Bunu duymamaliydim

Evet...ama planli degildim.Gercekten tek kelime konusamayacak ve yuzune bakamayacak kadar kirginim.bakalim kac gun surecek
esim bana idiot dedi 4. yilda.
3 gun konusmadim.ozur diledi.
1 ay da ayri yattim.
belki asiri bir tepki olarak gorunuyor ama degil.
tepkim siniri cizmek icindi.
1 senedir ne kadar sinirlense de(hatta kiskirttigim da oldu) agzindan hakaret cikmadi.

Allah şu ana kuzusu erkeklerin soyunu kurutsun. Bu ne ya

Ay kayınvalidenin teyzesinin kızının torunu nedir ya özür dileyerek oha demek istiyorum Bu kadar insan kabul ediyorsun sen evine ve eşin sana bunları mı söylüyor? Hayret ya bazı erkekler cidden çok nankör.

esim bana idiot dedi 4. yilda.
3 gun konusmadim.ozur diledi.
1 ay da ayri yattim.
belki asiri bir tepki olarak gorunuyor ama degil.
tepkim siniri cizmek icindi.
1 senedir ne kadar sinirlense de(hatta kiskirttigim da oldu) agzindan hakaret cikmadi.
Yani ben de bunu yapmaya calisiyorum
Belirgin bi hata varsa belirgin de duzeltilmesi gerek.Ancaaaak; ozur dilenir dilenmez de "caniiimmm" diyemem.Zaman alir.Acisin ki, acitmamayi ogrensin.

sonuna kadar haklısın.Bende de kalır ederler 20-25 gün misafirler.kimseye de yaranamam bi de

Bence isabet olmus bu kadar misafir agirlamaktan siz ne ara esinizle vakit gecirebiliyordunuz?
Bosverin annesinin evinde agirlasin misafirlerini sizde pasa pasa dinlenin, keyfinize bakin.
Yalniz orasida benim evim lafi dusundurucu, esiniz evinizi kendi evi olarak hissetmeli, ailesinin evini degil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…