- 24 Kasım 2014
- 652
- 86
- 33
- 38
- Konu Sahibi zorlusevdamm
-
Ne söyleyeceğimKonuş bence kendisiyle.
tedavisi varmıdır işe yarar mı o konuları bilmem. değişmiyor dememin nedeni şuydu: sevgiliyken nasılsa evliyken de oyle olur. yani daha da kısalacağını sanmıyorum. aksine evliyken daha rahat olunuyor. psikolojik olarak da fizyolojik olarak da bu yüzden uzayabilir bile. ama genelde aynı kalır.tarz olarak da süre olarak da. erkekler pek değişmiyor bu konuda. bu kanıya nasıl vardın dersen; burada sevgiliyken bana yaklaşmıyor aman ne namuslu erkek arkadaşım var diye sevinen evlenince eşi birlikte olmak istemeyen, sevgiliyken kedi olan adamların evlenince aslana dönüşeceğini düşünen ama çokça hayal kırıklığına uğrayan çok gördüm. sen en azından elinde ne var biliyosunTedavi falan olsada mi
kafana takılanlarıNe söyleyeceğim
Evet değişip bir boğa olacağını hiç düşünmedim :) ama belki birazcık düzelme mümkündür diye görüyorum ki oda yok maleseftedavisi varmıdır işe yarar mı o konuları bilmem. değişmiyor dememin nedeni şuydu: sevgiliyken nasılsa evliyken de oyle olur. yani daha da kısalacağını sanmıyorum. aksine evliyken daha rahat olunuyor. psikolojik olarak da fizyolojik olarak da bu yüzden uzayabilir bile. ama genelde aynı kalır.tarz olarak da süre olarak da. erkekler pek değişmiyor bu konuda. bu kanıya nasıl vardın dersen; burada sevgiliyken bana yaklaşmıyor aman ne namuslu erkek arkadaşım var diye sevinen evlenince eşi birlikte olmak istemeyen, sevgiliyken kedi olan adamların evlenince aslana dönüşeceğini düşünen ama çokça hayal kırıklığına uğrayan çok gördüm. sen en azından elinde ne var biliyosun
Seviyorum diye hiç sorun etmedim ama baktım ki böyle bişey olduğu yok haklısınız galibaAslinda soylenenler soylenmis tedavi sartama tedaviye yanasmiyorsa ya bu deveyi gudecen ya bu diyardan gidecen derler ya sana kalms boyle mutlu olamiyosan ayril sonucta cinsellikte ewliligin en onemli unsurlarindan bence
Sanmam o şekilde konuşacağini ayrılmak başka sebep bulurum ama seviyorum da napayım ben yaa suan mesaj atmış öpücük göndermişAma tabi ayrilirsanda sebebinin bu oldugunu soyleme bence sonra yarin bir gun baskasiyla ewlenirsin malzeme olma canm erkekleri biliyosun boyle seyleri konusmaya bayilirlarhakkinda hayirlisi olsun
AnlayamadımDemekki sen dayanılmaz çekici bir dişisin
Bu boyle gitmez diye sen demissin canim ben ona istinaden yazdim.Ne alaka ayrılsam şimdi ye çoktan ayrılırdim bekledim düzelir diye normaldir dedim acemi dedim fakat yorumları okuduğum kadarıyla hiçte normal değil mis
Adam dayanamıyor işte, bu aslında sana bır iltifatAnlayamadım
Sprey denedik değişiklik olmadı yani kendisi aldı haberim yoktu tedavi de olmak istemiş anladigim kadarıyla yarım kalmış bunları açık bir şekilde komusamam ama tedaviside fazla br değişiklik göstermiyor Muş zaten. ..Bu boyle gitmez diye sen demissin canim ben ona istinaden yazdim.
Seviyosan konusup baska bi yolunu bulucaksiniz,ilac falan siprey gibi nebiliyim degisik yollari var bunun.
Yok be olurmu öyle şey çoğu boşanmalar bu yüzden oluyor e onlar niye iltifat olarak algılamıyorAdam dayanamıyor işte, bu aslında sana bır iltifat
Ama genelde ilişkiniz iyiyse, olabilirYok be olurmu öyle şey çoğu boşanmalar bu yüzden oluyor e onlar niye iltifat olarak algılamıyor
Kocam değil sevgilimBoşan kurtul. .
Daha iyi koca bul ..
Bunun haricinde hiç bir sıkıntı yokAma genelde ilişkiniz iyiyse, olabilir
Sevgili boşanılmaz mıKocam değil sevgilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?