Bunlar da benim çeyizlerim yeni :))

walla hawlularına bi yorum yaptım..sen hakaret ettın bana..ceyız benım para benım diee görmemiş olduğumu söleyen sensin..burda kımın kıme hakaret ettıgı ortadaa canımm..senin hakaretının karsısındaa sessiz kalcak deilimm..merak etmee benim de senin gibi ceyız uğrasım war ama emin ol ceyızımın resimlerini atacak kadarda görgüsüz deilimm

senin üslubun düzgün olsaydı arkadaşında gayet güzel bi dille sana cevap vericeğine eminim buradaki onlarca arkadaşıda görgüsüz ilan ettin helal yani bunun gereksiz bi uğraş olduğunu söylüyorsan bu bölümde dolaşma o zman başka ne diyeyim her neyse daha fazla konuşmak istemiyorum kime neyi ne şekilde yapmasını ben öğreticek değilim.

Arkadaşım yaptığın çok ayıp,çok kırıcı konuşmuşsun.Biz hepimiz burda çok dostça konuşuyoruz olayı bu boyuta taşımaya ne lüzum var?Arkadaşın çeyizlerini begenmesen bile yok nenemin evine almam hepsi çok kötü gibi konuşulmaz.Para önemli değil para olan çok insan var ama insanlık yok.Umarım anlatabilmişimdir

Bu arada eklemek istiyorum.Madem bizim burada aldıklarımızı sergilememiz görgüsüzlükse sen neden sürekli konu açıp yorum bekliyorsun?Şunları aldım 3200 verdim bence daha bir görgüsüzlük gibi...

:) walla kusura bakmayın ama basından okursanız anlarsınız ben hawlularıyla ilgili yorum yaptıım kendı beni görgüsüz ilan ettii.bu kdr zoruna gideceğini hiç düşünmemiştim emin olsun yani:) kendı bana bu hakaretı etttıyse bende ceyızıyle ılgılı dusundugumu sölerım bu sizide ilgilendırmez

Ya arkadaşım senin başka işin gücün yok mu?Hadi sen işinle ilgilen.Sinirlerimi bozma

kendi bize görmemıs deyınce iyiii biz cvp yazınca kötüü..walla kimsenin lafının altında kalacak kdr düşmedim.herkes işine baksın!

senin sinirlerin bozulsa kaç yazar yaa kimsin sen awukate felanmı yoksa senindemi eşyan aynısı die zoruna gitti:)

kendi bize görmemıs deyınce iyiii biz cvp yazınca kötüü..walla kimsenin lafının altında kalacak kdr düşmedim.herkes işine baksın!

Arkadasa herkes havlularını soruyor o da farkındaysan sana dememıs mıllet havlularıma taktı demiş,neden üstüne alınıyorsun?Merak etme ben de lafın altında kalmam.İşine bakacak biri varsa da o da sensin canım

ee herkes benımle aynı yorumda bulunmussa demekki sorun bizde deil kendısınde:) hawlularıyla ılgılı tek ben değilmişim böyle düşünen kendin sölüosunda:) hadi geçrekten işinize bakın sewiyenize bile düşmem

Arkadaşım ne seviyesinden bahsediyorsun??? Bu zamana kadar bu topiklerde bir kavga ya da aşagılama var mı bak bakalım. Sen bu işi iyi beceriyorsun hakkını yememek lazım

Son düzenleme:

ne kadar gereksizsin arkadaşım sen böyle...

hem görgüsüzlükten bahsediyosun hem gelip bu bölümde yorum yapıyorsun

aynı duygu his ve hayalleri paylaşmıyoruz anladığım kadarıyla seninle

her biri ayrı hayallerle özene bezene yapılmış olan çeyizler senin bu gereksiz konuşmalarını haketmiyor

seni kimse burada bulunmakla zorlamıyor yada çeyizinde 25 tane havlu bulundurmakla :))) (ki bu çoğumuzun çeyizinde olan birşeydir)

lütfen şimdi arkanı dön ve çık istenmiyorsun artık

duygu ceyızın guzel begendım:) en azından plastik mutfak esyan yok:) gayet güzel şık begendım hisarlar fln güzel yanı:) newresmlerinide begendım ama daha düğün yok dıosun yınede hayırlı olsun..güle güle kullan

ceyızıne 25 tane hawlu koymus arkadas bana görgüsüz demeseydı bende bu yorumlarda bulunmazdım bu sizide ilgilendirmio her yorumda bulunanana görgüsüz diosa allah o kıza yardım etsin sorunları warmıs derim:)

ceyızıne 25 tane hawlu koymus arkadas bana görgüsüz demeseydı bende bu yorumlarda bulunmazdım bu sizide ilgilendirmio her yorumda bulunanana görgüsüz diosa allah o kıza yardım etsin sorunları warmıs derim:)

bunun sorunları olmakla ne alakası var... aynı şeyi senin içinde düşünebiliriz böyle dediğinde..

onun çeyizine aldığına gereksiz ne yapacaksın bu kadarını deme hakkına sen yada burada hiç kimse sahip değil

sonuçta bu yargılamak bu ... eleştiriler kırıcı olmamak şartıyla ama ...

ve burada herkes kimsenin zevkine göre değil

KENDİ TERCİH VE ZEVKLERİNE göre ÇEYİZİNİ diziyor ...

kimimiz 25 havlu kimimiz 10 tane yapar tercih meselesi ..

Bu arada eklemek istiyorum.Madem bizim burada aldıklarımızı sergilememiz görgüsüzlükse sen neden sürekli konu açıp yorum bekliyorsun?Şunları aldım 3200 verdim bence daha bir görgüsüzlük gibi...

Aynen katılıyorum sana duygucum başka söze de hiç gerek yok. Madem sergilemek görgüsüzlük o zaman arkadaş yanlış konuları takip ediyor.

benim konu acmamla görgüsüzlüğün ne alakası war bee ben konu acmısım tek tek resımmı paylasmısım.hayır hepiniz nie bu kdr gocundunuz onu anlamadım.ewt sorunları olmasa yorum yapan bırınee görgüsüz demezdi sizde işinize bakın haddinizi bilin

isterse 1 hawlu koysun bananee ben yorumda bulundum kendı bna görgüsüz dedii.işinize gelen şeyleri okumayın yorumlarınızı kendınıze saklayın

kardeş azcık insan ol... sen yarın anne olcaksın.. sen yarın eş olcaksın.. insanlar hakkında güzel şeyler düşünkü rabbim sanada güzel şeyler versin.. bu halinlemi evlat yetiştirceksin?
gereksiz konuşmalarınla topiği meşgul etme bence.. mübarek cuma günü bişeyde demek istemiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…