Bunun adı aşk olamaz...

cnm bende katılıyorum sana banada sanki kadın görüpte kavga cıksın dıye öyle bi msj atmış gbı geldi çünkü ne olursa olsun her şekilde iletişimlerinin olduğunu göstercek biir msj ama eşinin tavrıda insanı gerçkten şüpheye düşürüyo kadının fesatlık ıcın attıgı bı msj olsa yanı karsılıksız olsa eşin ilk gelen msj gbı sana gösterirdi ssenden saklayıp sen yakaladıgndada sinirlenip uste cıkmaya calışıp msjları silmezdi. hepimizin bildigi gibi suçlu olan insan kesinlikle bagrıp cagrıp üste çıkmaya çalışıyo

konu sahibi çoktan kocasını aklamış kafasında. inşallah onun düşündüğü, kocasının masum olduğu senaryolardan biridir. bu kadar sayfaya cevap vermemesinden anladım ki, bayan eşini çoktan affetmiş, tek suçlu olarak kadını bulmuş, içini rahatlatmış, yuvasını kurtarmıştır.

en çok üzüldüğüm şeyse, kadının kadına her konuda bu kadar rahat zarar verebilmesi. bir kadın evli bir adamın karısının bu kadar üzülmesine neden oluyor, evli kadın eşinin yaptıklarını görmeden sadece karşıdaki kadını suçluyor, onu karalıyor. ben sadece erkekler dünyasında bilirdim ama maalesef kadınlar dünyasında da KADININ ADI YOK!

Üzücü gerçekten...
Şunu anladım ki, bu tarz '2. kadın ve aldatma' temalı konularda benim üzüldüğüm konu sahibi ya da onun eşi olmuyor aslında...
Üzüldüğüm vaktini ayırıp onlara birşeyler anlatmaya çalışan bizleriz.
Biz kadınlar o kadar duygusal ve sahipleniciyiz ki başımıza gelen aldatma olaylarında gözümüzü tıkayıp karşı tarafta suç arıyoruz hep. Karşı taraf baştan çıkardı, karşı taraf kötü niyetliydi, karşı taraf kocişimi/sevgilimi elimden almaya çalıştı
Ne diye tanımadığımız, bir defa olsun diyologta bulunmadığımız insan suçlu olsun ki?
Suçlu aranacaksa onunla konuşan, ona yüz veren hayatımıza dahil eden insan yani hayatımızdaki kişi suçludur sonuna kadar...
Arkadaşlar güzel yere değinmişler, MSN olsun cep numarası olsun kaç senedir hayatımızda olan şeyler? 10 sene en fazla değil mi? Demek ki bu kadınla 10 seneden fazladır devam eden bir münasebeti var eşinin...
Konu sahibi, sen eşine göre onun eşi vasfındaki insan, bebek yapacağı araç, onun hayatını çok sık boğaz etmemesi gereken ev arkadaşısın o her sıfatı uygun gördüğün kadın da büyük ihtimalle seni 'eşinin ona verdiği güvence ve rahatlıkla' bir defa olsun umursamamış ama en az senin kadar kandırılan kişi... Tek karlı insan ise eşin ne yardan ne serden bir hayat sürüyor ne ala memleket oh

Son düzenleyen: Moderatör:
bu topiği açalı 2 aydan fazla oldu aslında artık yazmıyacaktım hala ilgilenenlerin olup olmadığınıda bilmiyorum ama bazı mesajlar beni bu olayın nasıl sonuçlandığıyla ilgili son bir açıklama yapmaya itti...

eşimin telefon kayıtlarıda dahil her yönden beni bilgilendirmesiyle olay tatlıaya bağlandı çok şükür...gerçektende 17 sene öncesinden hortlayıp gelen bir bayan ve takıntılı, ama bundan daha fazla zarar verebilecek biri değil...

ilgilenen ve beni rahatlatmaya çalışan herkese teşekkür ederim...

tatlım;öncelikle yapman gereken sakin olmak ve kendını ve bebegını düşünmek...eşin daha önce kendısını beklemiş birini bırakmış ve senı seçmiş,senle yuva kurmuş....şuanda belki eşin sadece o kıza uzuldugu için ona dogru zamanda seni ve bebeğinizi söyleyecektir(bence kızn haberi yok senden ve bebekten)eşini karşına al konuş ilk güzelll güzelll...ben hamileyım senın bebeğini taşıyorum senın gecmişin benm bebeğimi etkilemesıne ızın vermene izin veremem de...baktın olmuo kızı ara de ki''bak cnm önceden belliki bişeyler hıssetmişsin sevmişssin sana saygım sonsunuz...ama biz evlendik ve yakında bi yavrumuz oluck..eğer devam edersenız böyle konuşmaya sanada banada yazık olucak...daha gencsın karşına benm eşimden daha iyileri de çıkar ama senden rica ediyorum yuva yıkan taraf olma ...kendıne ii bak''de kapat desınki ne eşi ne kadr haklı kadın kadının derdınden anlar cnm...baktın olmadımı???? kocana git deki o kızla derhal konuş yoksa senı terkederim de...de ki aklı başına gelsın ...herzaman susarsan olmaz kaybetme korkusunu sen verde görsün ....ayrıca bebiş doğunca herşey duzelır sen merak etme ve sakın uzulme:)

aklınızınn almayacağı kadar zeki bir kadın ...ki bu kadar kısa bir sürede eşinize eve gittiğini rapor edecek derecede onun ilgisini çekmiş...eşinizin ona uyma çabası da komik ki hiç uymamış

İyiki sonuna kadar okumuşum...konuyu açan arkadaşa bebeğiyle mutluluklar diliyorum..

(tel kontrol bilgilerini veren arkadaşa da teşekkür ediyorum) Allah korusun birgün herkese gerekebilir.

ama ben çok merak ettim gerisini =))

bence gerisi şöyle biter; ablası, kocasının kızkardeşi olur kızı kardeşine yani kocasına isteyiverir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…