- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 27
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Seni gram önemsemiyor.
artar bile
Yaslarınız kac
Anlatma yine umursamaz. Olmuyor istediğim bu değildi de kâfi.Ben hep tanıdıgım için huyunun böyle oldugunu düşündüm sevgisinden de eminim ama karakter galiba uyuşmuyoruz zaten bunları ona anlatsam çok saçma bulur
Hıcte kucuk detay degıl sankı sızı sevmıyorda kız bulamayınca sızle takıluyor gıbı geldı bana olmayan bıseyı oödurmaya calısıp zaman harcama arkadas kal yada sıl gıtsın bence sımdıden bıde tekrar denerken boyleyse evlenınce ne olur dusun
Sevgisinden nasil eminsin?Ben hep tanıdıgım için huyunun böyle oldugunu düşündüm sevgisinden de eminim ama karakter galiba uyuşmuyoruz zaten bunları ona anlatsam çok saçma bulur
Sevgısınden neye bakarak emın oluyorsun?Ben hep tanıdıgım için huyunun böyle oldugunu düşündüm sevgisinden de eminim ama karakter galiba uyuşmuyoruz zaten bunları ona anlatsam çok saçma bulur
Kankalar bile birbırlerıne aldıkları hediyeler ıcın millet bana guler demez.Bence siz hala kankasiniz.
İnsan kankasını bile düşünür bu vaziyette. Gece vakti sapığı var çivici katili var.Bence siz hala kankasiniz.
Anca asker arkadasi olur bunlardanKankalar bile birbırlerıne aldıkları hediyeler ıcın millet bana guler demez.
Eve bırakırlar birbirlerini, hastayken merak ederler birbirlerini.
Kanka bile degıller baksana.
Hiçbirşey olmaz be zorlamayın.Anca asker arkadasi olur bunlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?