Bunu başından beri sizlere sormak istemiştim

Süre mi tuttun diyenlere, içinden 180'e kadar saymış olamaz mı yani?
Yani sıkıntılı durumlarda süre tutulamaz diye bir şey mi var. Yoo gayet de tutabiliyorsun
Mesela ben spor yaaprken, plank pozisyonunda büyük bir şevkle saniye saniye sayıyorum. Bilenler bilir ne zor bir pozisyondur o
Neyse bence de çok az bir süre, ne zaman oldu, ne zaman bitti anlayamadan yani

Nasıl söyleyeyim bilemiyorum geçenler de o şekilde birsey dedim alındı git o zman başkasını bul dedi ..
Kac gunde bir birlikte oluyorsunuz. Araya cok zaman giriyosa eger erkeklerde erken geliyomus. Bide sunu soracam hadi ilki uc dakka surdu ikinciyi deniyomusunuz yoksa adamda tik yokmu

Adam bide trip atiyo yaa . Seviyomusun bu adami sen dedigin gibi omur gecmez yani boyle

Spor baska bir olay seks baska bir olay. Orada tabiki sayarsin şinavi saymak gibi. Ama diger olay oyle degil. İcinden sayabiliyorsa orada degildir akli. Ucmus gtms olaydan demekki. Hosuna gitmiyor ve numara yapiyor. Yapmiyosa sayamaz. Yapiyosa bilemem...Ben zaman mevhumumu yitiriyorum o sirada mesela

ıhıhıhı Manasızca pis bir sırıtış oluştu yüzümde nedense. Ama demek ki kız sürenin kısalığından ötürü uçamadan yere çakılıyor canım. O sebeple de sayı da sayıyor, kritik de yapabilir

Iki yildir sormak icin bekliyorsunuz ama kasimda uye olmussunuz
O zaman uyelikten once gizlice takip edip sorununuza cozum bulamayincami uye olmaya karar verdiniz

yok bea ben de tartışma olarak almadım zaten o gunku fakeeeeee yazılarımdan da 3 gün ban yedim sen haklıydın yani

seninkinin saçı varda ne oldu

adam konu oldu bdv ye

alemsin valla

Gece gece çatladım gülmekten

Ikincisi benim zorlamamla oluyor .. öncesinde beş günde bir falan olurdu veya iki günde bir daha sonraları vakit olmadı iki haftaya çıktı o şekilde dewm ediyorduk sevdiğim için düzelmesi bekledim zaten

Ikincisi benim zorlamamla oluyor .. öncesinde beş günde bir falan olurdu veya iki günde bir daha sonraları vakit olmadı iki haftaya çıktı o şekilde dewm ediyorduk sevdiğim için düzelmesi bekledim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…