Bundan Sonra Nasıl Yasayacağım?

Çok geçmiş olsun. Şu an en karanlık dönemindeyiz depremin. kayıpları kabullenememek memleket dediğimiz yerlerin artık yok olması gibi yüzleşemediğimiz bir sürü şey var. süreç biraz daha ilerleyene kadar zaman verin kendinize.eşiniz ve çocuğunuz için umutlu olun. Önceki depremleri yaşayıp sonra tekrar düzen kuran bir sürü tanıdığım var. Eminim yıllar sonra siz de tutundum hayata başardım diyeceksiniz. Dualarım sizinle.

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

Eminim sizin icinde herşey çok zordur
Zor ama biliyorum ki peygamberleri bile ağlatan bir dünyayla sinaniyoruz.Hiç bir şey almadan çıkıp gideceğiz zaten bir gün.O güne kadar yürümeye devam.Konunuzu biraz okudum her şey çok taze biraz zaman verin kendinize.

Yeni doğmuş gibi yeni bir sayfa açmalısın, bende bir depremzedeyim ve öyle yapmak mecburiyetindeyim.

büyük kayıp yaşıyorsunuz. canınızı kurtarmış olabilirsiniz ama malınız gitmiş. mal canın yongası derler... Allah sabır versin... can kaybı yaşayan insanlar sizi anlamacak... o şekilde yorumlar yapacak. onlarda kayıp yaşıyor, hoş görü zamanı..

bir sürü başarı hikayesi vardır netten bulabilirsiniz...

yaşamadım. Allah kimseye yaşatmasın. ama sizi anlıyorum emin olun... şükür şuan durumumuz var ama yarınımız hepimizin belirsiz... ülkede bir çok noktada büyük depremler bekleniyor. ve yaşadığımız uğradığımız binaların sağlamlığından emin değiliz... tedirginiz... bizim tedirginlik bir süre sonra unutullacak... sizin bizden daha çookk uzun zamana ihtiyacınız var. Allah sabır versin...

Rabbim güç kuvvet versin. İnşallah en kısa zamanda sizde toparlanırsınız. Bugün sahip olduğumuz hiç bir şey bizlerin değil. Daha güzelleri en hayırlısı ile sizlerin olsun. İyi günler sabırla ve zamanla yakındır. Ümitsiz olmayın sakın. Geçecek bu günler

Çok teşekkür ederim inşallah.

Bende dirençli güçlü bir insan olduğumu düşünürdüm, ameliyata tek başıma girip kimseye haber vermeyecek kadar güçlü zannediyordum kendimi. Otokontrolum çok yüksekti, malesefki bu yaşadığım bambaska bir boyut, hele çaresizliğin tarifi yok...

Döviz ve altınlar nasıl gitti bankada değiller miydi

Başınız sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…