bu arada çocuklarınız nerede?
Size hasta demedim ki?Üstelik insan hastada olabilir o ayrı.
Size dedim ki:Sorun sizde ve ben kendimce gördüğüm sorunları yazdım.Dedim ki:
Sizin olayları değerlendirme yetiniz körelmiş olmalı.
Hayattaki öncelikleriniz karışmış.
Ve psikologa gitmenizi önerdim.Şimdi sizin bu yazdıklarıma karşı öfkeniz normal mi?Size niye deli demişim gibi tepki veriyorsunuz?
Siz bana yazdığınıza göre bende yanıt hakkımı kullanabilirim değil mi?
yanımdalar, babası her haftasonu alıyor, çocuklarım evdeyken o eve gelmiyor zaten, gelmediğinden dışardan bakıyor binaya bide boş boş geziyo
offf offf ciddi anlamda bir farklı dili konuşma var burada sanırım. Konu maddiyat dimi, rızkını yediriyorsun yazılınca verilen cevapta maddiyat yönünden oluyor, maneviyat değil konuşulan, rızkını yediriyorsun yazıldı diye oturup çocuklarımla ne denli kaliteli zaman geçirdiğimi, onlara nasıl eğitim verdiğimi, her iki çocuğuma annesi olarak benim dil öğrettiğimi, ne denli terbiyeli saygılı görgülü çocuklar yetiştirdiğimidemi anlatıyım? sorulan maddiyatsa verilen cevapta o yönde tabiki.
Cok afedersiniz ama siz bu asalak ile birlikte oluyor musunuz?cinsel anlamda yani
ben onu size demedimki başka bir üyeye dedim
hayır öpüşmedim bile,
Sizin anneliğinize söz söylemek bize düşmez.Herkese yetecek kadar paranız olması da bizi ilgilendirmez.Ben size takıldığım yeri tekrar söylüyorum.
Evlenince seni çocukların ile görüştürmem diyen bir adam ile ilgili hala arabamı bir yere çarpar diye korkuyorum,doğum günümü unuttu...vb.ayrıntılar ile niye uğraşıyorsunuz ki?
Madem ayrılma kararı verdiniz.Hayırlısı olsun.
Çocukların neden sizin ile kalamayıp sadece kaliteli zaman geçirdiklerini sorsam özel hayatıma müdahale etmeyin hanımefendi dersiniz diye korkuyorum
hayır öpüşmedim bile,
Sizin anneliğinize söz söylemek bize düşmez.Herkese yetecek kadar paranız olması da bizi ilgilendirmez.Ben size takıldığım yeri tekrar söylüyorum.
Evlenince seni çocukların ile görüştürmem diyen bir adam ile ilgili hala arabamı bir yere çarpar diye korkuyorum,doğum günümü unuttu...vb.ayrıntılar ile niye uğraşıyorsunuz ki?
Madem ayrılma kararı verdiniz.Hayırlısı olsun.
Çocukların neden sizin ile kalamayıp sadece kaliteli zaman geçirdiklerini sorsam özel hayatıma müdahale etmeyin hanımefendi dersiniz diye korkuyorum
Pardon canım ya.Ben okumadım o yazıyı henüz ama hasta demek ağır olmuş.Hepimiz insanız başımıza ne haller geliyor.Benim amacım sizi üzmek değil kendine getirmek :)))))
Bence burada esas önemli konu bu kişi bu adamdan nasıl kurtulacak?
Evet, çok hata yapmış bunu da kendi itiraf ediyor zaten. Yaptıklarının yanlış olduğunu kendi de biliyor. Çünkü iş, yüzmüş yüzmüş son haddine gelmiş.
Kolay değil, bu kadar ruh hastası bir adamla ayrıldım diyerek ayrılmak. Bence bu konuda birileri yardımcı olsun bu şahsa. Senin gibi yaşadıkları yüzünden eski eşinden kaçmak için evini değiştireni tanıyorum. Aynı semtte ev tutmasına rağmen, işe yaramış evi bulamamıştı. (İstanbulda)
Allah sana sabır versin. Senin konunu kendime yakın hissettim. Vaktin olursa uğra canım bana da beklerim
aşkınızı ıspatlamak için uğruna milyarlar harcayıp romantik akşam yemeği vsler düzenlediğiniz adamı bi kere bile öpmediniz mi yani? çok şaşırtıcı..
Evet öyleymişyalnız yanlış anlamadıysam çocuklar konu sahibi ile yaşıyorlarmış zaten.
borsada işlem yapıyorum, bazen kazanıyorum bazen kaybediyorum tabiki.
Kazanınca süper, kaybedince diyorki sende büyümü var acaba, gel parayı benim üstüme yapalım. Salak sanıyor beni, sen cesaret edip daha bana nikah kıyamamışsında ben senin neyine güvenip paramı senin adına yatırcam. Saf salak bir şey sanıyor beni, iki arabam var değeri 85.000 TL olanını onun üzerine yapmıştım sonra baktım bunun para hırsı çok, acaba para içinmi benle birlikte diye yeni yeni uyanmaya başladığımda bir bahaneyle aldım tekrar üzerime. Tek derdi var para para para ama sanırım ben geç uyandım beni seviyor sandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?