bunu bana nasıl der ?şok oldumm....

belin87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2013
1.372
22
46
İstanbul
selam bayanlar ... benim dert değil ama bu ara beni üzen bir olayı paylaşmak istiyorum ....
benim 2 aya yakın görüştüğüm biri var . uzak bölgelerdeyiz ve anca hafta sonları görüşebiliyoruz ikimizde çalışıyoruz çünkü . neyse bir kaç haftadır ya benim işim çıkıyor yada onun . bir kaç kere tartışma çıktı aramızda saçma sapan konulardan ben fevri davrandım ama sonra özür dileyen barışan ben oldum hep .bu hafta görüşücektik . kendisi bütün hafta hastaydı . ben sabah aradım uyanamadım yarın görüşelim dedi peki dedim . sonra bir saat sonra aradı hadi çıkalım dedi bende yok ya geç oldu dedim gelene kadar 2 saati bulur köprü trafik falan dedim .neyse yarın görüşürüz falan filan derken msjlaşmaya başladık . sonra pat diye bana keşke yanımda olsan birlikte olsak dedi ama o kelimeyle şimdi burda yazmıyorum . ben şok oldum . birdaha birdaha baktım msja . yanlış mı okudum dedim . çok mu kızdın gibilerden konuştu .bende kızdım dedim tabi sen ne dediğinin farkında değilmisin vs vs ..güya dinci geçiniyor .benim bakire olduğumu iyi bir aile kızı olduğumuda biliyor yani nerden cesaret alıyor anlamadım . hemen kestim konuşmayı ayrılıyorum senden dedim .çok fevrisin bilmem ne bir sürü şey dedi dinlemedim . dünden beri konuşmuyoruz .özür dileyeceğine üstte çıkıyor .iyi bir kız aradığını evlenmek istediğini söyledi öyle ikna etti benle çıkmaya . ben baştan hiç beğenmemiştim ama ciddi biri diye kabul ettim . neden bunlar başıma geliyor anlamıyorum . aramızda öpüşme falan hiçbirşey geçmedi kesinlikle ama böle konuştu benle . ben daha öncede buna benzer birşey yaşadım . neden böyle oluyor anlamıyorum .....

Seni yoklamış.O an aklında ne fikirler dolanıyorsa.
Daha 2 ay olmuş bu nasıl bir istek böyle :19:

Seni yoklamış.O an aklında ne fikirler dolanıyorsa.
Daha 2 ay olmuş bu nasıl bir istek böyle :19:

ben şok oldum . böle efendi düzgün birine benziyordu . yani bu tipten böle birşeyin çıkması beni şok etti . iki üç kere baktım mesaja acaba yanlış mı okudum diye . birde kızdın mı çok diyor sen büyütüyorsun diyor tamam istemezsen olmaz vs vs iğrendim resmen

en son söyleyeceğini ilk başta söyleyen erkeklerdenmiş kendisi.... önce saygı yaşanır sonra sevgi yaşanır sonra aşk ve en son olarak cinsellik yaşanır bunun sırası böyledir... bu sıra bozulunca ruhlar incinir... canım boşver hiç üzülme bakalım... rabbim gerçek aşkı yaşamak isteyen yüreğine....hayırlı bir aşk nasip etsin bu sırayı yaşamasını iyi bilen bir erkekle...

en son söyleyeceğini ilk başta söyleyen erkeklerdenmiş kendisi.... önce saygı yaşanır sonra sevgi yaşanır sonra aşk ve en son olarak cinsellik yaşanır bunun sırası böyledir... bu sıra bozulunca ruhlar incinir... canım boşver hiç üzülme bakalım... rabbim gerçek aşkı yaşamak isteyen yüreğine....hayırlı bir aşk nasip etsin bu sırayı yaşamasını iyi bilen bir erkekle...

inşşş . güya ciddiydi böle çıkıcağını bilsem hiç konuşmazdım .

ben şok oldum . böle efendi düzgün birine benziyordu . yani bu tipten böle birşeyin çıkması beni şok etti . iki üç kere baktım mesaja acaba yanlış mı okudum diye . birde kızdın mı çok diyor sen büyütüyorsun diyor tamam istemezsen olmaz vs vs iğrendim resmen

Böylelerinden çıkıyor ya daha çok neyse.

Öyle şey mi olur canım.İstemezsen olmaz birde ciddi ciddi konuşuyor.

Hadi derim birbirinizi iyi tanıyan bir çiftsiniz ilişkinize yıllar vermişsiniz anlarım lakin sen daha tanışalı 2 ay olmuş ne bu yani nasıl bir istek:19:

Böylelerinden çıkıyor ya daha çok neyse.

Öyle şey mi olur canım.İstemezsen olmaz birde ciddi ciddi konuşuyor.

Hadi derim birbirinizi iyi tanıyan bir çiftsiniz ilişkinize yıllar vermişsiniz anlarım lakin sen daha tanışalı 2 ay olmuş ne bu yani nasıl bir istek:19:
yani birde aramızda yakınlaşmada geçmedi . ne büyütüyorsun hemen tamam istemezsen olmaz falan diyor . bırak dedim ya beni denemek için mi dedin yoksa ciddimisin bilemem ama iki türlüde çirkin dedim dediklerin sana güvenemem artık görüşmek istemiyorum mutlu ol hayatında dedim .

'tamam istemezsen olmaz' ...:53::53:
dediği lafa bakarmısın... yani sende ılımlı olsan olacak bu iş yani...
canım sen eminmisin bu çocuğun dindar olduğuna.. dindar bir genç erkek, aynen dindar bir kız gibi iffetini korur....
zaten erkeklerin çoğu böyle düşünmüyormu..
evlendiği kız bakire olsun dokunulmamış olsun, ama kendisi serbest yaşasın....
herkesin cinsel hayatı kendine beni ilgilendirmez ama, eğer sen böyle bi birlikteliğe karşıysan, kesinlikle ayrılmalısın...
karşı değilim normal diyorsan senin bileceğin iş....

'tamam istemezsen olmaz' ...:53::53:
dediği lafa bakarmısın... yani sende ılımlı olsan olacak bu iş yani...
canım sen eminmisin bu çocuğun dindar olduğuna.. dindar bir genç erkek, aynen dindar bir kız gibi iffetini korur....
zaten erkeklerin çoğu böyle düşünmüyormu..
evlendiği kız bakire olsun dokunulmamış olsun, ama kendisi serbest yaşasın....
herkesin cinsel hayatı kendine beni ilgilendirmez ama, eğer sen böyle bi birlikteliğe karşıysan, kesinlikle ayrılmalısın...
karşı değilim normal diyorsan senin bileceğin iş....

zaten ayrıldım çoktan .. dünden beri konuşmuyoruz . aramadı bile . anladı benden iş çıkmayacak . ne bileyim ailesi kapalı insanlar . benim ailem daha açık yani . bende açığım acaba ondan mı böle düşündü anlamadım ama ben ona nasıl bir kız olduğumu söylemiştim . evlenicez falan diyor birde . terbiyesiz .

ben şok oldum . böle efendi düzgün birine benziyordu . yani bu tipten böle birşeyin çıkması beni şok etti . iki üç kere baktım mesaja acaba yanlış mı okudum diye . birde kızdın mı çok diyor sen büyütüyorsun diyor tamam istemezsen olmaz vs vs iğrendim resmen[/QUOTE
dindarlıkla alakası yok kii neticede erkek işte kendini düşünmeden edememiş biraz sabredememiş üstelik daha çokk yeni:50: bence ilişkini gözden geçir sana daha şimdiden bunları söyleyen seni pek rahat bırakmazmış gibi geliyo bana

yani birde aramızda yakınlaşmada geçmedi . ne büyütüyorsun hemen tamam istemezsen olmaz falan diyor . bırak dedim ya beni denemek için mi dedin yoksa ciddimisin bilemem ama iki türlüde çirkin dedim dediklerin sana güvenemem artık görüşmek istemiyorum mutlu ol hayatında dedim .

Ben samimi bulmadım karşındaki insanı başka şeyler peşinde :19:

ben şok oldum . böle efendi düzgün birine benziyordu . yani bu tipten böle birşeyin çıkması beni şok etti . iki üç kere baktım mesaja acaba yanlış mı okudum diye . birde kızdın mı çok diyor sen büyütüyorsun diyor tamam istemezsen olmaz vs vs iğrendim resmen[/QUOTE
dindarlıkla alakası yok kii neticede erkek işte kendini düşünmeden edememiş biraz sabredememiş üstelik daha çokk yeni:50: bence ilişkini gözden geçir sana daha şimdiden bunları söyleyen seni pek rahat bırakmazmış gibi geliyo bana

zaten tartıştık ben ayrıldım . herşeyi büyttüğümü söylüyor .

Boşver gitsin terbiyesizi. Bana neden böyleleri geliyor diye düşünme canım. Hatalar insanın doğruyu bulmasını sağlıyor, inşallah sen de tez zamanda doğru insanı bulursun ;)

Boşver gitsin terbiyesizi. Bana neden böyleleri geliyor diye düşünme canım. Hatalar insanın doğruyu bulmasını sağlıyor, inşallah sen de tez zamanda doğru insanı bulursun ;)

inşşcanım ...benimde tek hayalim bu evlenmek yuva kurmak çocuk sahibi olmak .okudum ettim çalışıyorum ama bir taraf eksik işte . ama nedense böle rezil insanlar denk gelior umutlarım tükeniyor

bazen sen ne kadar düzgün ve bazı şeyleri gerçekten önemseyen biri olursan ol karşındakinin art niyeti oluyor sözler vs
benzer bişey benim başımada geldi :47: senin tepkini ölçmek böylere nasıl baktıgını ögrenmek istemiş:47:
ama yol yakinken bunu yapması senin iyiligine bence ...

Bismillah daha 2 ay olmuş yuh!
İnsan yazmaya utanır.
Denemişmiş neyin denemesi.
Deneme tahtası mısın sen ...?
Haddini bilsin birkere.Dinciymiş.Sana böyle mi dedi ?
Ben dinciyim vs.
Ayrıca senin bakire olduğunu nereden biliyor.
2 Aya ne çok şey sığdırmışsınız maşallah.

Back
X