- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Yaptığınız kabul edilemez. O etse bile siz etmemelisiniz. Sizden şikayetçi olmadığı için dua edip efendi gibi bu ilişkiyi bitirin. Daha sonra da öfke kontrol sorunu ve şiddet eğilimi için psikolojik yardım alın. Sonra da hayatınıza devam edin. Benim daha başka bi önerim olamaz. Kadına yapılınca burayı ayağa kaldırıyoruz da sizin ne ayrıcalığınız var da yargılayıcı yorum yapmayın diyebiliyosunuz bi de ben bu kısmı anlamadım! Hiç yakışmamış.Merhaba hanımlar
Anlatacaklarımı lütfen suçlayıcı bir tavırla cevaplamayın ben çözüm önerilerinizi bekliyorum.
Uzun zamandır psikolojim iyi değildi. Sevgilimle tartışmalar oldu o kavga etmekten bunaldı artık tepkisizleşti felan derken dün yine kavga ettik beni azarlarken ben koştum gitmek istedim yanından kapıyı bulamadım otoparkta tartıştık. Napıyordun diye bağırdı bana. Bende bıktım yeter dedim ve ittim hafifçe vurdum. Bana bir daha vurursan kötü olur diyince kendimi kaybettim tekme attım tokat attım yumruk attım. En son bir akrabamı arayıp ben bıktım alın şunu ayrılmak istiyorum dedi. Bende ağladım neden aradın anlattın diye. Gitme konuşacaz dedim beni itti kapıyı kapatıp gitti.
Ben oturdum kaldırıma nefes almaya çalışırken geri geldi kız kardeşine önceden aldığım hediye arabadaydı. Onu gözümün önünde parçalayıp yere attı. Hiçbir şey söylemedim.
Yarım saat sonra aradı sen o tekmelerib hesabını vereceksin. Bundan sonra başına bela olacam. Ben artık o.... alır evlenirim yine seninle evlenmem felan dedi. Ben yapma böyle konuşma diye ağladım ama kapattı.
Bir süre vatsaptan bacağının fotosunu atmış yara olmuş ama istemedim böyle olsun bot kesmiş.
Bende özür diledim yaptığım doğru değildi dedim sen beni şikayet ettin aileme anlatmış başıma ne gelecek benim haberin var mı dedim.
1 saat sonra eve gittin mi nerdesin diye aramaya başladı. Noldu diyince ben giderken kesin ayrılırım dedim ama şimdi çok pişmanım içim yanıyor dedi. Konuşmaya devam ettik ben konuştukça onun pişmanlığı geçti. Yine olsa yine parçalarım hediyeyi sen kimsin ki bana vuracaksın demeye başladı. Bir süre sonra ben seninle uzlaşmaya çalışıyorum dedi. Ben sana söylediği sözleri ve hediyeyi parçalamasını unutamıyorum. Ben artık istemiyorum yazma bana senden midem bulanıyor bir erkek evlenmek istediği insana o... alırım yine seni almam nasıl der ben artık seni bir erkek olarak görmüyorum dedim. Peki sen bilirsin dedi o da konuşma böylece bitti.
Bilmiyorum ne yapacam işin içinden nasıl çıkacam sözleri çok ağır affedip geri dönemem ama onu çok sevmiştim.
Orada bir yumrukla burnunu kırsa...mutlu mu olacaktın?
Yaptığınız kabul edilemez. Kadına yapılınca burayı ayağa kaldırıyoruz da sizin ne ayrıcalığınız var da yargılayıcı yorum yapmayın diyebiliyosunuz bi de ben bu kısmı anlamadım! Hiç yakışmamış.
Çok teşekkür ederimNeden hemen kızın üstüne geliyorsunuz ki. Ben doğru yaptım mükemmelim demiyor. Yanlış yaptığını kendide kabul ediyor zaten.
Kızı bu kadar çıldırtacak noktaya getiren de adam sonuçta. Bunun öncesi de varmış üstte yazmış zaten.
Siz de seviyorum falan demeyin bence. Adam sizi insan yerine koymuyor bir saat soğukta bekletip aşağı inip bağırmak neden kendini ne zannediyor. Bir de düşünüp çorba götürmüşsünüz. Size yazık değil mi? Sizi sindirmesine izin vermeyin böyle bir adam sizi seviyor olamaz.
Bakın bir de böyle bir adam için düştüğünüz duruma sizi rezil etmiş. Abuk sabuk tepkiler vermenize sebep olmuş. Eminim çok üzülüyorsunuzdur. Bırakın gitsin bu işte burda kapansın.
Neden hemen kızın üstüne geliyorsunuz ki.
Kızı bu kadar çıldırtacak noktaya getiren de adam sonuçta. Bunun öncesi de varmış
Kusıra bakmayın ama siz sadece şiddet kısmını görüyorsunuz sonrasını gördünüz mü madem mağdur neden arayıp küfürler tehditler hakaret ediyor gitsin alsın darp raporuNe demek suclayici yorum yapmayin?
Sen haklisin adam hatali.mi diyelim illa.
Hatali olan sensin
Ne demek adama tekme yumruk dalmak?
Git tedavi ol.
Adam safmis biraz sanirim dayak yedikten sonra pisman olmus.
Ben olsam suratina bakmam senin bir daha.
Kusurabakma sen haklisin demedim sana
Kusıra bakmayın ama siz sadece şiddet kısmını görüyorsunuz sonrasını gördünüz mü madem mağdur neden arayıp küfürler tehditler hakaret ediyor gitsin alsın darp raporu
Valla kusura bakmayın ben bu dediğinizi gerektirecek bir yorum yapmadım. Kıza bu noktaya gelecek saçma sapan bir ilişki yaşama dedim zaten yorumu tek bir köşesinden kırpmayın :)Ay siz de birgum kocanizdan dayak yerseniz
Ee adami bu noktaya sen getirmissin adami cildirtmissin vuracak tabii adam sana..
Mi diyelim sana o zaman?
O zamam memlekette dayak yiyen kadinlar adamlari cildirtmasin da dayak yemesin..sizin demenize gore
İşte ben bu yoruma pozitif ayrımcılığın kralı derimNeden hemen kızın üstüne geliyorsunuz ki. Ben doğru yaptım mükemmelim demiyor. Yanlış yaptığını kendide kabul ediyor zaten.
Kızı bu kadar çıldırtacak noktaya getiren de adam sonuçta. Bunun öncesi de varmış üstte yazmış zaten.
Siz de seviyorum falan demeyin bence. Adam sizi insan yerine koymuyor bir saat soğukta bekletip aşağı inip bağırmak neden kendini ne zannediyor. Bir de düşünüp çorba götürmüşsünüz. Size yazık değil mi? Sizi sindirmesine izin vermeyin böyle bir adam sizi seviyor olamaz.
Bakın bir de böyle bir adam için düştüğünüz duruma sizi rezil etmiş. Abuk sabuk tepkiler vermenize sebep olmuş. Eminim çok üzülüyorsunuzdur. Bırakın gitsin bu işte burda kapansın.
Küfür tehdit hakaret varsa siz de şikayetçi olabilirsiniz. Çözüm adamı dövmek değil. Çözüm bu adamdan ayrılmak.Kusıra bakmayın ama siz sadece şiddet kısmını görüyorsunuz sonrasını gördünüz mü madem mağdur neden arayıp küfürler tehditler hakaret ediyor gitsin alsın darp raporu
Ay sanki kızı haklı gördüm amaaaaan dediklerimi anlamama inadı neden yahu.İşte ben bu yoruma pozitif ayrımcılığın kralı derimPessss
Ne yapmamızı istiyorsunuz polise gidip teslim mi olayım yani. Adam şiddet görmüşse kötüyse geri gelip hediye parçalayamaz arayıp tehdit küfür edemezİşte ben bu yoruma pozitif ayrımcılığın kralı derimPessss
Neden bu hak sadece size mi verildi?Ne yapmamızı istiyorsunuz polise gidip teslim mi olayım yani. Adam şiddet görmüşse kötüyse geri gelip hediye parçalayamaz arayıp tehdit küfür edemez
ben ne yapmanız konusundaki önerimi bi önceki yorumumda yazmıştım.Ne yapmamızı istiyorsunuz polise gidip teslim mi olayım yani. Adam şiddet görmüşse kötüyse geri gelip hediye parçalayamaz arayıp tehdit küfür edemez
Burda bana şiddet duyarı kasan bayanlar sizleri eşinize ve sevgilinize karşı görmek isterim ben yumruk attım ona denk geldi mi gelmedi mi bilmiyorum tokat atmam imkansız zaten yani attığım tokat boynuna fekan gelmiştir. Tekmede de ben yaralamaz istemedim hafifçe vurdum ama bot öyle yapmış. Hayır bir de savunduğunuz insan bana ne tehfitler etti o zaman bende onu vereyim savcılığaHani şiddetin bahanesi yoktu??
Sen neyin affındasın halen? Bide affetmem soğudum falan diyorsun...
Adam yerden göğe kadar haklı.
Sen adama saldır yarala ama kendimi kaybettim de! Adam aynı şekilde kendini kaybedip iki laf söyledi hediyeyi kırdı diye affedemiyorum triplerine gir!
Bu nedir ya...
Asıl olması gereken önce karakola gidip şikayetçi olup darp raporu alıp seni savcılığa vermeliydi. Hak ettiğin bu.
Ne yapmamızı istiyorsunuz polise gidip teslim mi olayım yani. Adam şiddet görmüşse kötüyse geri gelip hediye parçalayamaz arayıp tehdit küfür edemez
Ha yani senin "güya" kendini kaybedip saldırıp adamı yaralama özgürlüğün var ama onun kendini kaybedip iki laf etme hediye kırma hakkı yok?Ne yapmamızı istiyorsunuz polise gidip teslim mi olayım yani. Adam şiddet görmüşse kötüyse geri gelip hediye parçalayamaz arayıp tehdit küfür edemez
Neden bişeyleri istediğiniz yerden anlamak için uğraşıyprsunuz şiddet gören mağdur insanın bunları yapacam mecali olmaz gider hastneye raporu alır polise verir. Tehdit şovlarına girmez.Neden bu hak sadece size mi verildi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?