Bunlar da benim çeyizlerim yeni :))

yine markafoniden taçın microfiber yorganını aldım 2tane 55 tl :)) daha önce evimisterden almak istemiştim alamamıştım 75 tlye gelecekti o bu fiyat süper oldu :))

canım ben cevap verene kadar almışsın hayırılsı olsun aldıklarını güle güle kullan. ben taçın 1 ad. yorganını 60 tl küsür bir şeye almıştım sen benden karlı çıktın:)

canım ben cevap verene kadar almışsın hayırılsı olsun aldıklarını güle güle kullan. ben taçın 1 ad. yorganını 60 tl küsür bir şeye almıştım sen benden karlı çıktın:)

Eveeet :)) ben bu rengi çok seviyorum hoşuma gitit o yüzden.. evt yaa yorgan baya baya karlı geldi bana :)) umarım kullanışlıdır...

Eveeet :)) ben bu rengi çok seviyorum hoşuma gitit o yüzden.. evt yaa yorgan baya baya karlı geldi bana :)) umarım kullanışlıdır...

önemli olan senin hoşuna gitmesi zaten. rengi de güzel insanın içini açıyor. yorgan yumuşacık güzel duruyor artık kullanınca anlarız güzel oluo olmadığını

önemli olan senin hoşuna gitmesi zaten. rengi de güzel insanın içini açıyor. yorgan yumuşacık güzel duruyor artık kullanınca anlarız güzel oluo olmadığını

evet canım yaa iyidir inşallahh şu nette olmasa aldıklarımıza para pul yetmiycek valla :))

internet alışverişini keşfetmeme sebep olan abime sevgiler internetten o kadar uyguna aldığım şeyler var ki evde baktıkça mutlu oluyorum :)

aynen canım aynen.. nerdeyse bütün çeyizimi internetten aldım.. hele hele o hisarlarımı uygun aldım ya o kadar gam yemem artık D Allah mutlu günlerde kullanmaya nasip etsin canım...

aynen canım aynen.. nerdeyse bütün çeyizimi internetten aldım.. hele hele o hisarlarımı uygun aldım ya o kadar gam yemem artık D Allah mutlu günlerde kullanmaya nasip etsin canım...

ben de bu kadınlar kulübü sayesinde her şeyimi netten ve uyguna aldım ya iyi ki varsınız

iyi tatlım senden ? yok gelmedi yaa acele etmiycem ne zaman uygun buldum o zmn alcam.. sen naptın bakalım ?

iyi ya dün gezmeye çıkmıştım yorulmuşum dün giremedim nete hem de kına düğün için hem de çeyiz için eksiklerimi almaya çalışıyorum

öyle işte

tupperda da acele etme bence de benim alacaklarım da daha bitmedi ama indirim yok indirime girince yine bir satıcıdan komple alıp kargoyu bedavaya getirmeyi düşünüyorum

Son düzenleme:

canım ben bu tepsiyi beğendim tüm tepsilerim cicili bicili bi tane de klasik olsun kahve için falan dedim 25 e geliyo kargoyla

ama 30 cm diyo çok mu küçüktür nasıl sence

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…