Bunu duymamaliydim

Canim vallahi agzimi acmak istemiyorum .. bende bir doguluyla evliydim hayatimi maf ettiler.. mafyada gordum silahta gordum herseyi gordum anlican.. bu yuzden tartisma cikmasin diye dusuncelerimin bir kacini soyledim ..

Canım kusura bakma ama eşinin yaptığına güldüm. Ne o öyle küçük çocuk gibi annemin evinde misafir agirlayalim. ayrıca sana maşallah eşim Doğulu dediğine göre sen değilsin ve onların tabiriyle hurmette hiç kusur etmemissin. Sonuna Kadar haklısın. Erkekler nedense evlenince bir aileye düşkün oluyorlar. Tepkinden taviz verme illa orda ağırlayacaksa annesiyle agirlasin. Asla yapamaz, hem eşlerine mum tuttururlar hem eşsiz bir şey yapamazlar.

Sanırım o evi eşiniz aldığı için orayıda aşırı sahiplemiş
Yakinda evleri değişelim bile diyebilir
Anladığım kadarıyla eşinizin maddi imkanları bayağı iyi.
O yüzden kendini sülalenin ağası gibi görüyor bir nevi.
Herkese de hürmette kusur etmeyince eşiniz böyle bir role girmiş.
Millet maddi imkandan eşinizde egosunun okşanmasından memnun
Olay Doğulu-batılı-karadenizli-akdenizli meselesi değil.
Bana da sorarsanız açık ara Karadeniz önde gider polemik yaratmayayım

Mesele evli olduğunu anlamayan eş değil arkadaşlar
Mesele paralı ve egolu eş...
İşiniz zor U uzun kirpik size hanım ağa rolü düşmüş. Kolay gelsin sıkmayın canınızı

:))
Ben de aslen doguluyum.Dogma buyume ist.Esim orda buyumus.Misafire kusur ettigimi ben de dusunmuyorum.Esim diuor ki"kendi kulturun ve diger insanlara gore en ust seviyede misafir agirliyosun ama yetmeeeez"
Ben ayni laflari ona saydirmadim.Bence su an huzursuz cunku ben hiiic kusmemistim, ilk oldu.
Bence de her erkek kendi coplugunde otmek ister.Dilinden gelenin elinden gelecegini sanmiyorum.
Belki de bana bu sekilde gozdagi verip daha daha cok misafir agirlamami istiyodur

Eşin annesine ve kardeşlerine ev aldığında bir bit yeniği var demiştik sanki.ufak ufak birlikte yaşamanın temellerini atıyor çakal.son kez diyeyim.geçmiş olsun.

Aynennn.dedim ki sen egondan dolayi konusuyosun boyle....Super zengin degiliz ana gonlundekileri yapabilecek imkanlari var evet
Rollerimiz uyusmuyor

Eşin annesine ve kardeşlerine ev aldığında bir bit yeniği var demiştik sanki.ufak ufak birlikte yaşamanın temellerini atıyor çakal.son kez diyeyim.geçmiş olsun.
Onlar annesiyle asla beraber yasayanaz.İkisinde de sulaleye soz gecirme sevdasi var gorusleri zit.Birakirim biraraya gelip birbirini yesinler

Ben Doğulu batılı ayrımı yapmam, izmirliyim doguda öğretmenlik yapıyorum. Hep burdaki erkeklerin isteklerine bakıp bunu yapan kadın var mı ki derdim. Valla varmış. Takdirliksin gerçekten.

Onlar annesiyle asla beraber yasayanaz.İkisinde de sulaleye soz gecirme sevdasi var gorusleri zit.Birakirim biraraya gelip birbirini yesinler
Gece gece guldum alemsiniz yeminle bu istikrarla yüz vermezseniz hizaya gelir bu adam o vakit:)))

Anasi nereye kadar misagir agirlayacak? Birakayim yapdin birkac kez.Bak kv nasil ayagini kesiyo

Son düzenleme:
Himmm.ben uzgunum.utandim.yavrun yaninda karaktersiz dedi( ben aynisini soylesem tavir yapamazdim
Maalesef erkeklerde dil ayarı yok en kibarı dahil fabrikasyon ayarındanmıdır nedir patavatsız ve kabadır..onların ayarında onlara konuşsan iyi ihtimaller ortada en kotusu dayak yersin ya da cinayete kurban gidersin..nasipse oğlum olacak bu zihniyetle yetiştirmek istemiyorum.inşallah eşine saygı duyabilecek bir erkek yetiştiririm.uzulmeyin uzulmesi gereken eşiniz o da anlamayacak zaten.

İnsallah gonlunuze gore olur yavrunuz.
Ben oglumun yaninda 'karaktersiz sensin" diye dilime yakistirip soyleyemedim
Esim de hakaret etmez aslinda.Cok saskinim.

Zaten tartissak da "sptalca dusundum" vs deyip geri adim mi atacakti aninda...iyi yaptim kuserek.Soylediklerimi derin dusunup ona gore tavrini belirler

Benim anlamadığım bir nokta var. Size gelip günlerce çöreklenen bu insanların evi ailesi yok mu? 2 ay kalan hala 7 gün kalan amca nedir? Ne biçim yaşam tarzı. Bekar mı bunların hepsi? Bekarsa evli insanlara neden yük oluyorlar? Değillerse evini nasıl bırakıyorlar ve yine nasıl yük olabiliyorlar. Sizin özeliniz hayatınız yok mu? Siz başkalarına hizmet için mi adadınız kendinizi. İyiymiş yolu bulmuşlar. 2 ay sizde 2 ay öteki yeğende. Millet böyle zengin oluyor

Bu nasıl bir düşünce tarzı ya? Hayır bir de mantıklı olduğunu düşünerek olayın üzerine gitmiş. Ben gerçekten hayret ediyorum böyle erkeklere.

hep söylüyorum üslup üslup üslup....
sen haklısın sonuna kadar hem de ama insanların arasındaki sorunlar hep iletişim eksikliğinden çıkıyor.."bizim evimiz yok mu derdin teras ise..." diyeceğine "hayatım güzel fikir ama ben evimde ağırlamayı tercih ederim , sana ve misafirlerimize evimde hizmet etmek isterim aşkım.." desen ; yanağına bir öpücük kondursan tepkisi nasıl olurdu?
ya evlilik çok zor ve politik olmak gerek, üsluba dikkat etmek gerek diye düşünüyorum yoksa inatlaşmayla olmaz bu işler..
tekrar söylüyorum konu sahibi arkadaşım kesinlikle haklısın eşinin öne sürdüğü düşünce çok yanlış ama üslubun olmamış bence...inatlaşmaya ben haklıyım sen haksızsınla yürümüyor işte... kırgınlık giriyor araya ...bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama ben senin yerinde olsam dediğimi yapardım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…