- 10 Eylül 2018
- 827
- 2.145
- 113
Kardeşiniz evlenince sizle görüşmek için eşinden izin mi isteyecek?Sizce şimdiden bizimle görüşmeyen evlenince eşine izin verir mi ? bu ön görü değil yaşadıklarımızdan bir çıkarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kardeşiniz evlenince sizle görüşmek için eşinden izin mi isteyecek?Sizce şimdiden bizimle görüşmeyen evlenince eşine izin verir mi ? bu ön görü değil yaşadıklarımızdan bir çıkarım
Ay sana nekardeşim nişanlandı biz kız tarafının aile yapısının bize uymaması ( giyim , Dünya'ya bakış açısı , gibi ) farklı yapılara sahibiz. Ama Türk toplumu olarak örf adet gelenek görenek aynıdır bence . Bu aile ile farklı şehirlerdeyiz. Nişan için bulundukları yere yola çıktık bu arada başka yerlerden gelecek olan yakınlarımız da vardı 2 kişi toplam bizden önce oraya vardılar. Bunlar gidip bizim misafirlerimizi almaya tenezzül etmedi insanlar 4 saat dışarıda bekledi. Bizde adet böyle dediler herkes aynı anda eve girer. Neyse anlayış gösterdik. Bayram oldu gelin hanım aramadı ben aradım cvp yok msj attım sonra cvp yazdı. Eşim ailesini aradı erkekler cvp vermedi sonradan msjına dönmediler. Bunlar şimdiden böyle evlendikten sonra kardeşimi bizle görüştürmezler bence. Daha hiç evimize gelmiş insanlar değil. Ne yapmaya çalışıyorlar. Ortada kavga yok bişey yok böyle nasıl akraba olucaz. Kardeşim onlara karşı maddi manevi çok düşünceli bize bile böyle değil . Kızın hiç bir meziyeti yok çalışmıyor okumuyor bence ayrılmalı sizin fikirleriniz nedir
İnsanlara boş boş konuşuyorsun ölünce haber oluyorsunuz biz iyi aileyiz derken düşünücek onlarıNe ilgisi var konuyla, bel altı vurmak bu, ne ayıp ya.
Ben kızla nişanda tanıştım. Onların kendi misafirini eve alıp benimkini almaması ilk olumsuz intiba yı oluşturdu zaten buna rağmen normal ve içten davrandık. Bayramda da öyle davranmaları Soğuttu bazı yorumlara hayret ediyorum onlara biz kötü davranmışız gibi niye aradığı niye bikaç saat önce misafiri niz ordaydı demeleri çok saçma ben eleştiri değil fikir almak için konu açtım şunu anladım ki kızın yaptıkları burdakilerin söylediklerinin yanında çok masum kalıyor
Ayy içim şişti neden anlamak istemiyorsunuz doktor hakim olsa kardeşime eşit olur iyi bir işi iyi bir maaşı var fiziği düzgün içkisi kumar yok böyle biri düzgün bir aileye sahip fiziği de huyu da güzel hatta okumuş iyi bir mesleği olan birini hak etmez mi
Belli ki seviyeli bir ilişki kurmak istiyorlar. Benim eşim, erkek kardeşimin taze nişanlısının babasını neden arasın ki. Alakasız yani.
Ayrıca elbetteki misafirinizi karşılamayacaklar. 4 saat ne yapacaklar orada millet nişan yapacak hazırlık yapıyorlar sizin ahbabınız kom gibi oturacak mı yanlarında. Siz çok sıkı fıkı olmak istediniz gibi geldi bana, gerek yok bu kadarına.
Bir de kardeşimi görüştürmez ne demek, kardeşinizin kendine ait aklı yok mu?
Belli ki seviyeli bir ilişki kurmak istiyorlar. Benim eşim, erkek kardeşimin taze nişanlısının babasını neden arasın ki. Alakasız yani.
Ayrıca elbetteki misafirinizi karşılamayacaklar. 4 saat ne yapacaklar orada millet nişan yapacak hazırlık yapıyorlar sizin ahbabınız kom gibi oturacak mı yanlarında. Siz çok sıkı fıkı olmak istediniz gibi geldi bana, gerek yok bu kadarına.
Bir de kardeşimi görüştürmez ne demek, kardeşinizin kendine ait aklı yok mu?
Ne ilgisi var konuyla, bel altı vurmak bu, ne ayıp ya.
İçiniz sişsin zaten bulunmaz hint kumasi kardesinizi evlendirmeyin müzeye koyun....sekilci ve önyargılı,hatta kibirli tavrinizdan rahatsiz olunmustur garanti....Ayy içim şişti neden anlamak istemiyorsunuz doktor hakim olsa kardeşime eşit olur iyi bir işi iyi bir maaşı var fiziği düzgün içkisi kumar yok böyle biri düzgün bir aileye sahip fiziği de huyu da güzel hatta okumuş iyi bir mesleği olan birini hak etmez mi
İyi de şiddet görmesiyle konunun ilgisi yok. Şiddet göstereni değil şiddet gören kadını aşağılamakla mı üste çıkacaksınız?İnsanlara boş boş konuşuyorsun ölünce haber oluyorsunuz biz iyi aileyiz derken düşünücek onları
Hep derim söyleyene değil söyletene bak diye
Ay yok bu sivaslı olamaz.Karşı taraf sanıyorum Sivaslı.
Bütün dünyanın kendi geleneklerine uymasını bekliyorlar edirneden karsa bu kadar ben doğru bilirimci şehir yok ulkede
İki konu birbirinden çok farklı. Söylediği yanlış, ordan vurun. Şiddet görmesiyle aşağılamak yanlış. Şahsen kızdığım için veya haklı olduğumu ispatlamak için her yol mübah olarak görmüyorum. Neyse siz bilirsiniz.Belki konu sahibi "bos bos yaşıyorsunuz" diye etraf saydirmasa kibirli şekilde böyle tepki gelmezdi
İki konu birbirinden çok farklı. Söylediği yanlış, ordan vurun. Şiddet görmesiyle aşağılamak yanlış. Şahsen kızdığım için veya haklı olduğumu ispatlamak için her yol mübah olarak görmüyorum. Neyse siz bilirsiniz.