Bunlar evlenip ayrılmış olmanın etkileri mi ?

Kaç kişi yazdı bu adamla olmaz diye ama belli ki yakacaksınız kendinizi,yahu çok matah bi adam olsa eski eşi bu kadar kolay bırakıp gider miydi,ufacık bi kavgada gitmiş bla bla tabi kesinlikle öyledir

Karakteriyle alakalı.Şimdiden senin zihnini bu kadar kurcalıyor iyi düşünmeli

Uzakk durulması gereken bi tip gibi geldi bana hiçbir kadın mutlu evliliğini bırakıpta bozmaz yanii istisnalar kaideyide bozmaz boşanan erkeğe şüpheli bakarım ben şahsen evlenince bu kıskançlık daha da artar gibime geliyo bi arkadaşım evdeyken kocasıı gün içinde görüntülü aryodu yani açmayınca kavga gürültü sizin anlattıklarınızdan ben bu arkadasımın eşine benzettim direk o geldi aklıma evlenince daha da üste düşer yinede siz bilirsiniz seviyorum çekerim diyosanız mutluluklar

Boşver ya.. Sen hiç evlenmediysen o seni eski eşiyle kıyaslar. Başka kişi mi kalmadı? Düğüne gider misin onun gibi, yok arkamızdan konuşmasınlar.. Sinir bozucu..

Bence evlenip ayrilmasinin degil hasta ruhlu olmasinin eseri

Ne zamandır tanışıyorsunuz?
Mesleği ne?
Ne zaman boşanmış?

Çok takıntılı ve her şeye karışan bir tipe benziyor. Bence fazla uzatmadan KAÇ

Görüşmek için harcadığın zamana yazik.
Asıl sen ona sor neden bu kadar herşeye takıyor diye. Apartmanda bir çocuk varmış kız bakıyorlarmis,sana da baktılar mi?
Arabamı alıyor? Vitrinden bişey mi begeniyor?
Kendine güvenen kişinin bu tür takintilari olmaz,eşini kıskanmak ayrı birşey herşeye maydanoz olmaz ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…