Bunlar nasıl oldu bende anlamadım yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.... Anne babanızın ilişkisini taklit etmiyorsunuzdur inşaallah.... Başka birini bulun saygı göstereceğiniz biri olsun... Çok dişi kaplan bi tarafınız var ama sevgi saygı duyulacak bi insana bu tarafınızla yaklaşamazsınız... Bi erkeği bu şekilde elde edemezsiniz... Aşk bittiği zaman kapıya ayrılık dayanacak evlilikte asıl olan sevgi saygıdır... Bıçaklarınızı eşiniz olacak kişiye saplayamazsınız...

Adamı dövmüşsünüz farkındaysanız, dediği bi kaç lafa takılmaya hakkınız yok. Böyle bi konu daha vardı, arkadaşlar insanlar bişey yaptığınızda tepki verir onu döverseniz size söver, haksız yere kapris yapar insanı çıldırtırsanız yine söver. Karşınızda insan var, bahçe korkuluğu değil.
Ben vurdum kırdım anasına sövdüm sonra bana gerizekalı dedi ben bunu yediremiyorum kendime diyemezsiniz. Oran diye bişey var. Böyle insanı çileden çıkarıpda ay bana salaklar dediğğ diye karşı tarafa eziyet eden insanları hiç anlamıyorum . Karşındakine saygı göstermezsen o da sana göstermez bu kadar basit.

Ben bu adamı tutmadım ki gidip alsaydı benim akrabamı arayıp saygısızca konuşacağına polisi arasaydı tutmadım

Ver. Kimse sana verme demiyor zaten. Erkek arkadasinizi savunan yok ohh iyi yapmis adam diyen yok, hatalisiniz diyoruz. Nedir bu israrla anlamama.

Yumrugu nereye attinizki ona denk geldi? Havaya mi yumruk attiniz? Bu 1

Degil yuzune gozune boynuna hic bir yerine tokat a ta maz si niz. Bu 2

Tekmenizin siddeti onemli degil vurdunuz mu vurdunuz. Bu 3

Ayni durumu sen yasamis olsan sana da bu duyari kasardik.

bu olaydaki kişiler ve yapılan hareketler tam tersi olsaydı şimdi kadın soluğu karakolda almıştı darp raporu yazdırmıştı. burdada adamı linç etmiştik. sizin ne farkınız kaldı. hala hediye diyorsunuz ya. dayak yemediğiniz için şanslısınız bence.

O zaman konumu en baştan okuyun derim. İyi ki vurdum mu yazdım ben ne yani. Yapmamalıydım hata dedim zaten. Neden dçne döne aynı şeyi söylüyorsunuz sizlerden bundan sonraki için bir akıl istiyorum

Ne çabuk kaybediyorsunuz kendinizi.

Bence tedaviye ihtiyacınız var.
Şimdi ondan güçlü birine rahatça şiddet uygulayan, yarın öbür gün ondan kat kat güçsüz çocuğuna da uygular.
Üstelik klasik "bahane kendimi kaybettim"

Bence adam iyi sabırlı bi insanmış. Ben olsam bana saldıran kişiyi dümdüz eder doğduğuna pişman ederdim.

Ben hayatımda böyle kıvırma görmedim pessss :/
*yumruk attım ona denk geldi*
*tokat atmam imkansız ama attığım tokat boynuna denk gelmiş*
*ben yaralamak istemedim bot öyle yapmış*
ya bildiğin bunları yazmış konu sahibesi...
Mantıksızlığa bakarmısınız? Yumruk sallıyor adama denk geliyor, tokat atıyor ama sıkıntı yok zira en fazla boynuna denk gelmiş sonuçta boyun hayati bir organ değil!, adamı zaten bot yaralamış kızın hiçbir suçu yok, bot saldırgan :/

Neden bişeyleri istediğiniz yerden anlamak için uğraşıyprsunuz şiddet gören mağdur insanın bunları yapacam mecali olmaz gider hastneye raporu alır polise verir. Tehdit şovlarına girmez.
Şiddetin derecesi mi var? İtmek bile şiddettir. İlla karşı tarafın hastanelik olması gerekmez.

O zaman konumu en baştan okuyun derim. İyi ki vurdum mu yazdım ben ne yani. Yapmamalıydım hata dedim zaten. Neden dçne döne aynı şeyi söylüyorsunuz sizlerden bundan sonraki için bir akıl istiyorum
bundan sonra görüşmeyin ayrılın ve tedavi olun diyoruz ama siz anlamak istemiyo olabilir misiniz acaba?

Mide bulandırıcı bir ilişki. Allahım ne kafalarla yaşıyoruz..

Diyemezsiniz zaten oyle bir hakkiniz yok. Ofke kontrolun icin tedavi ol ve bu adamla barisma bu kadar

Belli ki sizi çok üzmüş , çok yipratmis , ilişkiniz çok yıpranmış.

Hayata bir kere geliyoruz, değmez ki böyle can cekismeye. Her üzüntü vücudunuza bir hastalık olarak geri dönüyor.

Şimdi yapamam sanırsınız, onsuz ölüyor sanırsınız ama zaman geçtikçe yaralariniz kapandıktan nefes almaya başlarsınız.

Beni , bizleri dinler misiniz bilmem ama bu şahısla evlenmek demek bile bile ateşe gitmek demektir.

Evlenmeden bunları yaşıyorsanız aynı evin içinde cehennemi yaşarsınız.

Asla düzelmez aksine gittikçe raydan çıkar bu birliktelik.

Şuan artık kangren olmuş bu ilişkiyi kesip atmalısınız , başka yolunuz yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…