böyle kadınları anlamıyorum ya.bir arkadaşımın eşinin eski sevgilisi telefonuna mesaj atmış.sensiz yapamıyorum, yeniden biraraya gelelim,seni seviyorum falan diye.bunu da arkadaş tesadüfen görmüş.kocasının ilgisi bile yok yani.taaa arkadaşımla tanışmadan önce olmuş bitmiş.ama az kalsın boşanıyorlardı.şimdi peşini bırakmazsa diye aklına takıyor arkadaşım.yani ne hastalıklı kadınlar var.manyak bunlar vallahi!!! inan 17 sene sonra eşinin telefonunu buluyorsa seninle evli olduğunu hamile olduğunu da biliyordur.canım çok iyimser mi oluyorum bilmem ama belki de o mesajı sen okursan eşinle o kadının mesajlaştığını zannet diye atmıştır.ay bilmiyorum işte!!!çok tehlikeli kadınlar bunlar canım ya.eşinin üstüne gitme.biraz tatlılıkla anlat derdini bakalım eşinin tepkisi ne olacak?bir de eşinin davranışlarını sana olan tavırlarını takip et bakalım.inşallah tamamen o kadının manyaklığıdır da halledersiniz bu sorunu.
Bir gelişme var mı acaba?
Çok şekeriz yahu :) Konu sahipleri konuları acıp acıp firar ediyorlar biz de resmen onlar yerine burda acı cekiyoruz, seviniyoruz, bekliyoruz
bu görüşmenin devam ettiğine dair yalnızca 1 mesaj vardı ve oda karşı tarafın mesajı...eşimin ne yazdığ, tam olarak tavrının ne olduğuna dair ipucu verecek onun herhangi bir mesajı yoktu...
Ve dediğim gibi kadın eşimin benim yanımda yazdığı ret mesajlarına bile canımlı cicimli yanıt veriyordu...
Tahminime göre normal bir zekaya sahip değil bu kadın veya aklımın almadığı bu oyunun parçası böyle davranmak,konuşma tarzı...
Yukarda bir arkadaşım eskiden beri benimde düşündüğümü söylemiş kadına en büyük kötülüğü yine kadınlar yapıyor...
Cok fevri davranmissiniz..madem elinize ise yarar birsey gecti eni konu arastirsaydiniz..Kus'u urkutmeseydiniz..Benim ablam buna benzer bir durum yasamisti,kizin telefonunu aldi ve onu esinin bir akrabasiymis gibi aradi..Karsi tarafta birseyler soylemis tabi,ablamda yolum duserse sizi ziyaret edeyim diye adresini almis gerisini hayal gucunuze birakiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?