Üzülerek söylüyorum; eşinize güvenmekle en büyük hatanızı yapıyorsunuz.
Telefona gelen msjdan cıkardığım sonuç su; karşılıklı bir durum söz konusu. Öyle olmasaydı sana aşığım, ölüyorum, geberiyorum, yazardı. Yani tek taraflı olduğunu bi şekilde anlardınız. "Tamam canım" msjı işin boyutunu değiştirir.
Her kadının düştüğü hataya dşüp, karşı tarafı suclamayın. Eğer ortada suanda(görünen yüüznden bahsediyorum) bir suçlu varsa o da eşiniz. Adam yüzsüz yüzsüz cekip gitmiş bir de :S
canım ilk olarak sen giriceksin turkcell sitesine.orada onlıne işlemler var ''bireysel''e gir.numara ve senden şifre isticek nosunu yaz şifreyide eşin uyurken tlfnu al ve sifre yaz 2222ye mesaj gönder şifren gelir.mesajda yazan şifreyide yaz ve giriş yap sonrasını kendin halledersin artık canım.orda listede saat kaçta hangi no ile görüşmüş mesajlaşmış hepsi görünür anlarsın...
ve son olarak bana sorarsan canım ben kadınla hiç muhattap olmam sonuçta kadında biraz yüz olsa evliyim çocuğum olcak dediği halde rahatsız etmez.
kadınlar şeytandır erkekleri her türlü kandırırlar bu konuda sizde bilirsiniz.konuşmanızında bi faydası olmucak yani istesenizde.sadece konuşucak bi ton saçma şey söylicek kafanız iyice karışıcak.oln yine size olucak.varsa bişi bu şekilde ortaya çıkıcak zaten sizde ozaman ne yapmak isterseniz ona göre davranırsınız...
tamam canım diyen eşim değil karşı taraf...benim yanımda msn de konuşurkende eşim kim olduğunla ilgilenmiyorum dediğinde bile bu şekilde yılışık konuşuyordu bu ......
hayırlı sabahlar...
ben tam bu olayı unutmuştumki dün akşam telefonuna gün içinde aynı o numaradan gelen "tamam canım,bende şimdi eve gidiyorum sonra konuşuruz" yazılı bu mesajı gördüm...
ben gayet sakin ve safiyane bir tavırla eşime bunun ne anlama geldiğini sordum,telefonu alıp hemen mesajları temizledi...ve sonrasında tuhaf bir tavır almaya başladı...ben kendimi tutamayıp ağlayınca "böyle davranırsan beni kaybedersin" gibi bişeyler söyledi...
sabah kahvaltı etmeden yüzüme bile bakmadan çıkıp gitti...bana güven telkin edip belkide korkularımın yersiz olduğunu söylemek yerine ne gariptirki bu mesajlar sanki benim telefonuma gelmiş gibi davrandı...
aklım almıyor arkadaşlar eşim ona evliyim,karımı seviyorum çocuğumuz olacak kim olduğunla ilgilenmiyorum beni bir daha arama dediği halde bir kadın neden bunu yapar...
eşime güveniyorum ve onu çok seviyorum eğer görüşmeye devam ettiyse bile kim olduğunu öğrenmek için olabileceğinden başka bişey düşünmek istemiyorum ama kafam karıştı...
ona karşı nasıl tavır alacağımı ve bu şeytani tuzağa düşmemek ve onunda düşmesini engellemek için ne yapmalıyım...
sizden ricam lütfen yanlış anlamayın ama kafamı daha fazla karıştıracak şeylerden ziyade derdime derman olacak görüş ve önerilerinize ihtiyacım var...
sizden ricam lütfen yanlış anlamayın ama kafamı daha fazla karıştıracak şeylerden ziyade derdime derman olacak görüş ve önerilerinize ihtiyacım var...
bunları yaparkende tlfnu sezsize almayı unutmayın sonra gelen mesajları falan silersiniz...UNUTMAYIN!
Tamam canım demiş; demekki öncesinde bir muhabbet var.
Siz zaten günah keçisini bulmuşsunuz. Bari bizi boş yere yormayın. Son kez şunu söylemek istiyorum; gözlerinizdeki perdeyi kaldırmazsanız en çok siz üzülürsünüz.
Ve bu şifreyi istediğinizi eşiniz ayrıntılara bakarsa öğrenebilir bunu unutmayın hazırlıklı olun. Yuvanızı dağıtmamak için yaptığınızı falan söyleyebilirsiniz.
Sakın unutmayın aynı operatördeyim. Bir daha bakmak istediğinizde eğer telefon eşinizdeyse dökümlerin incelendiğine dair bilgi mesajı gidecektir eşinize.
Dilerim bütün bunlara gerek kalmadan eşiniz gerçekleri görür. Ve bu bir hata olarak kalır hayatınızda.
Ben böyle bir kadınla uzun soluklu birşey yaşanacağını düşünmüyorum. Aptalca gereksiz bir hata. Bütün bir geleceği mahvetmeye yetecek kadar büyük bir hata
Canım, öncelikle bebiş için çok sevindim, Allah analı babalı büyütsün. Biz eşimle evlenmeden önce benzer bi mevzu olmuştu. Benim görüşmesini istemediğim bi bayan arkadaşıyla görüşmüş ve ben de bunu çektirdikleri bi foto sebebiyle öğrenmiştim. İlk soruşumda, anın şokuyla üste çıkmaya çalışmıştı o da, "ne var arkadaşım, görüşemeyecek miyim" gibi şeyler söylemişti, hatta bağırıp çağırmıştı. Ben önce onu sakinleştirdim, ama kesinlikle şevkatli bir şekilde değil, "otur şimdi sakin ol, bak ben sesimi yükseltmiyorum, sen de yükseltme konuşalım bu konuyu" diye. Biraz daha bağırdı çağırdı ama ben "bu şekilde konuşamam gidiyorum ben" dediğimde korkup susmuştu. Sonra sakin sakin ama ciddi bi tavırla sordum herşeyi, bunu beni kaybetme ihtimalini de hissettirerek yaptım. Paşa paşa verdi cevapları. işin içine kaybetme korkusu girince alttan almaya başlıyorlar, bence bunu ona hissettir. bırak seni kaybetme korkusunu içinde duysun. ama öyle sakin ol ki konuşurken, senin güçlü olduğunu, kaybetme korkusu olanın -olması gerekenin- sen değil kendisi olduğunu anlasın. unutma sen ne kadar güçlü olursan, o o denli güçsüz olur karşında. Allah yardımcın olsun.
Hamile olman iyi olmamış hemen ne diye çocuk yapılırki anlamam bi tanısaydın iyice kocanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?