ne guzel :)gözün aydın demelıyım galıba.bu gunler bana da nasıp olur ınsallah.çogu seyi kendım alıyorum.ama okullar acılınca artık sızın aldıklarınıza bakarım
olur canım olur hiç merak etme bir bakmışsın alacak bir şey bulamıyorsun ,) bende öyle her şeyi kendi zevkime göre alıyorum en güzelide bu bence...
ah okul bıtse atansam ıstedıgım yere.neler neler alırım.evlenırım 1.5 seneyesenin dugun ne zaman kısmetse.nısanlımısın
hayırlısı olsun :) ne guzel. :)inşallah o günlerde gelir canım.. evet tatlım nişanlıyım ben eylül sonu olacak inşallah.. tarih almadık daha bayramda gidince alacaz inşallah...
hayırlısı olsun :) ne guzel. :)
geçen gün tükendiği için alamadığım fırın kaplarımbievde vardı ama benim istediğim ürünler yoktu (
Eki Görüntüle 490208 Eki Görüntüle 490210 Eki Görüntüle 490211 Eki Görüntüle 490212 Eki Görüntüle 490213
madan markafoni senden kazandı bu ayvalla
fırın kapların çok güzel canım ama umarım boyutlarına bakmışsındır bunlar çok küçük oluyo genelde
sorma canım yaa neyseki küçük rakamlar olduğu için ekstre fazla gelmediama baya baya karlı alışverişler yaptık eksiklerimi markafoniden kapattım nerdeyse D baktım canım 25 diyordu umarım iyi çıkar çok küçük olursa iade ederim gider :))
evet son zamanlar alamıyosun zaten artık tabak falan alasım gelmiyo ya çok aldım eksiğim kalmadı ondan ya da sıkıldım
onlardan ben de aldım kırık gelmişti boyuu baya küçüktü sonra da almadım zaten markafoni kırık gönderdi bana sağolsun
benim direk ailemin yanına gidiyor canım annem kırık çıkarsa çok küçük olursa yada beğenmezse geri iade ediyor zatenD inşallah iyidir...
hıı ailenle farklı yerde misin sen canım
evet canım nasip olursa ordan getircem eşyalarımı.. hem büyük büyük koliler hoş olmıycak iş yerine gelmesi hem nasıl taşıycam ben onları derken aileme gönderiyorum :)) senin düğün hazırlıkları nasıl canım ??
iyi işte canım bitti gibi
hı iyi yapmışsın annen sürekli evdeyse kontrol eder kırığı çıkığı
benim kargolar o saatte okulda olduğum için bizim apartmanın altındaki eczacı alıyodu
adam şaşırıp kalıyodu her çarşamba
o kadar çok kargo geliyodu ki
fırın kapların çok tatlı canım
Merve'nin dediklerini dikkate al ama boyutları nasıl ki acaba?:26:
öyle yaaaaaa çeyiz almasak her gün her gün kargo mu geir zatenn :))
aynen canım aynen :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?