Bunlar da benim çeyizlerim yeni :))

Hisar tencere setim çaydanlığım sahan setim cezvelerim ve misafir çatal kaşık takımım..

Aryıldız günlük kullanmaya çaydanlık takımım ve çatalkaşık takımım

Mehtap ve papilla tencere tavalarım

Essenso seramik tencerem

Arzum servis setim

Porselen grubu..
günlük kullanmaya kütahya yemek takımım.. misafir için yemek takımı ve kahvaltı takımı almıycam tayinci olduğum için yük etmek istemiorum şimdilik..

Son düzenleme:
eksiklerim..

Kızartma tenceresi
Makarna süzgeci
Yumurta çırpıcı
Kurabiye kalıpları
Merdane
Erzak kavanozları
Baharat seti
Kağıt havluluk
Mutfak sabunluğu
Narenciye sıkacağı
Blender
Mikser
Tost makinası
Katı meyve sıkacağı
Çay makinası

Peçetelik ve peçete halkaları
Şamdan
Ekmek sepeti
Fırın eldiveni
Bıçak Seti
Meyve bıçakları
Günlük yemek örtüsü ve peçeteleri
Özel günler için yemek örtüsü ve peçeteleri
Amerikan servisler
Battaniye
Yorgan
Yastık
Bornoz takımı
Tahta kaşık ve spatula
Kahve fincanları
Kapaklı kek tabağı
Mutfak tartısı
Salon takımı örtüsü
Alez

kahvaltılıklarını set olarak mı aldın tek tek mi satın aldın. set ise ne kadara aldın?
ben herhangi bir markadan kahvaltılıkları (istediğim parçadan almak şartıyla) hesaplattığımda 250 300 gibi tutmuştu. çok mu acaba?:44:

canım topiğini hayretler içinde okudum!!

Yok önce aldıkların çok güzeller mutlu günlerde kullan demeliydim
ama gerçekten şaşırdım, çeyiz resimleri yayınlamak görgüsüzlükmüş vs. üslubu çok çirkin..

Ayrıca havlularında çok güzel, ben 8 tane havlu aldım netten ama annemin alıp kaldırdıklarının sayısını bilmiyorum bile..

Cevap veren arkadaşları da tebrik ediyorum seviyelerini korumuşlar gerçekten..

canım kahvaltı takımı oluşturmadım aslında.. meze için düşünüp aldığım tabaklardan bahsediyorsun sanırım.. evim.net den aldım onları 43 tlye almıştım hepsini.. 2 tansi çok küçük çıktı ama diğerleri güzeldi..

Çok teşekkür ediyorum canım.. hepimiz mutlu günlerde kullanalım inşallah.. Evet ya sağolsunlar hepsi... bizim buralarda çok olr havlu vs.. hatta gözüm doymuyor çok güzel havlular görüyorum onlardanda alasım geliyo :))

canım zaten o fiyata genelde kahvaltı takımları.. 200-250 arası güzel bir takım bulabilirsin netten...

memlekette ikea vardı da biz mi gitmedik
benim yerime de alışveriş yapın, güle güle kullan canım çeyizlerini, hepsi pırıl pırıl zevkle alınmış çeyizler

memlekette ikea vardı da biz mi gitmedik
benim yerime de alışveriş yapın, güle güle kullan canım çeyizlerini, hepsi pırıl pırıl zevkle alınmış çeyizler

Valla canım bende ilk defa gittim hayran kaldm :)) çok teşekkür ediyorum senin yerinede yaparım ben merak etme :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…