Bunu mu hakediyorum (eş )

Aferin size. Tebrikler İş hayatınız var mı ki? Çevre deyince seçmediklerimiz de hayatımızda oluyor çalışırken. Komşuları da seçtiniz mi

Avukatlık yaptığım için avukat çevrem var, çevremdeki kadınlar güçlü ve sesini çıkaran insanlar. Komşuluğa gelince de, komşularla hiç ahbaplık etmiyorum o yüzden çevremden sayılmazlar.

pardon kaç yaşındasınız önce onu sormak istiyorum ? daha çok yeni hamilesiniz nasıl aşerme durumuna geçtiniz ? bence adamcaz fazla trip ve kaprislerinizden yorulmuş hiç birimiz pamuklara sarılı gebelik geçirmedik , doğuma kadar çalıştım , izin alamayack durumdaysa yapacak bişey yok eliniz kolunuz tutuyor gidebiliyorsunuz .... fazla duygusal bakıyorsunz , kanamanız var sürekli kusar haldeyim beni doktora götürmedi deseydiniz işte o adama insafsız derdim... gereksiz canınızı sıkıyrsunuz kendinize bir meşgale bulun yoksa 9 ay sizede ,eşinizede geçmez

Siz öyle demezsiniz zaten vücut belli eksik şeyleri tamamlamaya çalışır mutlaka bildiğimiz tanıdığımız şeyler eksik olmayabilir, erikte vücudun ihtiyacı olan bir şey vardır mesela, kişinin tanıdığı bildiği tat o olduğu için istemsiz canı çekiyor olabilir. Bunu biz bilincimizle değil vücudun yönlendirmesiyle yapıyoruz. Örneğin ben kırmızı eti hiç sevmem normalde ama hamileliğimde korkuç şekilde canım çekiyordu. vüdudun yönlendirmesi ayrı şey bizim bilinçli isteklerimiz ayrı bir şey.

Yeterli beslenmenize engel bir maddi durumda gerek var mıydı kuzucum acele etmeye. Eşin çok kaba haklısın ama maddi strese dayanıyor olabilir bebeği istememesi kabullenmemesi. Her şeye rağmen çok uygunsuz davranışları. bir özür dilemesi gerekli.

Avukatlık yaptığım için avukat çevrem var, çevremdeki kadınlar güçlü ve sesini çıkaran insanlar. Komşuluğa gelince de, komşularla hiç ahbaplık etmiyorum o yüzden çevremden sayılmazlar.
Bunun güçle ses çıkarmayla alakası ne acaba. Adamlar eşlerini kandırıyor diyorum, sindiriyor demiyorum. Çok ilginç, boşanma davası gelmedi galiba henüz. Tecrübelendikçe çıkaR karşınıza merak etmeyin. Ben görmedim demiyorsunuz da savunuyorsunuz yani… avukatlık bunu gerektiriyor demek ki

Son düzenleme:

Ben de güçlü bir kadının zaten kandırılmayacağını ifade ediyorum. Merak etmeyin sizden daha çok boşanma davası görüyorum hem de 2 senedir, yaşlı bağyan

ins.tada düşman çatlatmak için istemiştir o :)

ins.tada düşman çatlatmak için istemiştir o :)
Tekne kazıntısı bi kardeşim var. Temmuz doğumlu. Annemin hamileliğin ilk ayları da sonbahar kış.

Babam sanki ilk çocuğu gibi(hoş çocuk olsun kardeş olsun amacı güdülmeden tamamen isteğe bağlı ilk çocuktu ) anneme sürekli hep canın bir şey istiyor mu isterse söyle diye sorar ısrar ederdi.

Bir gün tv de karpuz gördü annem, istemedi de olsa yenirdi dedi. Babam döndü dedi ki "O KADAR DA DEMEDİK"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…