Bunlar da benim çeyizlerim yeni :))

canım o siyah gecelik gibi olan takımın bende kırmızısını almıştım limangodan o kadar güzel çıktı ki:) güle güle kullan yeni çeyizlerini:)

Seninle genelde aynı tarz şeyler alıyruz zaten :)) bende 6lı set gecelik takımı var o kırmızı olduğu için siyah olsun dedim :) aama hala kargoya verilmedi iyi seninki gelmiş hemen.. bu tarz şeyler olduğu zaman akşamları giriyorum genelde 10 tl çek veriyor limango gayette uyguna geliyo :)) siyah iç çamaşırı bana 9.85 e digeride 12 ye geldi... güle güle kullan bu arada canım..

teşekkür ederim canım zevklerimiz baya bi tutuyor senle:)) ben alalı çok oldu yeni almadım sürekli aynı şeyler indirime giriyor zaten limangoda:) bende anlık 10 tl çekle aldım bu geceliği.sende güle güle giy inşş.

hıım anladım canım.. benimkide gelir o zaman bu gün yarın.. sagol tatlım...

hıım anladım canım.. benimkide gelir o zaman bu gün yarın.. sagol tatlım...

ayşegüll geldi benimkide bu gün ) çok beğendim gerçekten denedimde çok güzel oldu kutulu falan olmasıda hoşuma gitti.. birde yeşilini alcam birdaha girerse çok hoşuma gitti :)

cnm havlularını çok beğendim ben güzel günlerde kullan . . .

Çok sagol canım... Milet havlularıma takmış kafayı yaa herkesin çeyizinde vardır illaki 25 30 tane havlu normali budur zaten çünkü evde en çok ihtiyaç olan şeylerden birisi..

bu söledıııgmın senın hawluna takmamla alakası yok:) ilk defa bi ceyızde 25 hawlu cıkaranı göruorum:) cok normal bişeymiş gibi 25 hawlu herkesde wardır dıosundaa bence sırf hawluya calısmıssın:) cok gereksızz

Çeyiz benim zevk benim para benim Fikrini sorduğumu hatırlamıyorum canım :)) Görmemiş olman senin sorunun ayrıca her şeyin bil ilki vardır dimi

hahaha keske hawlularına özenecegnee o mutfaga aldıgın dier esyalara bu kdr özenseydın cunku hepsi birbirinden kötü:) hele o newresimler we celik setlerin :) bunları deil ceyıze cıkarmak nenemin ewine bile almam:) keskede bi markaları olsa:)

ceyızını buraya ekledıgıne göre herkese soruosun demektır:) kimin görmemiş oldugu belli ayrıcaa hahayy:)

gelip burda niye hakaret ettiğini anlamadım amacın ne insanları kırmak gibi özel bi zevkin mi var anlamadım. burda birnin eşyasını beğenmezsek bile bunu genelde dile getirmeyiz çünkü o kişi aldığını beğenerek almıştır ve bize kötü yorum yapmak düşmez. burada laf yetiştiriceğine kendi çeyizine ve aldıklarına bak. tabi böyle bi uğraşın varsa.

İnsanın böyle güzel bir hazırlık içinde olması çok çok hoş..
Çeyizinizi beğendim madan.. Güzel günlerde kullanmanızı dilerim.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…