Bunlar da benim çeyizlerim yeni :))

bana bak sen ağzını toplaa sanamı kaldı bana akıl wermekk!! sen cokmu iyi bi eş annesin haddini bil ağzını toplaaa sorunlu ınsanlar

Son düzenleme:

yağtığınız terbiyesizlikten başka birşey değil. herkesin zevki farklıdır. yaptığınız şey çok saçma..

oooo oo burda ne kadar gereksiz lüzumsuz bir konuda tartışma yaşıyorsunuz ister 25 ister 50 tane alır kime ne? İster ucuz ister pahalı burda fikir verme amacıyla sorulduğunda kibarca tavsiyede bulunuyoruz ama böyle bir üslup görmedim çok tuhaf. Siz de nenenizin evine pardon kendi evinize neyi isterseniz alabilirsiniz sizin zevkinizdir. Beğenmemek ayrı ne iğrenç nenemin evine bile almam gibi bir hitap tarzı ayrıdır.

canım insan sözleriyle kalitesini ortaya koyar:)

sinem ismindeki vatandaş sananne yaa konu sahibi arkadaş sormuşmu havluları yahu benim çeyizimde şimdiden 15 havlu var kısmetse 40 tane almayı düşünüyorum hele bir gel bana sölee bak gör gününü kocaman sanane derim belki insanalrın gözünde sorun var hergün havlu değiştirmesi gerekicek sanane yaa geriyorsun ortalığı

şu güne kadar lüzümsüz hiç birşey çıkmadı şu topiklerden çıksa bile kibar dille eleştirriz ne cahilsin ya ilk kez burda bu kadar cahilini görüyorum

ya şu kıza inanmıyorum ya bu kadar da olmaz ki
canım senin çeyizin süper ben çok beğendim kaldı ki herkesin madddi durumu farklıdır gücü yettiğince alır
niye insanların aldıklarına laf ediyorsun ki
ben bursalıyım havlu cenneti burası benim kaç havlum var saymadım bile 50den fazladır yani
sen hiç kafana takma madan süper herşey

kızllaaaarrrrrrrrr hepinize çooooookkkkkkkk teşekkür ediyorummm İYİKİ VARSINIZZZ çok öpüyorum sizi :)) memleketteydim yeni görme şansım oldu..

Bu arada 25 HAVLU daha aldım hahahahaha DDD

Çok sagol canım bende çook beğeniyorum zaten ayrıca bu işler birazda örf adettir yöreden yöreye değişir..
Maddi durumumda çok yerinde çok şükür çok iyi bir maaşım var bunu görgüsüzlük olsun diye söylemiyorum yanlış anlama sakın tatlım.. ama param var nasıl olsa diyede savurmuyorum öyle elimden geldiğince tasarruflu şeyler almaya çalışıyorum.. Ki benim çeyizimde olanlar burdaki bir çok arkadaşın çeyizindede var.. o zaman herkes zevksiz :)) Daha süperleri senin olsun canım inşallahh çok sagol :))

canım o kız zaten buraya ne amaçla geldiği belli insanları huzursuz etmek senin eşyalarını beğenmediğinden değil bence:) arada çıkar böylesi diyicem ama böylesinide i lk defa gördüm burada:)

canım o kız zaten buraya ne amaçla geldiği belli insanları huzursuz etmek senin eşyalarını beğenmediğinden değil bence:) arada çıkar böylesi diyicem ama böylesinide i lk defa gördüm burada:)

Umrumda değil inan canım boşverrr... Söylediğim gibi benim çeyizimde olan ürünlerin bir çogu hepimizin çeyizinde var o zaman hepimiz zevksiziz bir tek o zevkli ;D çelik tencerelerimi beğenmemiş markası bile yokmuş aldığım ürünlerin :)) O beni güldürdü Allahda onu güldürsün :))

bu laftan bahsediyorum ağır diye. bu site şikayet hakkı vermiş bize. kullan bence asmunikal.

Evet canım yaa çok çirkin bir üslubu var bayanın.. Bende mahçup oldum arkadaşlara :S Kızlar onun adına ben özürdiliyorum sizden benim sayfamda böyle çirkin şeylere maruz kaldınız :SS Kusura bakmayın lütfen.. ben engeledim onu sizde engelleyin buraya bakarak eminim ki rahatsız edecek yine herkesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…