Bunun adı aşk olamaz...

ivrindi

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
715
643
303
İstanbul
hayırlı sabahlar...

yaklaşık yarım saat önce bu sayfayı yazmaya başladım ama nerden başlayacağımı bilemedim...günlerdir "bir derdim var" başlığı altında başkalarına ait dertleri okuyup,ağlayıp onlar için dua ederken şimdi benim başıma geldi ve kendimi son derece çaresiz hissediyorum...

sözü uzatıp sizi sıkmadan derdimi anlatmaya çalışacağım arkadaşlar... ben 6 aylık evli,4 aylık hamileyim...
1.5 ay önce eşimle savaşın içinden,libyadan döndük ve burda yeniden düzenimizi kurduk...bebeğinde sevinciyle herşey yolunda giderken eşimin telefonuna bazı mesajlar gelmeye başladı...17 sene önce kendisini görüp aşık olan ve başka hiç kimseyi düşünmeyip hep onu bekleyen biriymiş...

eşim benimle paylaştı bunu bende ihtimal vermedim hatta daha önce başkalarınada böyle şakalar yapan muzip bir akrabasının yapabileceğini,üzerinde durup huzurumuzu bozmasına izin vermememiz gerektiğini söyledim...oda üzerinde durmayacağını hatta kim olduğunu öğrenmek için bile cevap yazmayacağına söz verdi...

ben tam bu olayı unutmuştumki dün akşam telefonuna gün içinde aynı o numaradan gelen "tamam canım,bende şimdi eve gidiyorum sonra konuşuruz" yazılı bu mesajı gördüm...

ben gayet sakin ve safiyane bir tavırla eşime bunun ne anlama geldiğini sordum,telefonu alıp hemen mesajları temizledi...ve sonrasında tuhaf bir tavır almaya başladı...ben kendimi tutamayıp ağlayınca "böyle davranırsan beni kaybedersin" gibi bişeyler söyledi...

sabah kahvaltı etmeden yüzüme bile bakmadan çıkıp gitti...bana güven telkin edip belkide korkularımın yersiz olduğunu söylemek yerine ne gariptirki bu mesajlar sanki benim telefonuma gelmiş gibi davrandı...

aklım almıyor arkadaşlar eşim ona evliyim,karımı seviyorum çocuğumuz olacak kim olduğunla ilgilenmiyorum beni bir daha arama dediği halde bir kadın neden bunu yapar...

eşime güveniyorum ve onu çok seviyorum eğer görüşmeye devam ettiyse bile kim olduğunu öğrenmek için olabileceğinden başka bişey düşünmek istemiyorum ama kafam karıştı...

ona karşı nasıl tavır alacağımı ve bu şeytani tuzağa düşmemek ve onunda düşmesini engellemek için ne yapmalıyım...

sizden ricam lütfen yanlış anlamayın ama kafamı daha fazla karıştıracak şeylerden ziyade derdime derman olacak görüş ve önerilerinize ihtiyacım var...

Banu vardı. Onun konusuna benzemiş. Eşinizin görüştüğü biri var. Ama siz sesinizi çıkartmayacaksınız. Size anlatamadığı şeyler olduğu için aba altından sopa göstererek soru sorma bozuşuruz demiş. Demek ki büyük oranla erkekler böyle. Hem dışarıda heyecanlarını yaşacaklar hem de evlilikleri devam edecek. Ama evdeki hiçbirşey sormayacak.
Benim düşüncem.. Eşiniz bu kişiyle birşeyler yaşıyor. Ama bu çok masum bişeyler değil. Geçici de olabilir. Ama sizin içinizde acısı kalır. Hamilesiniz de üstelik.
Ve anlamadığım savaşın içinden geliyorsunuz. Yaşamanın, birbirine sahip olmanın kıymetini hepimizden daha çok bilmeniz gerekiyordu

Üzüldüm Allah yardımcınız olsun sanki çok iyi niyetli gibi geldiniz bana.

böyle adamlara ne denir bilmiyorum Allah yardımcınız olsun hamilesiniz birde üstelik...
öneri olarakta telefon operatörünün sitesine girin üyelik girişi yapın tlf nosu ile hesabınız açılıncada görüşme yaptığı kişilerin nosunun listesi çıkar oradan bakabilirsiniz.
ah ah ne kötü yeni evlisiniz ve hamilesiniz ama eşiniz bunları yapıyor.neler karıştırdığı ortada sonuçta bunu yapmıyor gibi görünmeside cabası...Allah sabır versin size.

canım çok yeni evlisin üzerine hamile kalmışsın hamile halinle seni üzmek istemiyorum ama gelen msj bir nevi hesap verme msjı yani demekki konuşulmuş msj atanın dışarıda olduğu biliniyormuş ki dönüyorum diye msj gelmiş, eşinlekonuş hamile halimle bu yaptığın beni üzüyo bebeği de etkiliyo ne olup bittiğini bana anlatırmısn de amma alacağın cvplara da hazırlıklı ol

en mantıklısı eşini karşına alıp konuşmak değilmi, bu mesajların ne anlama geldiğini o ş... kadınla görüşüp görüşmediğini, ve bundan sonra ne yapmak istediğini tatlı dille kavga etmeden sakin sakin konuşmayı dene, sen sorgularsan o savunmaya geçecektir sen alttan alırsan o doğruları anlatacaktır. eğer gerçekten görüşüyorsa bundan sonra ne yapmak istediğini sorarsın, tanımadığı ne olduğu belirsiz bir heyecan için mutlu yuvasını yıkacak hali yok buna izin verme, sen ona sakinlikle ve sevgiyle yaklaşırsan o da eğer bişey yaptıysa pişman olacaktır zaten.belkide sadece merak ettiği için kim olduğunu sormuş ve mesajlaşmaya devam etmişlerdir. o kadının yuvanızı yıkmasına sakın izin verme

neden hemen mesajları sildi ki eşiniz.. kim olduğunu öğrenmek için mesaj yazdıysa neden panik olup hepsini silmiş.. birde ""yavuz hırsız ev sahibini bastırır"" misali size tavır tafra yapıyor.. bunun altında birşeyler olma ihtimali yüksek.. bu kadar iyi niyetli olmayıp peşine düşseniz iyi edersiniz arkadaşım...

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba ..karşı tarafdan böle bir mesaj gelmese evet eşinizin sölediklerine inanmak lazım. ama karşı tarafdan gelen bu mesaj aralarında bi diyolog olduğunu gösterir bunun bi başka açıklaması yokdur sanırım..bu konuda sessiz kalmamanızı tavsiye ederim sessiz kalmak erkekler açısından rahat korkusuzca hareket etmesine sebep olur.ama tabi tepkinizi kavga boyutunda yapında demiyorum ama işin tam içeriğini öğrenmedende tam olarak baskı kurmayın.. ikinciside böle yaparsan beni kaybedersin demiş eşiniz sanki bana sürekli karşısında kıskançlıklarınla boğan bi kadın varmış gibi geldi ölesiniz demiyorum ama bu lafı bi erkeğin demesi için bunun bu olması gerkiyor veya ikinci bir şık kaybetme korkusu olmayan bi erkek bunu söleyebilir.şuan kimse suçlanamaz sadece akıllıca hareket edip neyin ne olduğunu anlamaya çalışın ve lütfen kavga surat yapmayın ilgiyle sevgi sözcüklerinle bu süreci geçirin

evet ebru hanım haklısınız ben günlerce banu hanımın o başlığını okuyup ağlamıştım...
bende hep öyle düşünüyorum yani zor günler atlattık ki ikimizinde geçmişi öyle çok mutlu mesut geçmedi...bundan sonrasında birbirimizi üzmeyelim diye söz vermiştik...ama erkekler sanırım verdikleri sözü çabuk unutuyor...

bunu deneyeceğim yalnız kendiside fatura ödeme veya telefonuyla ilgili herşeyini netten yapar ve muhtemelen üyeliği vardır...sadece numarasını yazmak yeterli olurmu benimde aynı bilgilere ulaşabilmem için?...

Çok zor belki ama susmanız gerekecek eğer hamileliğinizin sonuna kadar bu evliliği devam ettirmek istiyorsanız. Maalesef erkeklerin çoğu biri karşıdan gel dedi mi herşeyi unutup gidebiliyorlar. Ve bir zaman sonra geri dönüyorlar. Eğer evdeki sesini çıkartmazsa evde sorun da olmuyor, huzursuzluk da çıkmıyor. Ta ki evdeki bayrakları açana kadar. Bayraklar açılınca ya diğerini bitirmek zorunda kalıyor adam evine dönüyor ya da hesap vermekten kaçmak için evinden gidiyor.
İşiniz çok zor. Ve acınızı yüreğimde hissedebiliyorum. Önce ne istediğinize karar verin. Herşeye rağmen devam etmek istiyor musunuz eşinizle

bunu deneyeceğim yalnız kendiside fatura ödeme veya telefonuyla ilgili herşeyini netten yapar ve muhtemelen üyeliği vardır...sadece numarasını yazmak yeterli olurmu benimde aynı bilgilere ulaşabilmem için?...

hattı ne canım ona göre söyliyim?

Yalnız şunu hatırlatmak istiyorum. Şifre gereklidir. Şifreyi edinseniz bile siz bilgilerine ulaştığınızda o telefona bilgi mesajı gidiyor. Ayrıntıları incelediğinize dair.Keşke numarayı alıp bir yere kaydetseydiniz ilk gördüğünüzde. Ama hiç tahmin etmediniz değil mi böyle birşeyi. Zamanla öğreniyorsunuz herşeyi çünkü. Yaşadıkça

böyle birinden mesaj geldiğini yaklaşık 2 hafta önce eşim kendisi söylemişti hatta ben yukarda çok fazla uztmıyayım diye bahsetmemiştim msn adresini bile vermişti detaylı konuşmak için ve eşim benim yanımda konuştu kim olduğunu falan sordu...evli bir erkekten beklentin nedir ben eşimi seviyorum falan dedi...kendisine olan aşkından 17 yıldır hiçkimseyle evlenmeyen bu ....... hiç bişey beklemiyorum sadece bil yeter demişti...

eşiminde beni sevdiğini biliyorum ama bu yalancıya sanıyorum acıyor düşünsenize 17 yıldır bağrına taş basıp beklemiş zavallı...

ama Allah biliyor ya bence doğru değil...evli üstelikte çocuğu olacak bir adama musallat olan bir insanda aşk veya 17 sene vefa göstermek falan olamaz...

Senin yerinde olsam ne yapardım diye uzunca düşündükten sonra şu karara vardım eşimle konuşamıyorsam o kadınla konuşurdum nerede hangi adresde bulmam için eşimi takip edip adresini bulduktan sonra insanca vazgeçmesini söylerdim eğer vazgeçmez ise ailesine anlatacağımı söylerdim

Üzülerek söylüyorum; eşinize güvenmekle en büyük hatanızı yapıyorsunuz.

Telefona gelen msjdan cıkardığım sonuç su; karşılıklı bir durum söz konusu. Öyle olmasaydı sana aşığım, ölüyorum, geberiyorum, yazardı. Yani tek taraflı olduğunu bi şekilde anlardınız. "Tamam canım" msjı işin boyutunu değiştirir.

Her kadının düştüğü hataya dşüp, karşı tarafı suclamayın. Eğer ortada suanda(görünen yüüznden bahsediyorum) bir suçlu varsa o da eşiniz. Adam yüzsüz yüzsüz cekip gitmiş bir de :S

oda bende hayatımız boyunca büyük imtihanlardan geçtikten sonra bulduk birbirimizi ve aslında son derece naif ve merhametli biridir...en zor şartlarda bile bir dediğimi ikiletmedi hep kendisinden önce beni düşündü...

ama dün akşamdan sonra sanki o adam gitti başkası geldi...boşanmak aklımın ucundan bile geçmiyor şu an ama şüphesizki kaderde ne varsa onu yaşayacağım...

eşimin hattı türksel

canım ilk olarak sen giriceksin turkcell sitesine.orada onlıne işlemler var ''bireysel''e gir.numara ve senden şifre isticek nosunu yaz şifreyide eşin uyurken tlfnu al ve sifre yaz 2222ye mesaj gönder şifren gelir.mesajda yazan şifreyide yaz ve giriş yap sonrasını kendin halledersin artık canım.orda listede saat kaçta hangi no ile görüşmüş mesajlaşmış hepsi görünür anlarsın...
ve son olarak bana sorarsan canım ben kadınla hiç muhattap olmam sonuçta kadında biraz yüz olsa evliyim çocuğum olcak dediği halde rahatsız etmez.
kadınlar şeytandır erkekleri her türlü kandırırlar bu konuda sizde bilirsiniz.konuşmanızında bi faydası olmucak yani istesenizde.sadece konuşucak bi ton saçma şey söylicek kafanız iyice karışıcak.oln yine size olucak.varsa bişi bu şekilde ortaya çıkıcak zaten sizde ozaman ne yapmak isterseniz ona göre davranırsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…