Bunlar evlenip ayrılmış olmanın etkileri mi ?

Bir kere ne olursa olsun eski eşini eleştirmesi kötülemesi falso. Genelde kendini hiç bir şekilde haksız görmeyen insanlar böyle yapar. Benim kv de annemle ilk tanıştığında eski nişanlısını yermişti, kızı tanımıyorum ama benim kv mutlaka sıkıntı çıkarmıştır, 6 senedir ağzıma etti çünkü. Hemen kendilerini aklamaya girişirler.

Çok bağnaz bir tip canlandı gözümde. Ana kuzusu, bağnaz.

KAÇ KAÇ KAÇ

Ağır bozuk hemde. Onun ilacı evlenmek değil, psikolog. Gerçi bu bağnazlıkla ölse gitmez.

O degil de sabriniza hayran kaldim :) okurken tuylerim diken diken oldu bir de bu adami telefonda cekiyorsunuz tebrik ederim sizi cok sabirlisiniz.

Sabredemiyorum ki herşeyi söylüyorum gecenin 3ünde uykumdan uykumdan uyandırdı arayıp bide beni düşünün nasıl sinir oluyorum
O degil de sabriniza hayran kaldim :) okurken tuylerim diken diken oldu bir de bu adami telefonda cekiyorsunuz tebrik ederim sizi cok sabirlisiniz.

Daha yolun basindasin, saglikli bir evlilik olacagini dusunmuyorum,simdiden sorgulamalara baslamis, evlenince huzurun olmaz

Gidiyomuş düzelmem sen haklisin diyo ama kendimi açıklamama rağmen hala anlamiyo adama herşeyi dedim azcık gururda yok

Bence hiç muhatap olma artık ya. Tam da böyle birini tanıyorum, zaman geçtikçe yapışmaya başlıyorlar. Evlilik düşünmüyorum, düşünmediğim biriyle de görüşmeyi doğru bulmuyorum de, mutaassıpmış ya onu ordan vur

sana eski eşim aklı sürekli dışarda olduğu için evi terkedip gitti diye anlatan bir adamın erkekliğinden ben şüphe ederim.
insan evladı olan eski eşinin otunu b.kunu anlatmaz daha da fenası kıyaslamaz.
sırf şu anlattıklarından bile bu herif için olumsuz şey sayarım sana.

koşarak uzaklaş. en büyük tavsiyem budur.

Okurken midem bulandı, ciddi ciddi midem bulandı ya o kadar sinir oldum.
Kesinlikle görüşmeyi kesin.
Değil evlilik böyle biriyle arkadaş bile olunmaz.

Evlilik böyle bir şey değil. Lütfen kendinize de gençliğinize yazık etmeyin.

"hanım kız ol zamane kızları gibi olma" nedir ya! üstelik yaş 28
şunu bana yaşdaşım olan kim söylerse buz gibi soğurum.
arkana bakmadan kaç, ne nasıl diye sorgulama bile.

uzak dur arıza bu

ayy ne kadar itici bir adam ya. Hele 3. okuduktan sonra. Hanim kiz ol hizmet et nedir ya, sen ondan mi akil alcaksin. Cok igrenc okurken bile cok rahatsiz oldum sen bu adamla gelecek mi düsünceksin? yol yakinken kurtul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…