Banu vardı. Onun konusuna benzemiş. Eşinizin görüştüğü biri var. Ama siz sesinizi çıkartmayacaksınız. Size anlatamadığı şeyler olduğu için aba altından sopa göstererek soru sorma bozuşuruz demiş. Demek ki büyük oranla erkekler böyle. Hem dışarıda heyecanlarını yaşacaklar hem de evlilikleri devam edecek. Ama evdeki hiçbirşey sormayacak.
Benim düşüncem.. Eşiniz bu kişiyle birşeyler yaşıyor. Ama bu çok masum bişeyler değil. Geçici de olabilir. Ama sizin içinizde acısı kalır. Hamilesiniz de üstelik.
Ve anlamadığım savaşın içinden geliyorsunuz. Yaşamanın, birbirine sahip olmanın kıymetini hepimizden daha çok bilmeniz gerekiyordu
Üzüldüm Allah yardımcınız olsun sanki çok iyi niyetli gibi geldiniz bana.
böyle adamlara ne denir bilmiyorum Allah yardımcınız olsun hamilesiniz birde üstelik...
öneri olarakta telefon operatörünün sitesine girin üyelik girişi yapın tlf nosu ile hesabınız açılıncada görüşme yaptığı kişilerin nosunun listesi çıkar oradan bakabilirsiniz.
ah ah ne kötü yeni evlisiniz ve hamilesiniz ama eşiniz bunları yapıyor.neler karıştırdığı ortada sonuçta bunu yapmıyor gibi görünmeside cabası...Allah sabır versin size.
bunu deneyeceğim yalnız kendiside fatura ödeme veya telefonuyla ilgili herşeyini netten yapar ve muhtemelen üyeliği vardır...sadece numarasını yazmak yeterli olurmu benimde aynı bilgilere ulaşabilmem için?...
bunu deneyeceğim yalnız kendiside fatura ödeme veya telefonuyla ilgili herşeyini netten yapar ve muhtemelen üyeliği vardır...sadece numarasını yazmak yeterli olurmu benimde aynı bilgilere ulaşabilmem için?...
canım çok yeni evlisin üzerine hamile kalmışsın hamile halinle seni üzmek istemiyorum ama gelen msj bir nevi hesap verme msjı yani demekki konuşulmuş msj atanın dışarıda olduğu biliniyormuş ki dönüyorum diye msj gelmiş, eşinlekonuş hamile halimle bu yaptığın beni üzüyo bebeği de etkiliyo ne olup bittiğini bana anlatırmısn de amma alacağın cvplara da hazırlıklı ol
en mantıklısı eşini karşına alıp konuşmak değilmi, bu mesajların ne anlama geldiğini o ş... kadınla görüşüp görüşmediğini, ve bundan sonra ne yapmak istediğini tatlı dille kavga etmeden sakin sakin konuşmayı dene, sen sorgularsan o savunmaya geçecektir sen alttan alırsan o doğruları anlatacaktır. eğer gerçekten görüşüyorsa bundan sonra ne yapmak istediğini sorarsın, tanımadığı ne olduğu belirsiz bir heyecan için mutlu yuvasını yıkacak hali yok buna izin verme, sen ona sakinlikle ve sevgiyle yaklaşırsan o da eğer bişey yaptıysa pişman olacaktır zaten.belkide sadece merak ettiği için kim olduğunu sormuş ve mesajlaşmaya devam etmişlerdir. o kadının yuvanızı yıkmasına sakın izin verme
Çok zor belki ama susmanız gerekecek eğer hamileliğinizin sonuna kadar bu evliliği devam ettirmek istiyorsanız. Maalesef erkeklerin çoğu biri karşıdan gel dedi mi herşeyi unutup gidebiliyorlar. Ve bir zaman sonra geri dönüyorlar. Eğer evdeki sesini çıkartmazsa evde sorun da olmuyor, huzursuzluk da çıkmıyor. Ta ki evdeki bayrakları açana kadar. Bayraklar açılınca ya diğerini bitirmek zorunda kalıyor adam evine dönüyor ya da hesap vermekten kaçmak için evinden gidiyor.
İşiniz çok zor. Ve acınızı yüreğimde hissedebiliyorum. Önce ne istediğinize karar verin. Herşeye rağmen devam etmek istiyor musunuz eşinizle
eşimin hattı türksel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?