Bunu duymamaliydim

Ay icim daraldi biri 2 ay oteki 7 gun beriki 2hafta yavrum sen bu aileyee hizmet icin mi dunyaya geldin? Maalesef erkekler hoduk bir cok konuda. Kafalari basmiyor,ince dusunemiyorlar ve hepsinde bi kendini kanitlama cabasi(benim esimde dahil). Misal kendi evimizde kalkar kendi suyunu kendi alir ama koye gittigimizde giycek corabini bile herkesin icinde benden ister.kimeyse bu havalar

[QUOTEhaklidaryaGmurlari, post: 42490468, member: 390177"]hep söylüyorum üslup üslup üslup....
sen haklısın sonuna kadar hem de ama insanların arasındaki sorunlar hep iletişim eksikliğinden çıkıyor.."bizim evimiz yok mu derdin teras ise..." diyeceğine "hayatım güzel fikir ama ben evimde ağırlamayı tercih ederim , sana ve misafirlerimize evimde hizmet etmek isterim aşkım.." desen ; yanağına bir öpücük kondursan tepkisi nasıl olurdu?
ya evlilik çok zor ve politik olmak gerek, üsluba dikkat etmek gerek diye düşünüyorum yoksa inatlaşmayla olmaz bu işler..
tekrar söylüyorum konu sahibi arkadaşım kesinlikle haklısın eşinin öne sürdüğü düşünce çok yanlış ama üslubun olmamış bence...inatlaşmaya ben haklıyım sen haksızsınla yürümüyor işte... kırgınlık giriyor araya ...bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama ben senin yerinde olsam dediğimi yapardım...[/QUOTE]
Bence haklisin.İnatlasmak adina yapmadim zaten.O inatlasinca tepem atti.Adam agalik derdinde.Opucuk sokmez ki...Ufak bir istek degil,bir kerelik bir istek degil.Kendisi de benim kabul etmeyecegim d cok iyi bilir.Avukat adam Av laf yapiyo...Bi oraya bi buraya cekiyo. Opsen dahi, kadinligini kullanip beni kandirmaya calisiyosun ama bu.numaralari yem der...laf coook.

Evet anlamiyorum kime bu havalar!!!"""

Bu nasıl bir düşünce tarzı ya? Hayır bir de mantıklı olduğunu düşünerek olayın üzerine gitmiş. Ben gerçekten hayret ediyorum böyle erkeklere.
Kendi kafasinda kurduguna gore hakli ve dogru.Dogru nedirr; insani hedeflerine goturen her sey dogrudur.Adamin hedefi de agalik ya; demek ki insanlari etrafinda tutmak icin yapacagi her sey fogru.Cok hos bir terasta mangal keyfi gibi....

Kendi kafasinda kurduguna gore hakli ve dogru.Dogru nedirr; insani hedeflerine goturen her sey dogrudur.Adamin hedefi de agalik ya; demek ki insanlari etrafinda tutmak icin yapacagi her sey fogru.Cok hos bir terasta mangal keyfi gibi....
Buradan pek ağaya benzemiyor. Ağalık nedir ya? Ben böyle kendi kendine ağa, paşa kompleksine giren erkeklerde özgüven eksikliği olduğunu düşünüyorum.

Bence haklisin.İnatlasmak adina yapmadim zaten.O inatlasinca tepem atti.Adam agalik derdinde.Opucuk sokmez ki...Ufak bir istek degil,bir kerelik bir istek degil.Kendisi de benim kabul etmeyecegim d cok iyi bilir.Avukat adam Av laf yapiyo...Bi oraya bi buraya cekiyo. Opsen dahi, kadinligini kullanip beni kandirmaya calisiyosun ama bu.numaralari yem der...laf coook.[/QUOTE]

anladım canım.benimki sadece bir örnekti.eşini en iyi sen tanıyorsun evet avukat olmasıu fenaymış lafyarıştırılmaz onlarla
ama sonuçta bir insan bir erkek vardır söz dinleyecek bir noktası.eşini en iyi sen tanırsın

Kalmaya gelince aylarca sizde kalıyorlar. Ama yemek için kv ye gidiliyor. Eşiniz kendi evini beğenmiyor herhalde. Siz kesinlikle haklısınız. Sakın gitmeyin, tavrınızı koyun.

sonuna kadar haklısın bence. yok artık kv nin balkonunda misafir agırlayacakmış. he onun sülalesinden olursa ıyı olur hem anasında kalır akrabaları hem de sen hizmetçilik yapmamış olursun. o ne ya otel gibi gel 2ay kal ne demek.senin aile hayatın yok mu bacım hiç bunu düşünmüyor mu bu adam...... üzüldüm vallahi,millete hizmet et her türlü oldu vallahi...

Kalmaya gece aylarca sizde kalıyorlar. Ama yemek ivanyo tek mutfak bi cati kati.Tam bir
Hizmet helali hos olsun herkese.Ben hizmetten hiiiic kacmam....adam diyor ki daha daha yap.yahu napim ki...bi tek ev hizmeti degil disari isi, gitmesi gelmesi alisverisi gezdirmesi de bende.oyle hazir yemek de yapmam.oyle yapsam tefe koyup calarlar koxam sa gelen de.ayak uydurdum sorun yok.fakat badka bisry yapmcam kinayan beri felsin.umrumdisi...bizim ailede boyle yatil misafir gormedim 3 gun en fazla

Son düzenleme:
Eltim koyden geldi boyle bi hayata uyumlu olacagina"kimse gelmesin kv de girip cikmasin" defi.1 bucuk yillik gelin.ikinci evliligi...mesela bu evliligin bozulmasindan korkup daha iyi gecinmesi gerek.

Ha bu aradaa davet edecegi ilk misafir, taziye Ziyareti icin bile 3 kez haber verdigimiz halde bizi evine kabul etmeyen biri...bende 7 gun kalan amcasi da,18 yil gormedigi annesini evnde 1 tek gece misafir etmis biri, hanimi almiyomus.....kv nin teyzesinin kizinin torunu da yurtdisindan gelmisti ve 16 gun kaldi cunku oz be oz amcasinin karisi evde istemedi.
Yani hiiicbiri bizi evine almaz

Bunkari bile bile beni begenmiyo...

valla burda bazı arkadaşların kv yüzünden kocasına haksızlık ettiklerini görüyorum ama sizin durumda tamamen siz haklısınız

Ay niye dert ettin ki kendine?
Zaten maşallah devamlı misafirin var üstelik yatılı bıkmadın mı yahu 2-3 aylık sürelerden bahsediyosun bide.Annesinde ağırlasın,yatmayada eve getirme deseydin.

Ay niye dert ettin ki kendine?
Zaten maşallah devamlı misafirin var üstelik yatılı bıkmadın mı yahu 2-3 aylık sürelerden bahsediyosun bide.Annesinde ağırlasın,yatmayada eve getirme deseydin.
Bana " karaktetdiz cibilliyetsiz" demesine bozuldum.Boyle laflar kplay soylwnmemeli...gele de haksizsa hic soylememeli...ilk kex kustum10 yildir.

Bugun misafir geldi.Kocamin suratina bile bakmadim.Kac kez laf atti, hii dedim gectim en fazla.Cok bozuldu.1 saat kusemezken 1 gundur kusum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…