Bunlar evlenip ayrılmış olmanın etkileri mi ?

bariz kendisini belli ediyor, zorlamanın manası yok.
İlerde çok üzülürsünüz.
İlerde üzüleceğinize şimdi biraz üzülüp atlatın bence.
Arkanıza bakmadan kaçın.

6 7 aydır benimle görüşmek istiyo 1 sene önce boşanmış . 2 haftadır tanımaya çalışıyorum mesleği düzgün memur .
Ne zamandır tanışıyorsunuz?
Mesleği ne?
Ne zaman boşanmış?

Çok takıntılı ve her şeye karışan bir tipe benziyor. Bence fazla uzatmadan KAÇ

Mesajlarına dönüş yapmayınca gece aradı. Apartmandaki çocuk onun akrabası sayılırmış eğer öyle bişey varsa bilmesi gerekirmiş aklına takılmış ondan sormuş . Ağlamaklı ses tonuyla nolur şans ver bitmesin ben ileriyi düşündüğüm için sorguluyorum böyle çabuk bitirme diye yalvardı gece 3 de hala anlamadın psikolojisi bozuk galiba

Boşanmış biri olmasıyla alakası yok bence karakteriyle alakalı, sorunlu biri gibi geldi bana en kötüsü de sizi eski eşine benzetmesi sen de onun gibi bir insansın demesi, onun hatalarından falan bahsetmesi çok çirkin. Sizi mutsuz edecek biri gibi görünüyor

Evlenip ayrılmakla alakası yok.
Benim nişanlımında bir evliliği oldu aramızda 15 yaş var. Ve beni eski eşiyle falan kıyaslamaya kalksa ağzını yırtarım onun net.

Çok iyi bişey olsa karısı birakmazdi diye düşünürüm ben olsam. Dünyada erkek mi kalmadi. Evlenince bu günleri de ararsınız.

Güzel kardeşim senin hoşuna giden bir erkek tarafından begenilmek,el üstünde tutulmak,aranmak-sorulmak....bu çok doğal bir genç kız için ama bu adam saplantilari olan,bazen kendini gizlemeye çalışan ama zamanla kendi iç tartışmalarını bastiramayip bunlardan dolayı seni suçlayacak olan ...yapmadığin şeyi yaptığını /düşünmediğini dusundun diyerek seni suçlayacak birisi.Eger bu adamla biraz daha vakit gecirirsen ayrılma sürecinde de sana cehennemi yasatabilir...bir an önce görüşmeyi kesmeni tavsiye ederim

Şuna eminim ki eski eşi bu takıntıları yüzünden bıraktı bu sorunluyu. Şuan birbirinizi tanıma aşamasındasınız ve adamın aklına gelen düğüne gidip gitmeyeceğin mi? Bununla evlenirsen yazık edersin hayatına.

Tipe bak..laflara bak yaaa düğünlere gidermiymissin
E gidersin tabi neden gitmiceksin ay sinirlerim bozuldu
Zamane kızları nasıl olurmuş? Sorsaydın bir bende zamane kızı oluyorum yaşımdan ötürü ama bar a da giderim esimle,evimde yayılırım kimi gun elimi işe surmem
Kimi günde sarma sarar,ütü yaparim.
Uzak dur canim bu adamdan

bu kadar insan hayır diyorsa ki onlardan biri de benim, uzak dur yol yakınken dön..
tecrübeler insana çok şey öğretiyor.
herkes aynı değil ama hissedilenlerin aksinin çıkması çok azınlıkta.
en azından kendini net ifade et..
sen ona göre değil de o sana göre davranabiliyor mu bak..
sen neysen o ol lütfen.
işine gelirse saten senle yürür, ,işine gelmesse dk durmaz, durmasın da..

huysuz biri
uzak dur

arkana bakmadan kaç.. o çocuğa kız bakıyolardı seni düşündülermi derken onunla tanıştıysan seni kabul etmem mesajı veriyor..kendisi çok temizmiş gibi.

Neden boşandığı hakkında gayet açık ve net sebepler sunmuş size. Daha doğrusu karısı bunu boşamış diyeyim..

Hiç oluru yok bana göre. Aşırı dengesiz ve cahil biri..

bunlar evlenip ayrılma etkileri falan değil, psikopatlık ve paronaya belirtileri.. Tedavi olsun o adam bence, değişik 3. madde de cehaletin dibi artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…