Bunu yaşayan varsa lütfen bana fikir versin kafam çok karışık

Canım
Letgo, sahibinden gibi uygulamalarda da yazışabiliyor bu şerefsiz erkekler. Ben bi kere bi ayakkabı ilanı verdim. Anam vermez olaydım. Ne mesajlar ne mesajlar. Ayak fetişistleri. Sildim ilanı.
Üyelik açıyor giriyor akşam eve giderken çıkış yapıyor. Tertemiz. Sen de kocam araba bakıyor sanıyorsun. İkinci el matkap bakıyor sanıyorsun.

Evett zaten niyeti olan her türlü uygulamadan yapar her yerde yapar

Ayarlar- bildirimler-gelişmiş ayarlar-bildirim geçmişi- whatsapp buradan da işinize yarayacak bir şey çıkabilir belki

kesinlikle olabilir ama app storedan baktım orada da yok öyle bir şey daha önce tinder indirmişti evlenmeden önce onu oradan bulmuştum mesela
app storeda o apple id ile indirilen bütün uygulamaların göründüğü bir sayfa var ve liste son indirilen uygulamayla başlıyor. oraya bakabilirsiniz. ayrıca maillerine bakın bir uygulama kullanıyorsa bazen giriş bildirimi geliyor.
en son çaresiz kalırsanız spy uygulamaları var eşimi öyle takip etmiştim. ama iphone'larda oluyor mu bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…