Bunlar ayrılmak için yeterli mi ?

Ben hep tanıdıgım için huyunun böyle oldugunu düşündüm sevgisinden de eminim ama karakter galiba uyuşmuyoruz zaten bunları ona anlatsam çok saçma bulur
Nasıl emin oluyorsunuz sevgisinden?

Buradan hiç öyle anlaşılmıyor çünkü

Uyuşmamak değil bu, gerçekten değer vermemek, kanka olmanın ötesine gecememek. Gerçek kankalar birbine daha çok özen gösterir şimdi onların da hakkını yemeyelim.

Dünden beri friendzone konularına denk geliyorum.Dünkü kıza söyledim sana da söylüyorum.Sen onun için friendzone konumundasın.Net

Bak bazı kizlar nasıl el üstünde tutuluyor sevgilileri hasta diye nasıl üzülüyor? İki adımlık yol bile olsa nasıl düşünülüyor? Gerçekten böyle bir odunla yasamak istediğin hayat bu mu bı dusun derim

O an algılayamadım sonradan anladım ne oldugunu
Sevgilinin arkadaşı seni sevgilinden daha çok düşünüyor.Yok yea o gider kendi dediğinde kalkıp gitmen ve bir daha o herifle görüşmemen gerekiyordu

Küçük detaylar buyur çiğ olur altında ezilirsin amaaan dersin evlenirsin ayrı dert çocuğun olur ayrı dert adam kendini belli etmişken daha gazla zorlama bence 2 3 defa denememi olur siz asker arkadaşı olarak kalın hatta böyle bir adamla oda olunmaz ya neyse dünyada ki son erkekte olmadığına göre bence kendini uzme hiç seni daha çok el.ustunde tutacak biri mutlak çıkar karşına

Bu insanla alakalı daha önce hiç konu açmadım o konu başkasıyla alakalı
Nick tanidik gelince şöyle bir göz attim eski konularina siz zaten hic bir araya gelmemissiniz ki ne ayrilmasi?
Sen sevgili olduğunuzu zannediyor olabilir misin acaba.

Bu insanla alakalı daha önce hiç konu açmadım o konu başkasıyla alakalı
Bununla barisali 1,5 ay oldu demissin. Bu konu da eski değil. Bunlar farkli kisi mi yani.
Beylerin ilgisizliği de ayni olunca.
Tekrar ediyorum boşuna barismissin.

Ayrılık sebebi olarak bunları sunsam konu uzuycak ve haksız konuma ben düşcem
Direk hiç bişry demeden mi ayrılsam acaba

Benim bütün kankalarım ters bi yerde oturduğum için beni arabayla eve bırakır, hastayken de mutlaka bi dolaşırlar. Zaten hepi topu iki üç tanedir.

Eşimden bahsetmiyorum bile.

Bu kamil sizi insan olarak bile önemsemiyor zaten bunlar içten gelir kendiliğinden olur, olmuyorsa ayrılmak lazım ona da kızma bişe hissetmiyorsa hissetmiyordur. Yapacak bir şey yok

Ozamn hıc acıklama yapma benım ıstedıgım ılgıyı veremıyorsun benı sevdıgını hıssetmıyorum de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…