Bundan Sonra Nasıl Yasayacağım?

Gerçekten çok zor dilerim kimse böyle birşey yasamaz

Eminim sizin icinde herşey çok zordur

İnsAllah sizin için herşey yoluna girer

Sagolun

Bizde malesefki çok borçluyuz çünkü sürekli yatırım yapmaya çalışıyordum bazı şeyler gerçekten nasip..Dizede çok geçmiş olsun

İnsanoğlu her duruma ortama alışıyor alışmak zorunda kalınca.
Sizin acınız ile kıyaslanamaz tabiki ama dibe vurduğum günlerim oldu her insan gibi.
Her seferinde önce evladım sonra kendim için ayağa kalktım zamanla yaralarımı sardım.
Sizde lütfen bunu yapmaya çalışın.
Çok üzgünüm ama geçecek zamanla çok geçmiş olsun.

İnsanoğlu her duruma ortama alışıyor alışmak zorunda kalınca.
Sizin acınız ile kıyaslanamaz tabiki ama dibe vurduğum günlerim oldu her insan gibi.
Her seferinde önce evladım sonra kendim için ayağa kalktım zamanla yaralarımı sardım.
Sizde lütfen bunu yapmaya çalışın.
Çok üzgünüm ama geçecek zamanla çok geçmiş olsun.

Ne güzel kalbiniz var

Sanırım dibinde dibi, tek tesellim sağ olmamiz, teşekkür ederim

Çok büyük emek vererek hazırladığım bir salonum vardı, L koltuğum çalışma masam en önemlisi duvardan duvara olan kitaplığın en çokta kitaplarıma üzüldüm bu süreçte, orası benim ruhumdu sanki kitapların içinde kaybolurdum

Siz çıktıktan sonra mı ev yıkıldı Allah yardımcınız olsun

Bir insan herşeyini kaybedebilirmi? Ben ettim. Dünya ya dair evladimdan eşimden başka hicbirseyim yok. Yok yok nasıl söylenir bilmiyorum hafizamdaki tek kelime Yok...
en güzel servetiniz yaninizda aslında çekirdek aileniz kul bittim diyince allah yettim dermiş inşallah o kadar güzel kapılae açılır ki kapanan kapıları hatırlamazsınız

Kitaplarıma paha bicemezdim, sayıca hayli fazlaydı hepsi birer uzvum gibiydi, yağlı boya tablolarım hepsi gitti malesef, günlük rutinimde güne kahve ile başlamak vardı, şimdi ne kadar da lüks oldu. Kahve fincanlarimi dış fircami koltuğumu aile yadigarı parçaları hep kaybettim çok özleyeceğim.

Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak demek bilinçaltına negatif yük göndermekte. Kayıp, vefat, sakat durumu yoksa her şeyin çözümü vardır..
Çok geçmiş olsun bundan sonraki günleriniz çok daha iyi olsun, yeni kapılar açılsın, bolluk bereketli günler olsun, bir kapı kapanır başka kapı açılır..
Eskisinden daha iyi olsun hayatınız..

Online destek vermeye hazır olduğunu açıklayan psikolojik danışmanlar psikologlar oldu denk gelirsem atmamı istermisiniz belki bu donemi daha kolay geçirmenizi sağlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…