bi şifre bi kez mi alınyo canım ya ben trkcll im de birilerinden bulmaya çalışaym
bulamadım yaaaaaa off bitmeden alsam ii olacak
canım nişanlına falan sor vardır belki çevresinde ?? bende senin verdin satıcıya baktım ama senin aldıklarından çok daha pahalı((
canım nişanlına falan sor vardır belki çevresinde ?? bende senin verdin satıcıya baktım ama senin aldıklarından çok daha pahalı((
o uyuyo canım ama onun erafında yok kardeşim de başka bi yerde uyanmıyoooooo uyansa o bulacak ama neyse sepet yenilemeye devam ederim ben de
şimdi baktım fiyatlara da antartika 30 şekerpareler de 28 bunlar normal ama türkiyem set 25 ti 30 olmuş diğer antartika bitmiş sanırım peynir dünyası 40tı hala aynı canım ben şöyle yapmıştım şu anda açık artırmada satışı yok ama mesela bi gün antartika aldım satıcıya da alacağım ürünler var dedim açık artırmalar bitince toptan gönderir misiniz diye rica ettim kabul etti her açık artırm biteceği gün ürünleri aldım bir hafta falan uğraştım diğer ürünleri almak için sen de şu anlık uygun gelenleri alıp kampayalı ürün gelince tamamlayabilirsin
merve oldumu canım ?
ya canım girdim mailinden ama tanımlı değil tel no ve şifre istiyo canım yaa
canım sepetim kısmına git sen ok
canım baktın mıı ? sepetim kısmına gittt yemeğe gidcem bende birazdan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?