Bunu nasıl yazacağım bilmiyorum ama evlilikte penis boyu önemli midir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hah aynen o dediğiniz gibi vücuduyla yapışık gibi yani yok gibi diyeyim ben size

Bende böyle düşünerekten devam ediyorum ten uyumumuz gerçekten çok iyi iğrenmiyor her şeyi yapar ama erekte olduğunda bile o kadar küçükki bilmiyorum ilişkiye girdikçe büyür mü acaba
İlişkiye girince büyümez, bi gece suyun içinde kalsin kesin büyür

Bende böyle düşünerekten devam ediyorum ten uyumumuz gerçekten çok iyi iğrenmiyor her şeyi yapar ama erekte olduğunda bile o kadar küçükki bilmiyorum ilişkiye girdikçe büyür mü acaba
Ten uyumu iğrenmiyor demek mi kız. Adam sana eski sevgililerini tüylü, ter kokulu anlattı diye sizin aranızda ten uyumu var mı oluyor.

Bütün bu bilgileri hissederek mi elde ettiniz.

Ben eşiminki küçük diyodum, simdi ise halime şükrediyorum, beterin beteri varmiş

Evlilikte sorun olacak her şey sevgiliyken de sorundur. Bu senin için şu an sorunsa kime neyi soruyorsun ki? Deneyimleyen sensin, niye başkalarına soruyorsun bunu? x 10 cm'den zevk almıyor diye senin deneyimin nasıl etkilenir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…