Bunlar nasıl oldu bende anlamadım yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaptığınız kabul edilemez. O etse bile siz etmemelisiniz. Sizden şikayetçi olmadığı için dua edip efendi gibi bu ilişkiyi bitirin. Daha sonra da öfke kontrol sorunu ve şiddet eğilimi için psikolojik yardım alın. Sonra da hayatınıza devam edin. Benim daha başka bi önerim olamaz. Kadına yapılınca burayı ayağa kaldırıyoruz da sizin ne ayrıcalığınız var da yargılayıcı yorum yapmayın diyebiliyosunuz bi de ben bu kısmı anlamadım! Hiç yakışmamış.

Bravo.

Bir erkek kadina boyle tekme yumruk dalsa git darp raporu al sikayet et deriz

Çok teşekkür ederim

Neden hemen kızın üstüne geliyorsunuz ki.
Kızı bu kadar çıldırtacak noktaya getiren de adam sonuçta. Bunun öncesi de varmış

Ay siz de birgum kocanizdan dayak yerseniz

Ee adami bu noktaya sen getirmissin adami cildirtmissin vuracak tabii adam sana..

Mi diyelim sana o zaman?

O zamam memlekette dayak yiyen kadinlar adamlari cildirtmasin da dayak yemesin..sizin demenize gore

Kusıra bakmayın ama siz sadece şiddet kısmını görüyorsunuz sonrasını gördünüz mü madem mağdur neden arayıp küfürler tehditler hakaret ediyor gitsin alsın darp raporu

Valla kusura bakmayın ben bu dediğinizi gerektirecek bir yorum yapmadım. Kıza bu noktaya gelecek saçma sapan bir ilişki yaşama dedim zaten yorumu tek bir köşesinden kırpmayın :)

İşte ben bu yoruma pozitif ayrımcılığın kralı derim Pessss

Kusıra bakmayın ama siz sadece şiddet kısmını görüyorsunuz sonrasını gördünüz mü madem mağdur neden arayıp küfürler tehditler hakaret ediyor gitsin alsın darp raporu
Küfür tehdit hakaret varsa siz de şikayetçi olabilirsiniz. Çözüm adamı dövmek değil. Çözüm bu adamdan ayrılmak.

Hani şiddetin bahanesi yoktu??
Sen neyin affındasın halen? Bide affetmem soğudum falan diyorsun...
Adam yerden göğe kadar haklı.
Sen adama saldır yarala ama kendimi kaybettim de! Adam aynı şekilde kendini kaybedip iki laf söyledi hediyeyi kırdı diye affedemiyorum triplerine gir!
Bu nedir ya...
Asıl olması gereken önce karakola gidip şikayetçi olup darp raporu alıp seni savcılığa vermeliydi. Hak ettiğin bu.

İşte ben bu yoruma pozitif ayrımcılığın kralı derim Pessss
Ne yapmamızı istiyorsunuz polise gidip teslim mi olayım yani. Adam şiddet görmüşse kötüyse geri gelip hediye parçalayamaz arayıp tehdit küfür edemez

Burda bana şiddet duyarı kasan bayanlar sizleri eşinize ve sevgilinize karşı görmek isterim ben yumruk attım ona denk geldi mi gelmedi mi bilmiyorum tokat atmam imkansız zaten yani attığım tokat boynuna fekan gelmiştir. Tekmede de ben yaralamaz istemedim hafifçe vurdum ama bot öyle yapmış. Hayır bir de savunduğunuz insan bana ne tehfitler etti o zaman bende onu vereyim savcılığa

Ne yapmamızı istiyorsunuz polise gidip teslim mi olayım yani. Adam şiddet görmüşse kötüyse geri gelip hediye parçalayamaz arayıp tehdit küfür edemez

Siddet kategorinize girmesi icin karsinizdaki insanin kotu duruma mi gelmesi gerekiyor hanimefendi? Illa yuruyemez hale mi gelmesi gerekiyor?

Ha yani senin "güya" kendini kaybedip saldırıp adamı yaralama özgürlüğün var ama onun kendini kaybedip iki laf etme hediye kırma hakkı yok?
Ne güzel... Ne güzel adalet...

Neden bu hak sadece size mi verildi?
Neden bişeyleri istediğiniz yerden anlamak için uğraşıyprsunuz şiddet gören mağdur insanın bunları yapacam mecali olmaz gider hastneye raporu alır polise verir. Tehdit şovlarına girmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…