cuma günü olmasa ne diceksinnnnnn karıya bak yaa hossttt
hahaha keske hawlularına özenecegnee o mutfaga aldıgın dier esyalara bu kdr özenseydın cunku hepsi birbirinden kötü:) hele o newresimler we celik setlerin :) bunları deil ceyıze cıkarmak nenemin ewine bile almam:) keskede bi markaları olsa:)
hahaha keske hawlularına özenecegnee o mutfaga aldıgın dier esyalara bu kdr özenseydın cunku hepsi birbirinden kötü:) hele o newresimler we celik setlerin :) bunları deil ceyıze cıkarmak nenemin ewine bile almam:) keskede bi markaları olsa:)
oooo oo burda ne kadar gereksiz lüzumsuz bir konuda tartışma yaşıyorsunuz ister 25 ister 50 tane alır kime ne? İster ucuz ister pahalı burda fikir verme amacıyla sorulduğunda kibarca tavsiyede bulunuyoruz ama böyle bir üslup görmedim çok tuhaf. Siz de nenenizin evine pardon kendi evinize neyi isterseniz alabilirsiniz sizin zevkinizdir. Beğenmemek ayrı ne iğrenç nenemin evine bile almam gibi bir hitap tarzı ayrıdır.
İnsanın böyle güzel bir hazırlık içinde olması çok çok hoş..
Çeyizinizi beğendim madan.. Güzel günlerde kullanmanızı dilerim.. :)
ya şu kıza inanmıyorum ya bu kadar da olmaz ki
canım senin çeyizin süper ben çok beğendim kaldı ki herkesin madddi durumu farklıdır gücü yettiğince alır
niye insanların aldıklarına laf ediyorsun ki
ben bursalıyım havlu cenneti burası benim kaç havlum var saymadım bile 50den fazladır yani
sen hiç kafana takma madan süper herşey
canım o kız zaten buraya ne amaçla geldiği belli insanları huzursuz etmek senin eşyalarını beğenmediğinden değil bence:) arada çıkar böylesi diyicem ama böylesinide i lk defa gördüm burada:)
terbiyesizliğine veriyorum:)
cuma günü olmasa ne diceksinnnnnn karıya bak yaa hossttt
bu laftan bahsediyorum ağır diye. bu site şikayet hakkı vermiş bize. kullan bence asmunikal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?