Karşıdan bakan biri olduğunuz için soruyorum siz okurken hayal ürünü olarak mı düşündünüz yoksa bu kişiye ihtimal verdiniz miHer nasip vaktine esirdir.
Nerdeyse bir yıl olacak iki defa çok kötüyken arkadaşın araması gördüğüm rüya bunlar beni çok etkiledi hiç görmediğim biri kafayı yedirdi bana resmen. Ara ara birinden hoşlanır gibi olurken çıkıyor aklımdan bikaç gün sonra tekrar beynimi kemiriyor. Bu arada onu sosyal medyadan bulamadım ama akrabalarını buldum hergün hatta günde kaç defa onlara bakıyorum.
Aslında çok realist biriyim ama resmen kendimi tanıyamıyorum ve bir yıla yakındır sürüyor buSizin nasibinizde varsa o kişi zaten bir şekilde kesişecektir yolunuz bulacaktır sizi. İşaretlere rüyalara falan çok takılmayın sürekli bunu düşünüyorsanız rüyanıza girmesi de normaldir. Dua edin hayırlısı olacaktır inşllh
Evet takıntı ama üst üste gelince iki defa gözyaşları içinde dua ederken haber gelmesi beni etkiledi sanırım1. Rüya ile amel olmaz.
2. Hayali bir duygu yaşıyosunuz.
3. Takıntı haline getirmişsiniz. Rüyalarıda ondan görüyosunuz. Kurtulun.
4. Ve en önemlisi. O yüZden tekrarlıyorum.
Her nasip vaktine esirdir.
İnsanlar bu tarz duygular içine girdiğinde kendini tanıyamaz hale gelir. Bende biraz geç buldum sevdiğimi onun öncesinde nasipsizlik için çok olmuştu. Sonra karşı a birinin tavsiyesiyle eşim çıktığıma her şey sadece 2-3 ay içinde gerçekleşti bir anda oluverdi her şey nasipten öteye gidilmiyor İŞTE önemli olan gerçekten hayırlı birini iyi birini bulabilmekAslında çok realist biriyim ama resmen kendimi tanıyamıyorum ve bir yıla yakındır sürüyor bu
Evet takıntı ama üst üste gelince iki defa gözyaşları içinde dua ederken haber gelmesi beni etkiledi sanırım
Bu takıntıdan kurtulmak için ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Karşıma çıkanları o gelecek bigün diye reddediyorum düşünün nasıl kafayı yediğimiİnsanlar bu tarz duygular içine girdiğinde kendini tanıyamaz hale gelir. Bende biraz geç buldum sevdiğimi onun öncesinde nasipsizlik için çok olmuştu. Sonra karşı a birinin tavsiyesiyle eşim çıktığıma her şey sadece 2-3 ay içinde gerçekleşti bir anda oluverdi her şey nasipten öteye gidilmiyor İŞTE önemli olan gerçekten hayırlı birini iyi birini bulabilmek
Çok haklısınız lütfen bana dua edin aklınıza gelinceBende inançlı bir insanımdırt ama siz bence kendinizi çok aşırı kaptırmışsınız. Nasibinizde varsa zaten siz istemesenizde düşünmesenizde olacak. Varsayalım siz böyle düşünerek gittiniz tanıştınız ve sizi beğenmedi. Böylesi hem egonuzu hemde inancınızı zedeler. Şuanda dışardan görünen hayali bir ilişkiye kendinizi kaptırmış olduğunuz
Dostun eşi bahsettiğim çocuğun babasıyla iş yapıyordu duyduğum kadarıyla araları bozulmuş. Ama düşünüyorum bozulmadan önce de epey beraberlerdi başka şeyler dönmüş olabilir. Bi bilseler beni nasıl etkiledikleriniO yakın dostun da amacı ne anlamadım ki?
Seni ümitlendiriyor sonra tepki Yok.madem sizin mutluluğunuzu istiyor işin peşini bırakmasın gerekirse sizi görüştürsün resim göstermekle olacak şeyler değil bunlar
Tavsiye eden kişinin yaşı biraz büyük yani teknolojiden pek anlayan biri değil. E postasına fotoğrafımı atacaktı arkadaş ordan gösterecekti. Arkadaşın söylediğine göre benim profil fotoğrafımı atmış eşine yanımda 3 4 kız arkadaş daha vardı bu olmaz demiş belki yanındakiler daha hoş gelir gösterip aralarından şu mu diyecem demiş. İkincisinde bana ulaşmaya çalışırlarken yanından ayrılmışO kişi sizin aklınıza yattığı için bilinçaltınızda olduğundan rüyanıza girmiş zaten o dostunuz çocuğun babasına sizi söylemiş muhtemelen o zaman fotoğrafınızı göstermiştir demek ki daha o zaman çocuk sizi beğenmedi ki ses çıkmamış uzun zaman yoksa haber yollardı görüşürdünüz o kadar zaman sonra foto istemesi sonra yok taziye çıkmış görememiş falan saçma internet var anında foto gidiyor o an bakılır yani.Bence çok umutlanmayın o konuda artık hep dua ederken namaz kılarken denk gelmesi sizi etkilemiş olabilir ama olacak olsa o zaman olurdu akışına bırakın psikolojinizi bozmayın zamanı gelince biri olur mutlaka
Haklısınız. Bu süreçte yani yaklaşık bir yıl geçmesine rağmen hiç kimseyle olmadı boşluktan dolayı sanırım kafayı taktım. Ama boşluğu dolduracak kimse çıkmıyor karşımaBeklentiyi minimumda tutmakta yarar var. Çok yüksekte tutup bulutlarda uçarsanız yere çakılırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?