- 26 Temmuz 2011
- 3.712
- 2.367
- 333
- Konu Sahibi uzun kirpik
-
Canim vallahi agzimi acmak istemiyorum .. bende bir doguluyla evliydim hayatimi maf ettiler.. mafyada gordum silahta gordum herseyi gordum anlican.. bu yuzden tartisma cikmasin diye dusuncelerimin bir kacini soyledim ..Maalesef öyle. Aman da oğluşum oğluşum olunca onlar da 'aman da ailem ailem karım kim ya benim annem kardeşim var burada'
Bir de her ailenin 5-6 çocuğu var sürü sepet akraba hangi biriyle uğraşacaksın?
Benim babam da doğulu yani oradan biliyorum. Acayip bir düşkünlükleri var aileye hiç sevmediğim erkek tipi.
:))Canım kusura bakma ama eşinin yaptığına güldüm. Ne o öyle küçük çocuk gibi annemin evinde misafir agirlayalim.ayrıca sana maşallah eşim Doğulu dediğine göre sen değilsin ve onların tabiriyle hurmet. Hi hiç kusur etmemissin. Sonuna Kadar haklısın. Erkekler nedense evlenince bir aileye düşkün oluyorlar. Tepkinden taviz verme illa orda ağırlayacaksa annesiyle agirlasin. Asla yapamaz, hem eşlerine mum tuttururlar hem eşsiz bir şey yapamazlar.
Aynennn.dedim ki sen egondan dolayi konusuyosun boyle....Super zengin degiliz ana gonlundekileri yapabilecek imkanlari var evetSanırım o evi eşiniz aldığı için orayıda aşırı sahiplemiş
Yakinda evleri değişelim bile diyebilir. nladığım kadarıyla eşinizin maddi imkanları bayağı iyi.
O yüzden kendini sülalenin ağası gibi görüyor bir nevi.
Herkese de hürmette kusur etmeyince eşiniz böyle bir role girmiş.
Millet maddi imkandan eşinizde egosunun okşanmasından memnun
Olay Doğulu-batılı-karadenizli-akdenizli meselesi değil.
Bana da sorarsanız açık ara Karadeniz önde giderpolemik yaratmayayım
Mesele evli olduğunu anlamayan eş değil arkadaşlar
Mesele paralı ve egolu eş...
İşiniz zor U uzun kirpik size hanım ağa rolü düşmüş. Kolay gelsin sıkmayın canınızı
Onlar annesiyle asla beraber yasayanaz.İkisinde de sulaleye soz gecirme sevdasi var gorusleri zit.Birakirim biraraya gelip birbirini yesinlerEşin annesine ve kardeşlerine ev aldığında bir bit yeniği var demiştik sanki.ufak ufak birlikte yaşamanın temellerini atıyor çakal.son kez diyeyim.geçmiş olsun.
:))
Ben de aslen doguluyum.Dogma buyume ist.Esim orda buyumus.Misafire kusur ettigimi ben de dusunmuyorum.Esim diuor ki"kendi kulturun ve diger insanlara gore en ust seviyede misafir agirliyosun ama yetmeeeez"
Ben ayni laflari ona saydirmadim.Bence su an huzursuz cunku ben hiiic kusmemistim, ilk oldu.
Bence de her erkek kendi coplugunde otmek ister.Dilinden gelenin elinden gelecegini sanmiyorum.
Belki de bana bu sekilde gozdagi verip daha daha cok misafir agirlamami istiyodur
Gece gece guldum alemsiniz yeminle bu istikrarla yüz vermezseniz hizaya gelir bu adam o vakit:)))Onlar annesiyle asla beraber yasayanaz.İkisinde de sulaleye soz gecirme sevdasi var gorusleri zit.Birakirim biraraya gelip birbirini yesinler
Himmm.ben uzgunum.utandim.yavrun yaninda karaktersiz dediGece gece guldum alemsiniz yeminle bu istikrarla yüz vermezseniz hizaya gelir bu adam o vakit:)))
Maalesef erkeklerde dil ayarı yok en kibarı dahil fabrikasyon ayarındanmıdır nedir patavatsız ve kabadır..onların ayarında onlara konuşsan iyi ihtimaller ortada en kotusu dayak yersin ya da cinayete kurban gidersin..nasipse oğlum olacak bu zihniyetle yetiştirmek istemiyorum.inşallah eşine saygı duyabilecek bir erkek yetiştiririm.uzulmeyin uzulmesi gereken eşiniz o da anlamayacak zaten.Himmm.ben uzgunum.utandim.yavrun yaninda karaktersiz dedi( ben aynisini soylesem tavir yapamazdim
İnsallah gonlunuze gore olur yavrunuz.Maalesef erkeklerde dil ayarı yok en kibarı dahil fabrikasyon ayarındanmıdır nedir patavatsız ve kabadır..onların ayarında onlara konuşsan iyi ihtimaller ortada en kotusu dayak yersin ya da cinayete kurban gidersin..nasipse oğlum olacak bu zihniyetle yetiştirmek istemiyorum.inşallah eşine saygı duyabilecek bir erkek yetiştiririm.uzulmeyin uzulmesi gereken eşiniz o da anlamayacak zaten.
Aynen adam olana kdr devam etBenim esimde feraset yok dedi bana Ben tavir yaptim.Ogluma uzum verdim, ona vermedim.Okey oynayacaktik oglumla, o da oynamak isteyince oynamadim.Barisirsam bi daha yapar ve saygisi sifir olur.hep yapar.
Kizlar esimle tartistik.Kv yakinimiza tasinmisti.Esim.pek gitmezdi.Biraz limonilerdi.Neyse...Bugun gitti.Cok guzel bir teraslari var. ,Misafir gelmis ve terasta yemek yemisler.Esim tutturdu bundan donra misafirim gelince orda agirlicam vs demeye.x beyleri oraya yemege cagiricam dedi.Ben kv gitmiyorum.Dedim ki"bizim evimiz yok mu,?Derdin teras ise , o kadar balkonumuz var ayni yukseklikte ve ayni manzaraya sahip.Benim evim,benim masam,benim mutfagim varken kimsenin terasinda misafir agirlamam."Efendim oranin ustu acikmis da vs...ben zaten misafir sevmezmisim.Annesi hizmet edermis...."Buyur git.ben gelmem.coook da tingirimda" dedim.Umursamayisima da cok kizdi."Anam size dogurmadi' dedim.Bana"cibiliyetsiz karaktersiz" dedi.Birkac kez "boyle mi diyosun" dedim.Evet dedi.....Bana o kadar cok yatili akrabasi gelir ki.Kv nin teyzesinin kizinin torunu bile gelir 15-20 hun jalir.Amcasi 7 gun kalip gecen hafta gitti.Gecen sene kuzeni geldi 20 gun.6 gun yegeni kaldi.Bu ay sonu halasi gelip 1-2 ay kalacak.2 gun ablasi ailesiyle kaldi.....Hepsine hizmet hurmet yatagi camasiri, istanbulu gezdirmesi, bazisina harik veya yol parasi,arabamla akrabalarini gezdirmesi vs.....bunaldi..Naparsan yap dedim.Bundan sonra bunu da bulamayacaksin dedim.10 evlilikkte ilk kez kustum bu aksam."Orasi da benim evim ne var" fln dedi."Orayi evin biliyosan, onlari da ailen bil.Evimi de beni de sayma" dedim.
Esim dogulu ve milletin pesinde gezip sayilan bir insan olacagina inaniyo.
Ben mi abarttim haksiz miyim?Cok kirildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?