- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 45
- Konu Sahibi uzun kirpik
-
Cok dogru.Fakat ilk oncesebep sordum cunku mantikli bi sebebi olabilirdi.Yokmus.Peki evli bi erkek olarak boyle bi teklif makul karsilanmaz diye ongorulu olmasi gerekmez mi?Haklısınızda kendınızı ıfade biçiminiz esınızde savunma mekanızması oluşturmuş doğl olarak.. Farklı sekılde ıncıtmeden soleseydınız karsılığı bu olmazdı belki... Uslup cok onemli
Erkek; esiyle cocuguyla evindrki ailesindeki sayginligiyla deger kazanir.Demezleri"karisina bi yemek yaptiramadi, zaten evi otel gibi kullaniyo misafiri bile goturmez, zaten yakinda bosaniyolar, mevlutine yada gemis olsuna bile kimse gelmesin diyomus "derler bana.Boyle bir zihniyetim yok ve esimin de aile hukukumuzda tek basina karar vermesi ve ustelik manevi olarak sahsimin ve ailemin itibarini sarsmasi dogru degilSenin canin yokmu ablacim be.
Kv nin teyzesinin ninisinin ninisi niye sizde kaliyor?
Iyimisin sen?
Kocanda cocuk gibi bisy. Sizin misafiriniz neden kvnin bahcesinde agirlaniyor?
Sonra " gelin hanimin evini pis ettik aman pekte degerliymis" denilir benden soylemesi. Yada aaamaann en guzeli ya.
Gelin hanim bizi istemiyor derler dahada gelmezler bi dahakine. Oh mis. Bos veer.
Sen de gelirsin dedi.İyi de kv mutfagi,masasinda,terasinda ev sahibi degil misafir olurum.Boyle sacmalik olmaz kiEmek ve vefa ....
Haklısınız.. Sizinde gelmenizi istiyor muydu o misafirler için ?
Keske bole bir öngoruye sahıp olsalar erkekler kimyaları geregı duz bakıyorlar olaylara:) bız duygusal ve genıs bı acıda degerlendırıyoruz... Sahsım adına benım çözümüm anlasılmaya ıhtıyacım varsa haklıda olsam bıraz magduru oynuyorum:) ıyılıkle guzellikle soyluyorum sonra duygusallığım karsı tarafa gecıyor :) ben kazanmış oluyorum ... Sevılmekten cok anlasılmayı bekleyen bır kadın için zor ama evlilikte haklı haksız olmuyor...Cok dogru.Fakat ilk oncesebep sordum cunku mantikli bi sebebi olabilirdi.Yokmus.Peki evli bi erkek olarak boyle bi teklif makul karsilanmaz diye ongorulu olmasi gerekmez mi?
Halasi orda kalmaz ki."kizim ben senin misafirinim" dedi.İlla ki misaforleri orda agirlamak ve ailenin evini gostermek istiyosan geleni annende cay icmeye goturelim dedim.Size gelecek olan yatılı misafirleri oraya rezerve ederek başlasın lütfen. Yerinizde olsam çok keyiflenirdim "Halanla başlamalısın, ay sonu geliyor biliyorsun, annene şimdiden haber ver, yatılı olacak.." derdim.. Misafiri sevmeyen yanlarınızı ben anlayamadım.. Bu kadar insanı otel gibi ağırlayıp, fazlasını sunduktan sonra bunu mu diyor hala.. Buyursun ağırlasın bence.. Özellikle yatılı olanları.. Halaya deyiverirsiniz "Eşim artık misafirleri orada ağırlamak istediğini söyledi. Benim fikrim değildi" diye..
Maalesef öyle. Aman da oğluşum oğluşum olunca onlar da 'aman da ailem ailem karım kim ya benim annem kardeşim var burada'Dogulu'mu ? Tartisma yaratmak istemiyorum .. ama bu insanlar kendilerini cok belli ediyor konununuzun basinda anlamistim zaten dogulu oldugunu..
Anlasiliyo iste...Dogulu'mu ? Tartisma yaratmak istemiyorum .. ama bu insanlar kendilerini cok belli ediyor konununuzun basinda anlamistim zaten dogulu oldugunu..
Evlilik cok farkli ve gram gram her seyi hesabi olmuyor.Hakli haksiz da olmuyor dediginiz gibiKeske bole bir öngoruye sahıp olsalar erkekler kimyaları geregı duz bakıyorlar olaylara:) bız duygusal ve genıs bı acıda degerlendırıyoruz... Sahsım adına benım çözümüm anlasılmaya ıhtıyacım varsa haklıda olsam bıraz magduru oynuyorum:) ıyılıkle guzellikle soyluyorum sonra duygusallığım karsı tarafa gecıyor :) ben kazanmış oluyorum ... Sevılmekten cok anlasılmayı bekleyen bır kadın için zor ama evlilikte haklı haksız olmuyor...
:) evetEşiniz mi almıştı o evi kayınvalidenize?
Hatta kardeşlerine falanda almıştı yanlışmı hatırlıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?