- 13 Şubat 2013
- 386
- 153
- 63
- Konu Sahibi lavantakesesi35
-
Amin canım yok belli değil daha bizim biraz daha zamanımız var ama biz borçsuz evlenebilmek için herşeyi tamamlıyoruz. Bu alınan hiç birşeyin borcu kalmadı mesela herşeyi en ince ayrıntısına kadar alıyoruz ki sonradan masraf olmasınEvin bellimi canım su sebili almışsın ama
iyi günlerd ekullan inşayyah
Amin canım yok belli değil daha bizim biraz daha zamanımız var ama biz borçsuz evlenebilmek için herşeyi tamamlıyoruz. Bu alınan hiç birşeyin borcu kalmadı mesela herşeyi en ince ayrıntısına kadar alıyoruz ki sonradan masraf olmasın
İnşallah canım annemin evinde de kullanıyorum ordan biliyorum rahatlığını sebilin ondan hemen aldım bendeBence su sebili gereksiz olmuş ama son zamanlarda evet gerekli bişey. iyi günlerde kullan tekrar inşallah mutfağın büyük olur.
İnşallah canım annemin evinde de kullanıyorum ordan biliyorum rahatlığını sebilin ondan hemen aldım bende
İnşallah olmasada buluruz yason zamanlarda çok kullanışlı bşy ama dediğim gibi inş evnde yer olur:)
Teşekkürler canımHer seyin cok guzel, gule gule kullan
Kahvalti takimi hediyeli olan nevresim takiminin markasini soyler misin canim? Ne diye geciyor ismi?
Cok begendim, nevresimlere zaafim var da, seninkilerin de hepsi birbirinden guzelTeşekkürler canımDaha bi çok şeyi ekleyemedim anca :) Nevresim Takımı Karaca'nın canım
Teşekkürler canım aynen tamamlanır bazılarını siteye ekleyemedim nevresim çok artık annem kızıyor alma diye bi tane de siyah alıcam çok zarif duruyor bi mobilyalar kaldı küçük eşyalarda tamam borçsuz evlenebiliriz inşallahCok begendim, nevresimlere zaafim var da, seninkilerin de hepsi birbirinden guzel
Zamanla tamamlanir, benim hicbi seyim yoktu desem yeridir, evlenince tamamladim cogu seyi dusun.
Çamaşır makinesi hariç hepsi Samsung canım daha kullanmak nasip olmadı tavsiye üzerine aldım bendebeyaz eşyalarınızn hepsi samsung mu nasılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?