Bunlar da benim çeyizlerim yeni :))

sağol canım ıvır zıvır her şey tamam da mobilya eşya yok oturacağımız yer kesin belli değil zaten orda da o kadar çeşit yok köy gibi bir ilçede olucaz Allah yardım etsin gerçekten

olsun canım olur gider zamanla.. tupperleri internetten almıştın dimi sen? öyleyse eğer nerden aldın acaba ?

canım ben de burdan alacaktım ama bu ay hiçbi üründe indirim yok üye olmayı bile düşündüm ama avon gibi her ay farklı ürünler indirime giriyor ve indirimsiz hali oldukça pahalı

eminim o kadının vereceği fiyatlar daha pahalıdır çünkü antartika 80 tl geliş fiyatından verse bile 62 tl yapıyor indirimsiz olduğu için ben de ihtiyaçlarımın hepsini bulmuşken alaym dedim ama kadının elinde kalmış ürün varsa onları uyguna verir tabi bi sor bakalım fiyatlarını

tamam canım bi sorayım bakalım karşılaştırırım en azından... çok sağol...

Uzun zamandır almak istediğim çaycımmm :)) altıncı cadddeden 55 tl indirimle aldım çok sevindirik oldum D

canım ALTINCICADDE yazıp 5060 a gönderiyorsun sana kod gönderiyorlar tl numaranı ve o kodu yazıyorsun indrm veriyor 55 tl.. sepete ürün ekleyip satın al dedikten sonra çıkıyor...

bi şifre bi kez mi alınyo canım ya ben trkcll im de birilerinden bulmaya çalışaym

ben de uzun zamandır bu çaycıyı istiyordum canım ve 180 den aşağı inmiyordu şimdi inmiş ne güzel bir de kod olsa süper olacak

canım yokmu avea hattı olan bi yakının atıversin oo.. piyasada çok pahalı bunlar bende takip ediyordum uzun zamandır iyi oldu valla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…