Bunlar işaret mi benden başka yaşayan var mıdır

İnanın ki beni beğenmemesi beni daha çok sevindirecektir şu anki halimden en azından net birşey duymuş görmüş olurum

Haklısınız. Bu süreçte yani yaklaşık bir yıl geçmesine rağmen hiç kimseyle olmadı boşluktan dolayı sanırım kafayı taktım. Ama boşluğu dolduracak kimse çıkmıyor karşıma

Sırf duygusal boşluğunuzu doldurması için birini istemek yanlış tercihler yapmanıza sebep olur. Herkes sevmek, sevilmek ister bu ihtiyacınızı anlıyorum ancak önemli olan herhangi bir erkeği bulmak değil, sizin için "doğru olan" erkeği bulmak. Doldurmak için uğraştıkça boşluğunuz derinleşir. Boşluğun yarattığı sahte yanılsama ("Artık bu saatten sonra kimseyi bulamam, geç kaldım") size yanlış evlilikler yaptırır ve sağlıksız bir aile düzeni kurmanızı sağlar. Mesela bu sevgi ihtiyacınızı başka yollarla kapatmaya çalışabilirsiniz. Kafanızı dağıtırsanız ve odaklanmazsanız o kadar doğru ilişkinin sizi bulma olasılığı artar. Arkadaşlarınızla daha sık vakit geçirmeye çalışın, arkadaşınız yoksa bir sivil toplum kuruluşunda gönüllü olarak çalışın. Hem arkadaş edinirsiniz hem de yardıma muhtaç insanların yüreklerine dokunarak hem onları hem de ruhunuzu iyileştirebilirsiniz.

Bu 1 yılda yani yaklaşık bir yılda hep biri olsun istedim aklımdan çıksın istedim birilerine tutunmaya çalıştım olmayınca yine aklıma gelip gitmiyor

Çok güzel yazmışsınız

Çalışıyorum zaten elimden geldiğince zamanı verimli geçirmeye çalışıyorum. Ama etrafımdaki herkesin hayatının düzenini kurduğunu görünce ve hala biri yok mu tepkilerinden dolayı yanlış konumlara sürükleniyorum sanırım

Kesinlikle öyle

Valla olacaksa olsun olmayacaksa seni niye oyaliyolarki? Sklirim bu isten senin durumunada ayri uzuldum. Bu kadar uzatinca seninde artik psikolojin bozulmus

Bende işaretlere inanır dikkat etmek gerekir sie düşünürüm ama biraz da bazen çok taktığımız için bilinç altı olabiliyor . Bende 1 hafta önce ayrıldığım kişinin hayatında birisi var kesin die kafayı yiyorum vatsaptan ne kadar online nie bu saatte online kesin birileri var konuştuğu dedim su falına baktırdım konuştuğu 2 kişi var dedi . İyice paranoyak kompleksli oldum . Allahım diyorum nolur böle bişe varsa bana bi şekilde göster yüzüne tükürüp gideyim sonsuza kadar benim gözümde ne kadar alçaldığını görsün gerçi umrunda olsa yapmaz da neyse dün gece rüyamda beni aldattığını gördüm . Her gün kahve falı yolluyorum . Yani biraz fazla kafa yoruyoruz bence o yüzden

Yalnız olunca bi beklentiye girmişsin bence ondan kaynaklı sanki takıntı gibi geldi birde ruhani bir şeyler addetmişsin sebebi bu olabilir. Bence bakma artık birde hala adım atılmamış garip

Aynı şeyleri yaşadım, takıntı ettim gözüm hic bir seyi görmedi. Şimdi onunla evliyim ama hiç karsilasmamis olmayı yürekten isterdim.

Valla olacaksa olsun olmayacaksa seni niye oyaliyolarki? Sklirim bu isten senin durumunada ayri uzuldum. Bu kadar uzatinca seninde artik psikolojin bozulmus
Evet kesinlikle iyi kötü bi nokta koyulsa bu kadar kafayı takmazdım

Aynı şeyleri yaşadım, takıntı ettim gözüm hic bir seyi görmedi. Şimdi onunla evliyim ama hiç karsilasmamis olmayı yürekten isterdim.
Neler yaşadınız benim gibi işaretler mi olduğunu düşündünüz

Yalnız olunca bi beklentiye girmişsin bence ondan kaynaklı sanki takıntı gibi geldi birde ruhani bir şeyler addetmişsin sebebi bu olabilir. Bence bakma artık birde hala adım atılmamış garip
EN büyük sebebi yalnızlık bence de biri olsa çoktan uçmuştu aklımdan ama işin kötü yanı kimse olmuyor söyleyen kimseye aklım v kalbim ısınmıyor

Peki var mıymış hayatında biri öğrenebildiniz mi

Ee sonuc?hala resminizi gostermemisler mi

Ee sonuc?hala resminizi gostermemisler mi
En son taziye çıkmış gösterememiş dedikten sonra ben bir daha sormak istemedim ne koca meraklısı diye düşünmesinler diye ama ondan sonra konuştuğumuzda telefonda bu arada başka şehirdeler hiç konuşulmamış gibi davrandılar

Ben de eşimi hiç tanımadan evvel rüyamda görmüştüm kuran okunan bi evdeyiz falan guzel manevi bi ruyaydı. Sonra eşimle tanıştım ruyayı hatırladım ben şok tabi.
Öyle gördüğüm ruya gibi de bi evliliğimiz olmadı yani çok da takılma derim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…