• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bundan sonra böyle mi olacak

Konunla birlikte bir dejavu yasadim. Ben de bir kac ay once bir konu acmistim. 60in daha ustunde olmasi muhtemel bir bunagin bana salca olmasindan yakinmistim. Iyi niyetle bana yeterli tepki vermedigimi, adamin bu yuzden bana asildigini soylemistin. Konunu gorunce yazmak istedim.

Iyi niyetle yazdigini varsayarak ben de iyi niyetle yaziyorum. Simdi anladin mi bazi insanlar dupeduz sapik olabiliyor? Hayir desen de, ki ben defalarca dememe ragmen, anlamak istemiyorlar. Ben de ayni senin gibi baslarda acaba mi demistim. Benimki daha ustu kapali kahve teklifleri oldugu icin belki de.

Tepkini ben de yeterli goremedim ve yasadigin soka bagliyorum. Yuz yuze yapamam dersen otur benim yaptigim gibi okkali bir mail yaz. Etraf duymadan kapanir gider umarim.
Yargılamak için yazmamıştım ama,bir de sert söyle demek istemiştim,ben niyetini anlamadığım için tepki veremedim ama siz anlamıştınız.Bir tepki vermeden önce kırk kere düşünüyorum ben

Karinida getir beraber calisak de bidahakine iyyy bak ben dellendim

O cesareti verecek ne yaptım acaba kendimi yokluyorum.Yalniz isen gülmek bile hafiflik olarak görülüyor demekki
Sizin bir şey yapmanızla ilgisi yok, zihniyet pis. Çok sert soğuk duruşlu ama güzel bir arkadaşım sırf boşanmış olduğu için böyle tacizlere maruz kaldı. İnanın sizlik değil, onşar hayvan.
Bekarda olsam , evli de olsam , boşanma aşamasında da olsam hiç bir is arkadaşım hele 60 yaşında hiç samimiyetim olmayan bir adam asla böyle bir cümle kuramaz . Ne demek size gelip 5 gün kalayım otur evinde çalış dangalak . Bazen hop noluyor demeyi bilmek lazım demedikçe daha da arsızlasirlar
Bu arada ben hiç sınava çalışamıyorum ben mi beş gün gelip kalsam 😀😀😀
Ben daha 4.Konuya geçtim, söylene söylene çalışmaya çalışıyorum. Ne bela açtılarbaşımıza ya

En kolay av olarak görüyorlar. Bekar biriyle olsa başına bela olabilir diye düşünüyorlar. Ama boşanmış öyle mi. Onlara göre uzun zaman seks yapmamış kadın demek boşanmış kadın demek. O yüzden de daha fazla şansları olduğunu düşünüp daha arsizlasiyorlar.

Yaşlı başlı adamın biri sahibinden.com aracılığı ile bile aşılmaya calismisti. Sürekli evi alacağız görmeye geleceğiz. Eşiniz nerede şu bu. Bir şekilde yokluyorlar işte. Hatta o dönem eşimle boşanma aşamasındayım ama onu aradım dedim al şu numarayi ara evi göstereceğini şöyle. Kadın muhatap bulunca hemen ilanı bu vermiş demekki başında bir erkek yok gibi düşünüyorlar. Eşim arayınca akşamına biz ev bulduk falanca yerden satın aldık dedi.

Gerçekten şu ara herkesin tek gayesi seks olmuş gibi hissediyorum. Özellikle orta yaş üstü daha fena.
Belli bir yaştan sonra duyguların yerini kaybetmelten korktuklar libidoları alıyor. Hayır kendilerini zeus mu sanıyorlar, hangi cesaretle yapıyorlar anlamıyorum. Eşinin bu söyşediklerinden haberi var mı, abla izin verdi mi diyeceksin bak nasıl kaçıyor dili başka yerine

• Beğen
Reactions: Gif
Sizin bir şey yapmanızla ilgisi yok, zihniyet pis. Çok sert soğuk duruşlu ama güzel bir arkadaşım sırf boşanmış olduğu için böyle tacizlere maruz kaldı. İnanın sizlik değil, onşar hayvan.

Ben daha 4.Konuya geçtim, söylene söylene çalışmaya çalışıyorum. Ne bela açtılarbaşımıza ya
Normalde erkekler bana hiç espri fln yapamıyordu çekinirler benden ama şimdi durum bu 🙄

Ben bugün bitiyorum konuları,peki ne hatırlıyorum acaba %70 ini anca 😐 o da soruda görünce belki hatırlıyorum

Ben olsam terslerim bu nasıl bir teklif yaşından başından utan ben senin kızın yaşındayım bir daha duymayayım derim terslemezseniz uzatır

Yargılamak için yazmamıştım ama,bir de sert söyle demek istemiştim,ben niyetini anlamadığım için tepki veremedim ama siz anlamıştınız.Bir tepki vermeden önce kırk kere düşünüyorum ben

Dusunmemek gerekiyor iste. Benimki asil cok sirtlandi serefsiz. Mesela gelip her sabah kapimi acip, ki kapim kapali, siritarak gunaydin diyip sohbet eden, iki de bir kahve icelim mi diyen adami rezil etsem insanlar bana sorunlu derlerdi. Cunku tepki verdigimde eminim soyle diyecekti; beraber calisiyoruz gunaydin demeyim mi? Kahve icemez mi is arkadaslari vs vs.

En sonunda mail atmaya baslayinca bir de sevgililer gunumu kutlayinca ki hala tuylerim diken diken oluyor ozaman zivanadan cikip payladim.

Siz de korkmayin, bu bunak beni gorunce simdi yolunu degistiriyor.

Dusunmemek gerekiyor iste. Benimki asil cok sirtlandi serefsiz. Mesela gelip her sabah kapimi acip, ki kapim kapali, siritarak gunaydin diyip sohbet eden, iki de bir kahve icelim mi diyen adami rezil etsem insanlar bana sorunlu derlerdi. Cunku tepki verdigimde eminim soyle diyecekti; beraber calisiyoruz gunaydin demeyim mi? Kahve icemez mi is arkadaslari vs vs.

En sonunda mail atmaya baslayinca bir de sevgililer gunumu kutlayinca ki hala tuylerim diken diken oluyor ozaman zivanadan cikip payladim.

Sizin isiniz cok daha kolay. Adam resmen evinize geliyim diyor? Bu alenen taciz.

O cesareti verecek ne yaptım acaba kendimi yokluyorum.Yalniz isen gülmek bile hafiflik olarak görülüyor demekki
Lütfen kendinizi suçlamayın. Benimde başıma benzer bir durum geldi. Çok güvendiğim biriydi, asla konduramadığımdan işaretleri görmemişim. O da bundan cesaret bulup olayı ilanı aşka kadar getirdi. Hayatımın şoku ve travmasını yaşadım, çok üzüldüm ağladım, kendimi suçladım ama sonra anladım ki bu benimle ilgili değil, karşı tarafın karaktersizliği ile ilgili.

Artık kimseye asla güvenmem. En ufak bir şey hissedersem de ağzının payını gerektiği şekilde veririm. Herkesten her şeyi beklemek lazımmış.

Sizinki iyice kendini ortaya atmış,bu daha o kadar olamadı

Normalde erkekler bana hiç espri fln yapamıyordu çekinirler benden ama şimdi durum bu 🙄

Ben bugün bitiyorum konuları,peki ne hatırlıyorum acaba %70 ini anca 😐 o da soruda görünce belki hatırlıyorum
%70 çok iyi bir oran, vakit var gerekirse bir daha geçersin üzerinden. Ben sadece videoları izledim, bu ilk çalışma gibi, sınava kadar kaç kere okuyabilirsem onunla gireceğim. Yaş 40a dayanmışken ders çalışmak tam bir zulüm zaten

işyerlerinde bu tarz sapık amca diyorum ben bunlara; maalesef oluyor.

Bence cevabını vermek lazım, sınırlarımızı koruyamadığımızda insanlardan bu tarz şeyler duymaya devam ederiz.
Ne kadar hadsiz :sinirli:

%70 çok iyi bir oran, vakit var gerekirse bir daha geçersin üzerinden. Ben sadece videoları izledim, bu ilk çalışma gibi, sınava kadar kaç kere okuyabilirsem onunla gireceğim. Yaş 40a dayanmışken ders çalışmak tam bir zulüm zaten
Evet bugünden sonra sırf tekrar deneme sınavları fln ile geçer.Dönüyoruz unutuyoruz yaştan mi aşıdan mi bilmiyorum.

Hanımlar merhaba hepinize,ben boşanma aşamasında biriyim.Hem çalışıyorum hem kariyer sınavına hazırlanıyorum.Çalıştığım kurumda davanın olduğu genel olarak biliniyor.Aramizin iyi olduğu 60 yaşındaki bir iş arkadaşım bana gülümseyerek devamlı "Ya ben çalışamıyorum hiç sen her gece sabahliyorsundur 5 gece sende kalsam calıssak kesin kazanırım hadi geleyim ne var sanki ne olacak."diyor..Şaka bile olsa yalnız bir kadına bunu söylemek bana doğru gelmiyor.Gulumsedim konuyu değiştirdim geçiştirdim hep ama her gün mu aynı şaka? Yanlış anlar diye hiç mi düşünmuyor acaba 60 yaşında evli adam boşanma yolundaki bir kadına devamlı bunu söylerken.Sizce bu bir şaka mı ?
Bahsetmek istemiyorum biri daha var böyle..
Boşanıyorum diye hafif mi buluyorlar,hep böyle şeylerle mi karsilaşacağım acaba...🙄
Böyle insanlara laf anlatamazsın. "Senin mezhebin ne kadar masumda olsa yabancı bir kadının evinde kalmana izin veriyor olabilir ama benim mezhebim senin ki kadar geniş değil.Bir daha böyle bir konunun açılmasını istemiyorum" derdim. Kendisini kıramam dersen "Rakiplerimi çalıştırmıyorum. Ayrıca benim evim yol geçen hanı değil git evinde çalış "derdim.

Hanımlar merhaba hepinize,ben boşanma aşamasında biriyim.Hem çalışıyorum hem kariyer sınavına hazırlanıyorum.Çalıştığım kurumda davanın olduğu genel olarak biliniyor.Aramizin iyi olduğu 60 yaşındaki bir iş arkadaşım bana gülümseyerek devamlı "Ya ben çalışamıyorum hiç sen her gece sabahliyorsundur 5 gece sende kalsam calıssak kesin kazanırım hadi geleyim ne var sanki ne olacak."diyor..Şaka bile olsa yalnız bir kadına bunu söylemek bana doğru gelmiyor.Gulumsedim konuyu değiştirdim geçiştirdim hep ama her gün mu aynı şaka? Yanlış anlar diye hiç mi düşünmuyor acaba 60 yaşında evli adam boşanma yolundaki bir kadına devamlı bunu söylerken.Sizce bu bir şaka mı ?
Bahsetmek istemiyorum biri daha var böyle..
Boşanıyorum diye hafif mi buluyorlar,hep böyle şeylerle mi karsilaşacağım acaba...🙄
Hayatınızda kimsenin olmadığını düşünüp size asılıyor, bunun nesini anlamadınız? Sınır koyun mutlaka.

Bey amca hiç iyi niyetli değil emin olun. Her şakanın altında gerçeklik payı vardır. Tamam deyin bir, görürsünüz şaka mı gerçek mi.

Ben sizi anladığımı düşünüyorum. Hem birlikte çalışıyorsunuz kötü olmayayım istiyorsunuz, hem de ters bir şey söylersem şaka yapmıştım, sen yanlış anladın diyeceğinden çekiniyorsunuz.

Bunun için size bir öneride bulunabilirim. Bir daha söylediğinde, önce sakin olun, kararlı durun ve yazacaklarıma benzer şeyler söyleyin. Her zaman işe yarıyor.

X bey şaka yaptığınızdan şüphem yok. İş samimiyetimize güvenerek bir ağabey gibi bana takıldığınızı düşünüyorum. Aksini hiç düşünmedim çünkü siz o terbiyede bir adam değilsiniz, öylesiniz desem size karşı terbiyesizlik etmiş olurum. Sizden ricam lütfen bu şakayı bir daha tekrarlamayın, bu beni çok rahatsız ediyor ve çevreden de hoş karşılanmıyor. Ben sizin kötü niyetli olmadığınızı bilsem de çevre böyle düşünmez. Bu tür bir şeyin içinde olmak istemiyorum. Bla bla bla, aklınıza ne geliyorsa işte. Bu kadar uzun olmasına gerek yok, örnek olsun diye uzattım.

Eşek değilse anlar zaten, yok ben eşeğim diyorsa da. Ben seni uyarmıştım moruk der, ağzına mıçarsınız. Şekeydi cenim yee sen yenliş enlemişsin de diyemez.

Son düzenleme:
Back
X