Bunlar da benim çeyizlerim yeni :))

mervecim şu tapperları altığın satıcının linkini verme şansın varmı ? bulamadım da ben o satıcıyı ???

canım nişanlına falan sor vardır belki çevresinde ?? bende senin verdin satıcıya baktım ama senin aldıklarından çok daha pahalı ((

o uyuyo canım ama onun erafında yok kardeşim de başka bi yerde uyanmıyoooooo uyansa o bulacak ama neyse sepet yenilemeye devam ederim ben de

o uyuyo canım ama onun erafında yok kardeşim de başka bi yerde uyanmıyoooooo uyansa o bulacak ama neyse sepet yenilemeye devam ederim ben de

hemen bitmez canım sen merak etme :) daha öncede mikro dalga fırın almıştım ordan bitmişti mail atmıştım tekrar stoğa sokmuşlardı aklında bulunsun seninde :) yapıyorlarmı hala öyle bilmiyorumda... şimdi numara yazmak gerekiyor yaa o yüzdem kimse yanaşmaz vermeye tanıdık birinden bulmaya çalış sen tatlım...

şimdi baktım fiyatlara da antartika 30 şekerpareler de 28 bunlar normal ama türkiyem set 25 ti 30 olmuş diğer antartika bitmiş sanırım peynir dünyası 40tı hala aynı canım ben şöyle yapmıştım şu anda açık artırmada satışı yok ama mesela bi gün antartika aldım satıcıya da alacağım ürünler var dedim açık artırmalar bitince toptan gönderir misiniz diye rica ettim kabul etti her açık artırm biteceği gün ürünleri aldım bir hafta falan uğraştım diğer ürünleri almak için sen de şu anlık uygun gelenleri alıp kampayalı ürün gelince tamamlayabilirsin

iyi ama kargo parası olmyor mu öyle ?? uyguna gelir diye toplu alayım diyorumda neyse araştırayım ben biraz daha.. canım özele mesaj attım işini görür inşallah :))

merveeeeeeeeee nerdesinnnnnnnnnnnnnnnn sana özelden mesaj attım bi bakkk... kod aldım sana acele et biraz :))

tatlım nette sorun yaşadım ya yanlış diyo e mail canım çoooooooooooook sağol bu arada

evet canım parça parça aldım 100 tl yi geçtiği için kargo ücreti ödemedim

canım sepetim kısmına git sen ok

canım sepete ekledim sepete tıkladım ve tel no boş şifre boş kampanyaya katılı tıklıyorum tel no gir şifre gir diyo

kardeşimle konuştum canım o bulabilirim dedi

olmazsa o bulsun nie olmuo bu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…