- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.351
- 598
Cok normal:) kendim kalkip yapamadigim icin sanirim suan evdeki hersey gozume batıyor
Onemli olan sagliginiz , mutlulugunuz gerisi cok bos inan
Aglayip uzme bebecigi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok normal:) kendim kalkip yapamadigim icin sanirim suan evdeki hersey gozume batıyor
Bir fiyat arastirmasi yapacagim olmazsa hergun bir oda seklinde yapicam birseylerUzaktan misafir bir zahmet hamile ve düşük tehlikesi olan kadının evine gelmesin.
İkincisi anneler böyle şeyler söyler biraz hassas zamandasınız. Birini alın ablacım ablacım dersiniz bu kadar kolay.
Güzel bir temizlik firmasıyla anlasın gelip her yeri pırıl pırıl yapsınlar. .Halıları hali yıkamaya verin 3 günde getiriyorlar .Uzaktan misafir gelecek o yuzden detayli yapmak zorundayim
Maddi olarak biraz sıkıntı yaparatacak o yuzde düşünüyorumGüzel bir temizlik firmasıyla anlasın gelip her yeri pırıl pırıl yapsınlar. .Halıları hali yıkamaya verin 3 günde getiriyorlar .
Canım bak Halıları yine hali yıkamaya ver..Gerisini eşine yaptır. Erkek diyerek geçmeyelim. Güzel yönlendirirsen mutfağı pırıl pırıl yapar..Diğer günler de diğer odalara sokarsın yavaş yavaş yapar bitirir. .Sizde perde vs. .yıkar yıkar ona astirirsiniz bayağı bir iş bitirirsiniz .Düşünün bu dediğimiMaddi olarak biraz sıkıntı yaparatacak o yuzde düşünüyorum
Size de kolay gelsinKayınvalidem dese cevap vermez,kırılır,içime atardim.Annem dese mutlaka cevabım olur.En son annem öyle dediğine pişman olurdu cenemle
Tasiniyorum iki hafta sonra 27.haftamin içinde olucam.Kendi annem yaşı yüzünden yardım edemez rahatsızlığı da var.Kayinvalidem de teklif etmedi, yardıma geleyim mi şeklinde.Ben de bir sirket aracılığıyla tek gün için iki kişi tutmuş oldum.Kafam rahat olup, kimsenin derdini çekmeden halletmiş olucam inşallah.Eksik gördüğüm yerleri esimle halledicez.
Üzülmeyin lütfen sizde.Varsin ev temiz olmasın,yeter ki sağlık olsun.Aksilik yasamayalim o konudaÇok gerekli bir temizlik sartsa, bunu yapan kişilere güvenmek zorunda kalıyoruz..
Tabi canim.Hormonlardan sanirim alinganim
Geleyim dedigini de soyledim yazmamisimSon esinizle olan konusmanizda anneniz gelmek istemiyor gibi yazmissiniz ama ben tek geleyim demis zaten bilet parasi sebebiyle siz yok demissiniz
Sagolun internetten bir arastirma yapayimHangi şehirdesiniz belki yardımcı bulmanız da kolaylık olur .
Ayrıca annenizde olsa ağzının payını verseydiniz keşke . O anneniz her koşulda sevip kusur aramayacak kişi olmali aksine her detaya bakmış. Ne ilginç anneler var ya . Ağlamayin siz keşke yakın olsak ben elimden geldiğince yardımci olurdum size
Hormonlardan sanirim alinganim