Hayır sizin gözünüzde adam şuan komada sankiSiddet kategorinize girmesi icin karsinizdaki insanin kotu duruma mi gelmesi gerekiyor hanimefendi? Illa yuruyemez hale mi gelmesi gerekiyor?
Ben bu adamı tutmadım ki gidip alsaydı benim akrabamı arayıp saygısızca konuşacağına polisi arasaydı tutmadımHani şiddetin bahanesi yoktu??
Sen neyin affındasın halen? Bide affetmem soğudum falan diyorsun...
Adam yerden göğe kadar haklı.
Sen adama saldır yarala ama kendimi kaybettim de! Adam aynı şekilde kendini kaybedip iki laf söyledi hediyeyi kırdı diye affedemiyorum triplerine gir!
Bu nedir ya...
Asıl olması gereken önce karakola gidip şikayetçi olup darp raporu alıp seni savcılığa vermeliydi. Hak ettiğin bu.
Burda bana şiddet duyarı kasan bayanlar sizleri eşinize ve sevgilinize karşı görmek isterim ben yumruk attım ona denk geldi mi gelmedi mi bilmiyorum tokat atmam imkansız zaten yani attığım tokat boynuna fekan gelmiştir. Tekmede de ben yaralamaz istemedim hafifçe vurdum ama bot öyle yapmış. Hayır bir de savunduğunuz insan bana ne tehfitler etti o zaman bende onu vereyim savcılığa
Hayır sizin gözünüzde adam şuan komada sanki
Barismayin ve ayri ayri tedavi olun.Zaten ayrıldık o da ayrılmak istediğini söyledi. Ama üzgünüm yani 3 yılımız geçti. Neden böyle olduk ki
O zaman konumu en baştan okuyun derim. İyi ki vurdum mu yazdım ben ne yani. Yapmamalıydım hata dedim zaten. Neden dçne döne aynı şeyi söylüyorsunuz sizlerden bundan sonraki için bir akıl istiyorumVer. Kimse sana verme demiyor zaten. Erkek arkadasinizi savunan yok ohh iyi yapmis adam diyen yok, hatalisiniz diyoruz. Nedir bu israrla anlamama.
Yumrugu nereye attinizki ona denk geldi? Havaya mi yumruk attiniz? Bu 1
Degil yuzune gozune boynuna hic bir yerine tokat a ta maz si niz. Bu 2
Tekmenizin siddeti onemli degil vurdunuz mu vurdunuz. Bu 3
Ayni durumu sen yasamis olsan sana da bu duyari kasardik.
Bence adam iyi sabırlı bi insanmış. Ben olsam bana saldıran kişiyi dümdüz eder doğduğuna pişman ederdim.bu olaydaki kişiler ve yapılan hareketler tam tersi olsaydı şimdi kadın soluğu karakolda almıştı darp raporu yazdırmıştı. burdada adamı linç etmiştik. sizin ne farkınız kaldı. hala hediye diyorsunuz ya. dayak yemediğiniz için şanslısınız bence.
Ben hayatımda böyle kıvırma görmedim pessss :/Burda bana şiddet duyarı kasan bayanlar sizleri eşinize ve sevgilinize karşı görmek isterim ben yumruk attım ona denk geldi mi gelmedi mi bilmiyorum tokat atmam imkansız zaten yani attığım tokat boynuna fekan gelmiştir. Tekmede de ben yaralamaz istemedim hafifçe vurdum ama bot öyle yapmış. Hayır bir de savunduğunuz insan bana ne tehfitler etti o zaman bende onu vereyim savcılığa
gerçekten beni anlamıyorsunuz rica etsem artık konularıma yorum yapmayın ben ne desem siz başka anlıyorsunuzYaa illa komaya mi girmesi gerekiyor ya siddet olmasi icin kafaniz mi guzel
Şiddetin derecesi mi var? İtmek bile şiddettir. İlla karşı tarafın hastanelik olması gerekmez.Neden bişeyleri istediğiniz yerden anlamak için uğraşıyprsunuz şiddet gören mağdur insanın bunları yapacam mecali olmaz gider hastneye raporu alır polise verir. Tehdit şovlarına girmez.
bundan sonra görüşmeyin ayrılın ve tedavi olun diyoruz ama siz anlamak istemiyo olabilir misiniz acaba?O zaman konumu en baştan okuyun derim. İyi ki vurdum mu yazdım ben ne yani. Yapmamalıydım hata dedim zaten. Neden dçne döne aynı şeyi söylüyorsunuz sizlerden bundan sonraki için bir akıl istiyorum
1000 kişi falan tedavi al ve ayrıl dedi.O zaman konumu en baştan okuyun derim. İyi ki vurdum mu yazdım ben ne yani. Yapmamalıydım hata dedim zaten. Neden dçne döne aynı şeyi söylüyorsunuz sizlerden bundan sonraki için bir akıl istiyorum
O zaman konumu en baştan okuyun derim. İyi ki vurdum mu yazdım ben ne yani. Yapmamalıydım hata dedim zaten. Neden dçne döne aynı şeyi söylüyorsunuz sizlerden bundan sonraki için bir akıl istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?