canım o siyah gecelik gibi olan takımın bende kırmızısını almıştım limangodan o kadar güzel çıktı ki:) güle güle kullan yeni çeyizlerini:)
Seninle genelde aynı tarz şeyler alıyruz zaten :)) bende 6lı set gecelik takımı var o kırmızı olduğu için siyah olsun dedim :) aama hala kargoya verilmedi iyi seninki gelmiş hemen.. bu tarz şeyler olduğu zaman akşamları giriyorum genelde 10 tl çek veriyor limango gayette uyguna geliyo :)) siyah iç çamaşırı bana 9.85 e digeride 12 ye geldi... güle güle kullan bu arada canım..
teşekkür ederim canım zevklerimiz baya bi tutuyor senle:)) ben alalı çok oldu yeni almadım sürekli aynı şeyler indirime giriyor zaten limangoda:) bende anlık 10 tl çekle aldım bu geceliği.sende güle güle giy inşş.
Adres ver gelelim
hıım anladım canım.. benimkide gelir o zaman bu gün yarın.. sagol tatlım...
iyi günlerde kullan,hepsi cok guzel
madan bu kadar hawluyu napacaksın cok merak edıorum:) sencede biraz fazla deilmi
hepsi çok güzel ve hesaplı Allah güle güle kullanmayı nasip etsin
cnm havlularını çok beğendim ben güzel günlerde kullan . . .
bu söledıııgmın senın hawluna takmamla alakası yok:) ilk defa bi ceyızde 25 hawlu cıkaranı göruorum:) cok normal bişeymiş gibi 25 hawlu herkesde wardır dıosundaa bence sırf hawluya calısmıssın:) cok gereksızz
hahaha keske hawlularına özenecegnee o mutfaga aldıgın dier esyalara bu kdr özenseydın cunku hepsi birbirinden kötü:) hele o newresimler we celik setlerin :) bunları deil ceyıze cıkarmak nenemin ewine bile almam:) keskede bi markaları olsa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?