- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 34.828
- 548
- 25
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Tövbe çekerek görüntüyü gözümde canlandırayım diyorum yok olmuyor. Bahsettiği şekilde sevişildiğini sanmıyorum.O nasıl oluyor
Hah aynen o dediğiniz gibi vücuduyla yapışık gibi yani yok gibi diyeyim ben sizeTestis küçüklüğü doğurganlık sorunlarına sebep olabilir. Yani gelişmemiş mi, yoksa vücudunda yapışık olup keseye mi düşmemiş çok anlamadim ama çevremden duyduklarım bunların spermlerde sorun yarattığı yönünde.
Evet birden fazla gördüm en küçük bi bunu gördüm. ;(E demek ki birden fazla görmüş, kıyaslama yapabiliyor.
İlişkiye girince büyümez, bi gece suyun içinde kalsin kesin büyürBende böyle düşünerekten devam ediyorum ten uyumumuz gerçekten çok iyi iğrenmiyor her şeyi yapar ama erekte olduğunda bile o kadar küçükki bilmiyorum ilişkiye girdikçe büyür mü acaba
Ten uyumu iğrenmiyor demek mi kız. Adam sana eski sevgililerini tüylü, ter kokulu anlattı diye sizin aranızda ten uyumu var mı oluyor.Bende böyle düşünerekten devam ediyorum ten uyumumuz gerçekten çok iyi iğrenmiyor her şeyi yapar ama erekte olduğunda bile o kadar küçükki bilmiyorum ilişkiye girdikçe büyür mü acaba
Kediler bile daha haşmetli desene.Hah aynen o dediğiniz gibi vücuduyla yapışık gibi yani yok gibi diyeyim ben size
Bütün bu bilgileri hissederek mi elde ettiniz.Çok mükemmel bir erkek arkadaşım var , ancak penis boyu 10 cm’dir bilmiyorum neden böyle hissediyorum ama ,testisleri de adeta hiç yok gibi hissediyorum, sizce bu ileride sorun olur mu ? Asıl merak ettiğim bu ,çok utanarak yazdım ama
İnmemiş testis diye araştırabilirsiniz.Hah aynen o dediğiniz gibi vücuduyla yapışık gibi yani yok gibi diyeyim ben size
Hayır bana karşı çok arzulu istekliTen uyumu iğrenmiyor demek mi kız. Adam sana eski sevgililerini tüylü, ter kokulu anlattı diye sizin aranızda ten uyumu var mı oluyor.
Bahsettiği şekilde ancak yan yana yatılır evet.Tövbe çekerek görüntüyü gözümde canlandırayım diyorum yok olmuyor. Bahsettiği şekilde sevişildiğini sanmıyorum.
Eriminki 22 o sebeble seni hiç anlayamayacak olmam çok üzücü
Islanmayla boyunun ne ilgisi var ben anlayamadim. Uzun olsa da kısa olsa da ıslanma sürtünmeyi azaltır.
Ereksiyon hali 22 cm miEriminki 22 o sebeble seni hiç anlayamayacak olmam çok üzücü
AhshabaYok artık sen de be
Yoh yahu zorunlu olunca konu yazdım yhshsmahshaEreksiyon hali 22 cm mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?