hayırlısı olsun canım iyi günlerde kullanın :)
sağol canım ıvır zıvır her şey tamam da mobilya eşya yok oturacağımız yer kesin belli değil zaten orda da o kadar çeşit yok köy gibi bir ilçede olucaz Allah yardım etsin gerçekten
gitti gidiyordan tupper hayat satıcısından ....
canım ben de burdan alacaktım ama bu ay hiçbi üründe indirim yok üye olmayı bile düşündüm ama avon gibi her ay farklı ürünler indirime giriyor ve indirimsiz hali oldukça pahalı
eminim o kadının vereceği fiyatlar daha pahalıdır çünkü antartika 80 tl geliş fiyatından verse bile 62 tl yapıyor indirimsiz olduğu için ben de ihtiyaçlarımın hepsini bulmuşken alaym dedim ama kadının elinde kalmış ürün varsa onları uyguna verir tabi bi sor bakalım fiyatlarını
english home takımım ve aşkımın iş yerime gönderdiği çiçek :))
Eki Görüntüle 476577 Eki Görüntüle 476578 Eki Görüntüle 476579 Eki Görüntüle 476580 Eki Görüntüle 476581 Eki Görüntüle 476582 Eki Görüntüle 476583 Eki Görüntüle 476584
çiçek de masa örtüsü akımı da çok güzel güle güle kullan
çok güzelll mutfak takımınn güle güle kullann
canım avea kodu nası alınıyo
Uzun zamandır almak istediğim çaycımmm :)) altıncı cadddeden 55 tl indirimle aldım çok sevindirik oldumD
Eki Görüntüle 476831
canım ALTINCICADDE yazıp 5060 a gönderiyorsun sana kod gönderiyorlar tl numaranı ve o kodu yazıyorsun indrm veriyor 55 tl.. sepete ürün ekleyip satın al dedikten sonra çıkıyor...
ben de uzun zamandır bu çaycıyı istiyordum canım ve 180 den aşağı inmiyordu şimdi inmiş ne güzel bir de kod olsa süper olacak
iyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?