- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.471
- 548
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Nasıl emin oluyorsunuz sevgisinden?Ben hep tanıdıgım için huyunun böyle oldugunu düşündüm sevgisinden de eminim ama karakter galiba uyuşmuyoruz zaten bunları ona anlatsam çok saçma bulur
Valla yazacaktım ama less is more yi yormak istemedim asker arkadası da olamazlarHiçbirşey olmaz be zorlamayın.Eşimin asker arkadaşlarını düşününce gözünden yaş geliyor. Adam basbayağı yokluktan takılıyor.
Dur dur illa bisey bulmam lazim.Hiçbirşey olmaz be zorlamayın.Eşimin asker arkadaşlarını düşününce gözünden yaş geliyor. Adam basbayağı yokluktan takılıyor.
Bendeki secenekler bitti zatenValla yazacaktım ama less is more yi yormak istemedim asker arkadası da olamazlar
Sevgilinin arkadaşı seni sevgilinden daha çok düşünüyor.Yok yea o gider kendi dediğinde kalkıp gitmen ve bir daha o herifle görüşmemen gerekiyordu
Şimdi ayrılmak için ne bekliyorsun peki ?O an algılayamadım sonradan anladım ne oldugunu
Nick tanidik gelince şöyle bir göz attim eski konularina siz zaten hic bir araya gelmemissiniz ki ne ayrilmasi?
Sen sevgili olduğunuzu zannediyor olabilir misin acaba.
Bu insanla alakalı daha önce hiç konu açmadım o konu başkasıyla alakalı
Bununla barisali 1,5 ay oldu demissin. Bu konu da eski değil. Bunlar farkli kisi mi yani.Geçen gün bi konu açmıştım 4 ay boyunca askerde olan biriyle görüştüğümü ve askerdeyken konuşmayı kestiğimi söylemiştim
Umursamaz tavırları benimle çok ilgilenmemesini sorun ediyodum askerdeyken daha öncede asker bekledim bunu yapamaycağını biliyodum ama müsait zamanında vakti canlı yayın yapmaya varsa bana da vardır diye düşündüm hep
Askerden geçen hafta gelmiş 4 gün önce yazdı buluşalım diye tamam dedim bi şekilde buluştuk
“Orda çok kavga ettik ama geldim işte bak . Ben uzun zamandır hayatıma kimseyi almadım giren çıkanlar oldu ama olmadı yani ve ben kimseyle konuşurken seninle oldugu kadar rahat olmadım ben seni istedim ve görüşelim yazdım .ordayken sorunlarımız oldu ama uzaklıktan kaynaklı ve benim pskolojimden kaynaklı eğer burda yan yanaykende yapamazsak sorun vardır demekki dedi bundan sonra sorunlarımızı konuşurak çözeriz içine atma bişeyleri bende dikkat etcem herşeye dedi
Ama mesela arkadaşlarımlayım dışardayım telefona çok bakamam dedi “
Sonra sımsıkı sarıldık sanki hayal olan şey gerçek oldu biranda çok farklı bi duyguydu güzeldi herşey görüşeli iki gün oldu
Sabah bi çıkıyo dışarı bahçeye gidiyo mesela sonra akşam arkadaşlarıyla oturuyo gece üçde geliyo
Ve bu süreç içinde sadece nereye gittiğini haber veriyo sanki annesiyim arada sırada mesaj atıyo oda geç cevap veriyo benim ne yaptıgımı da pek merak etmiyo
Bu durumdan sıkıldım ama bu niye böyle demekten de sıkıldım bu insanla mutlu olamayacağımı anladım ama neden duruyorum bilmiyorum
Pazartesi görüşürüz dedik bahçe evi var oda mangal yakarız mısır közleriz gezeriz diye genel bi plan yaptık
Ama böyle umursamaz ve sürekli meşgul olab bi insana nasıl davranılır bilemedim
Lütfen dünyada son insan o mu demeyin ben de bırakmıştım olmayacağını anlayıp ama bide yanyanayken deneyelim dedim hemen kestirip atıp pişman da olmak istemiyorum sizce nasıl davranmalıyım ?
Ayrılık sebebi olarak bunları sunsam konu uzuycak ve haksız konuma ben düşcem
Direk hiç bişry demeden mi ayrılsam acaba
Ozamn hıc acıklama yapma benım ıstedıgım ılgıyı veremıyorsun benı sevdıgını hıssetmıyorum de.Ona desemki sen böyle böyle beni düşünmedin hastalıgımı desem ne alaka düşündüm birsürü mesaj attım kaç kere sordum diyecek
Arkadaşının bırak diyip onun bırakmadıgını söylesem zaten bi karşıya geçcen o yüzden uzak biyer mi diyecek gerçekten anlatsam bile anlayacagını hiç düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?