- 13 Haziran 2014
- 5.008
- 5.205
- 198
Merhaba kizlar düşük tehlikem var ve yaklasik 3 haftadir hic birsey yapmiyorum. Eşim yapabildigi kadar yapmaya calisiyor. Evin durumu kotu. Bir de ustune guve gordum. Neyse annem birsey olursa cagir gelirim demisti. Aradim hep birlikte gelsenize dedim makul bir sebep soylediler hep birlikte gelmemek icin tamam dedim. Annem tek geleyim dedi bende otobus fiyatlari cok artmis 1 kisinin biletiyle hep birlikte gelinir bosver o zaman dedim. Ya birini tutarim ya da yavas yavas yaparim. O zaman birini tut dedi bende acaba dolap iclerini de silecek mi istedigim gibi yapmazsa soyle boyle yap diyemem ki dedim bir de benden yasli biri gelirse hic diyemem oyle bir yapim var.
Sonra bana dedi ki sanki kendin cok mu iyi yapiyon da kadinin yaptigini begenmiyorsun evinde heryer heryerde dedi. Ne diyecegimi bilemedim gozumden yas akmaya basladi birseyler soyleyip telefonu kapattim. Sonra aglamami tutamadim bu sefer aglamaktan kustum.
Esim noldu noldu diye ustume geldi telefonda oldugumu bilmiyordu. Birseey yok dedikce ustume geldi napiyordun oda da falan. Anlattim bende niye cagiriyosun ki dedi bende cagirirsan gelirim demisti dedim geldi mi yani dedi bu sefer iyice moralim bozuldu.
Sonra bana dedi ki sanki kendin cok mu iyi yapiyon da kadinin yaptigini begenmiyorsun evinde heryer heryerde dedi. Ne diyecegimi bilemedim gozumden yas akmaya basladi birseyler soyleyip telefonu kapattim. Sonra aglamami tutamadim bu sefer aglamaktan kustum.
Esim noldu noldu diye ustume geldi telefonda oldugumu bilmiyordu. Birseey yok dedikce ustume geldi napiyordun oda da falan. Anlattim bende niye cagiriyosun ki dedi bende cagirirsan gelirim demisti dedim geldi mi yani dedi bu sefer iyice moralim bozuldu.