Bunu kaynana dese küsersin ama kendi annen derse?

Uzaktan misafir bir zahmet hamile ve düşük tehlikesi olan kadının evine gelmesin.
İkincisi anneler böyle şeyler söyler biraz hassas zamandasınız. Birini alın ablacım ablacım dersiniz bu kadar kolay.

Uzaktan misafir bir zahmet hamile ve düşük tehlikesi olan kadının evine gelmesin.
İkincisi anneler böyle şeyler söyler biraz hassas zamandasınız. Birini alın ablacım ablacım dersiniz bu kadar kolay.
Bir fiyat arastirmasi yapacagim olmazsa hergun bir oda seklinde yapicam birseyler

Kayınvalidem dese cevap vermez,kırılır,içime atardim.Annem dese mutlaka cevabım olur. 😊 En son annem öyle dediğine pişman olurdu cenemle 🙈
Tasiniyorum iki hafta sonra 27.haftamin içinde olucam.Kendi annem yaşı yüzünden yardım edemez rahatsızlığı da var.Kayinvalidem de teklif etmedi, yardıma geleyim mi şeklinde.Ben de bir sirket aracılığıyla tek gün için iki kişi tutmuş oldum.Kafam rahat olup, kimsenin derdini çekmeden halletmiş olucam inşallah.Eksik gördüğüm yerleri esimle halledicez.
Üzülmeyin lütfen sizde.Varsin ev temiz olmasın,yeter ki sağlık olsun.Aksilik yasamayalim o konuda🙏 Çok gerekli bir temizlik sartsa, bunu yapan kişilere güvenmek zorunda kalıyoruz..

Maddi olarak biraz sıkıntı yaparatacak o yuzde düşünüyorum
Canım bak Halıları yine hali yıkamaya ver..Gerisini eşine yaptır. Erkek diyerek geçmeyelim. Güzel yönlendirirsen mutfağı pırıl pırıl yapar..Diğer günler de diğer odalara sokarsın yavaş yavaş yapar bitirir. .Sizde perde vs. .yıkar yıkar ona astirirsiniz bayağı bir iş bitirirsiniz .Düşünün bu dediğimi ;)

Kayınvalidem dese cevap vermez,kırılır,içime atardim.Annem dese mutlaka cevabım olur. 😊 En son annem öyle dediğine pişman olurdu cenemle 🙈
Tasiniyorum iki hafta sonra 27.haftamin içinde olucam.Kendi annem yaşı yüzünden yardım edemez rahatsızlığı da var.Kayinvalidem de teklif etmedi, yardıma geleyim mi şeklinde.Ben de bir sirket aracılığıyla tek gün için iki kişi tutmuş oldum.Kafam rahat olup, kimsenin derdini çekmeden halletmiş olucam inşallah.Eksik gördüğüm yerleri esimle halledicez.
Üzülmeyin lütfen sizde.Varsin ev temiz olmasın,yeter ki sağlık olsun.Aksilik yasamayalim o konuda🙏 Çok gerekli bir temizlik sartsa, bunu yapan kişilere güvenmek zorunda kalıyoruz..
Size de kolay gelsin

Hangi şehirdesiniz belki yardımcı bulmanız da kolaylık olur .
Ayrıca annenizde olsa ağzının payını verseydiniz keşke . O anneniz her koşulda sevip kusur aramayacak kişi olmali aksine her detaya bakmış. Ne ilginç anneler var ya . Ağlamayin siz keşke yakın olsak ben elimden geldiğince yardımci olurdum size

Hangi şehirdesiniz belki yardımcı bulmanız da kolaylık olur .
Ayrıca annenizde olsa ağzının payını verseydiniz keşke . O anneniz her koşulda sevip kusur aramayacak kişi olmali aksine her detaya bakmış. Ne ilginç anneler var ya . Ağlamayin siz keşke yakın olsak ben elimden geldiğince yardımci olurdum size
Sagolun internetten bir arastirma yapayim

Düşük tehlikeniz varken neden misafir kabul ediyorsunuz ki? Allah korusun bi şey olsa pişman olursunuz keşke nazikçe reddetseydiniz. Bu arada annem söylese de alınırım ve cevap veririm, hatta kendi annelerimize daha çok cevap verip tartışıyoruz bence çünkü kendi annemiz, ama lanet kaynanalara bi şey diyemiyoruz arada eşimiz var bi şey desek küslük olur diye ama takmıycaksın tak tak cevapları yapıştırcaksın. Neyse sinirlendim gene kaynana deyince tüylerim diken diken oluyo sorsan çok bi şey de yapmadı ama sevmiyorum işte sinek küçük mide bulandırır bir iki hareketi yetiyo bu kaynanaların...

Hormonlardan sanirim alinganim

Aynen öyle olmuş

Annen gelse de tartışırdınız zaten

Bu dönemlerde mümkün olduğunca birilerinden uzak dur

Bu arada lafında çok da birşey yok

Yani kadın her halükarda şimdiki halinden iyi olur demiş

Bu laf normalde doğrudur ama sen kendini eksik hissetmişsin hamilesin umursama gerekirse evi ... götürsün

Bir de misafir gelecekse gelecek dolap içini neden dert ediyorsun

Yani başka şehirden anneni çağıracak bir durum yok

Bu arada hamilelik ilerleyecek düzenli olarak birini bul gerilme

Sağlıkla kucağına al sonrasında da lazım yardımcı

tüm yorumlara saygı duyuyorum ama anne sonuçta ondan daha çok bizi seven düşünen kimse olamaz şimdi hem hamilesin hem evlendin kendi evindesin alınganlık illa ki olabilir ama canını sıkma bence şöyledüşün evlenmeden önce de annelerimiz yaptığımız işi beğenmezdi ya da biz hep dağıtırdık onlar toplardı söylenirlerdi.
Ben son birkaç aydır sevdiklerime kırılınca üzülünce sürekli onların bir gün öleceğini düşünüyorum (Allah geçinden versin) ve gerçekten kendimi daha mantıklı düşünmeye başlamış halde buluyorum
bebegine sağlıkla kavuşursun inşallah

Annem de doğum yaptığımda eve geldi. Çok titizdir kendisi. Bu ne böyle öğrenci evi gibi falan diye söylendi 😄 halbuki çok da titizimdir. Ne yapsam beğenmiyor yapısı öyle. Bence sizin anneniz de öyledir. Boş yere üzülmeyin. Mükemmelliyetçi anneler beğenmezler hiçbir şeyi.

Aslında kadın geleyim demiş, sen istememişsin hormonlardan sanırım biraz alınganlık var. O öyle dediğinde gül geç anneler genelde beğenmez bizleri :) kadın çağır anlat detaylıca yapar merak etme. Reklama girmez inşallah, armut.com üzerinden kadın çağır,orada detaylıca yapılmasını istediğin ne varsa yaz ozaman zorlanmazsın. Geldiği zamanda anlatırsın yapılır her şekilde. Bebişi ve kendini üzmeğe değmez :)

Çalışıyorum haftada iki gün dip temel temizlik yapan yardımcım var. Buna rağmen annem her seferinde bu ev dağınık, insanın kendi temizlemesi gb olmaz, içim hiç rahat değil gb... Söylenir durur. Her seferinde haklısın anne ama bende kendimi yıpratamam olduğu kadar deyip konuyu kapatıyorum. Bana oturmaya her geldiğinde elinde bez ya toz alıyor yada mutfak temizlemeye çalısıyor. Bende kahve yapıp sohbet ediyorum. Huy çıkmaz. Annelerin genelinde var bu durum galiba.Siz dört dörtlük olun gene birşey bulacak. Kızım olduğunda bir defter edindim yaşlanınca yapmayacağım dediğim herşeyi yazıyorum. En önde asla evini karışma yazıyor. O yüzden kızmayın her anne aynı bence.

Back
X