walla hawlularına bi yorum yaptım..sen hakaret ettın bana..ceyız benım para benım diee görmemiş olduğumu söleyen sensin..burda kımın kıme hakaret ettıgı ortadaa canımm..senin hakaretının karsısındaa sessiz kalcak deilimm..merak etmee benim de senin gibi ceyız uğrasım war ama emin ol ceyızımın resimlerini atacak kadarda görgüsüz deilimm
walla hawlularına bi yorum yaptım..sen hakaret ettın bana..ceyız benım para benım diee görmemiş olduğumu söleyen sensin..burda kımın kıme hakaret ettıgı ortadaa canımm..senin hakaretının karsısındaa sessiz kalcak deilimm..merak etmee benim de senin gibi ceyız uğrasım war ama emin ol ceyızımın resimlerini atacak kadarda görgüsüz deilimm
:) walla kusura bakmayın ama basından okursanız anlarsınız ben hawlularıyla ilgili yorum yaptıım kendı beni görgüsüz ilan ettii.bu kdr zoruna gideceğini hiç düşünmemiştim emin olsun yani:) kendı bana bu hakaretı etttıyse bende ceyızıyle ılgılı dusundugumu sölerım bu sizide ilgilendırmez
kendi bize görmemıs deyınce iyiii biz cvp yazınca kötüü..walla kimsenin lafının altında kalacak kdr düşmedim.herkes işine baksın!
ee herkes benımle aynı yorumda bulunmussa demekki sorun bizde deil kendısınde:) hawlularıyla ılgılı tek ben değilmişim böyle düşünen kendin sölüosunda:) hadi geçrekten işinize bakın sewiyenize bile düşmem
ceyızıne 25 tane hawlu koymus arkadas bana görgüsüz demeseydı bende bu yorumlarda bulunmazdım bu sizide ilgilendirmio her yorumda bulunanana görgüsüz diosa allah o kıza yardım etsin sorunları warmıs derim:)
Bu arada eklemek istiyorum.Madem bizim burada aldıklarımızı sergilememiz görgüsüzlükse sen neden sürekli konu açıp yorum bekliyorsun?Şunları aldım 3200 verdim bence daha bir görgüsüzlük gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?