Bunun adı aşk olamaz...

tamam canım diyen eşim değil karşı taraf...benim yanımda msn de konuşurkende eşim kim olduğunla ilgilenmiyorum dediğinde bile bu şekilde yılışık konuşuyordu bu ......

teşekkür ederim şifre bilgileri için...

bunları yaparkende tlfnu sezsize almayı unutmayın sonra gelen mesajları falan silersiniz...UNUTMAYIN!

tamam canım diyen eşim değil karşı taraf...benim yanımda msn de konuşurkende eşim kim olduğunla ilgilenmiyorum dediğinde bile bu şekilde yılışık konuşuyordu bu ......

Tamam canım demiş; demekki öncesinde bir muhabbet var.

Siz zaten günah keçisini bulmuşsunuz. Bari bizi boş yere yormayın. Son kez şunu söylemek istiyorum; gözlerinizdeki perdeyi kaldırmazsanız en çok siz üzülürsünüz.

Ve bu şifreyi istediğinizi eşiniz ayrıntılara bakarsa öğrenebilir bunu unutmayın hazırlıklı olun. Yuvanızı dağıtmamak için yaptığınızı falan söyleyebilirsiniz.
Sakın unutmayın aynı operatördeyim. Bir daha bakmak istediğinizde eğer telefon eşinizdeyse dökümlerin incelendiğine dair bilgi mesajı gidecektir eşinize.
Dilerim bütün bunlara gerek kalmadan eşiniz gerçekleri görür. Ve bu bir hata olarak kalır hayatınızda.
Ben böyle bir kadınla uzun soluklu birşey yaşanacağını düşünmüyorum. Aptalca gereksiz bir hata. Bütün bir geleceği mahvetmeye yetecek kadar büyük bir hata

Canım, öncelikle bebiş için çok sevindim, Allah analı babalı büyütsün. Biz eşimle evlenmeden önce benzer bi mevzu olmuştu. Benim görüşmesini istemediğim bi bayan arkadaşıyla görüşmüş ve ben de bunu çektirdikleri bi foto sebebiyle öğrenmiştim. İlk soruşumda, anın şokuyla üste çıkmaya çalışmıştı o da, "ne var arkadaşım, görüşemeyecek miyim" gibi şeyler söylemişti, hatta bağırıp çağırmıştı. Ben önce onu sakinleştirdim, ama kesinlikle şevkatli bir şekilde değil, "otur şimdi sakin ol, bak ben sesimi yükseltmiyorum, sen de yükseltme konuşalım bu konuyu" diye. Biraz daha bağırdı çağırdı ama ben "bu şekilde konuşamam gidiyorum ben" dediğimde korkup susmuştu. Sonra sakin sakin ama ciddi bi tavırla sordum herşeyi, bunu beni kaybetme ihtimalini de hissettirerek yaptım. Paşa paşa verdi cevapları. işin içine kaybetme korkusu girince alttan almaya başlıyorlar, bence bunu ona hissettir. bırak seni kaybetme korkusunu içinde duysun. ama öyle sakin ol ki konuşurken, senin güçlü olduğunu, kaybetme korkusu olanın -olması gerekenin- sen değil kendisi olduğunu anlasın. unutma sen ne kadar güçlü olursan, o o denli güçsüz olur karşında. Allah yardımcın olsun.

Asla anlayamayacağım şey kadının kadından daha büyük düşmanı yok. Nasıl yapabiliyor bir kadın başka bir kadına kendine yapılmasını istemediği birşeyi. Üstelik kendine asla bir zararı olmayan, hayatında belki de hiç görmediği görmeyeceği bir insana bu denli zararı nasıl verebiliyor. Bazen de minicik masum yavrulara. Nasıl bir yuvaya göz dikebiliyor

sizden ricam lütfen yanlış anlamayın ama kafamı daha fazla karıştıracak şeylerden ziyade derdime derman olacak görüş ve önerilerinize ihtiyacım var...

Mesajınızın şu kısmından sonra ne yazılabilir ki?
Bana yalan söyleyin diyorsunuz resmen,beni kandırın,eşim gibi beni uyutun,benim kendimi kandırmama yardımcı olun diyorsunuz..

Yani şimdi ne söylesem eşinizin mesleği oyunculuk mu acaba ya çok güzel oynuyor size karşı yada gerçekten herşey tevafuk ,sizin yanınızda konuşuyor kızla ben evliyim diyor kızda yılışık konuşuyor ,ama tamam canım diye atılan mesaj sanki bu mesajın öncesi var hatta önceleri var, bence sakince konuş olanları bilmek istediğini söyle eğer gerçekten rahatsız oluyorsan bu kızdan bana iyi niyetini göster de telefon dökümanlarını göstersin hattını değiştirsin sizi ikna etsin beyfendinin hiç öyle bir derdi yok maşallah..

Bu kadın eşinize vazgeçilmez olduğunu hissettirmiş bir nevi egosunu tatmin etmiş yani oda karşılık vermiş bence.Faturadan neyi araştıracaksınızki kadının yazdığı cümlede,eşinizin paniye kapılıp sildiği mesajlarda herşeyi ortaya koyuyor zaten.Sizin yapmanız gereken ağlamadan güçlü bir şekilde sakince eşinizi karşınıza alıp gerçekleri konuşmanız.

Bir erkek aile huzurunun kaçmasını istemezse asla buna izin vermez.

Gerekirse telefon numarasını degiştirir, gerekirse savcılıga verir.

Üzülerek söylüyorum ki siz her ne kadar eşinize güvenseniz de malesef durum ortada

Son düzenleme:
annemin bir lafı vardır.. bir kadın kıocasıyla çocuğuna çok güvenmemeli onlarla çok övünmemeli... biraz şüphe etmeli ve bu işin ucunu bırakmamalısın.. bir arkadaşın dediği gibi numara değiştirebilir savcılığa bildirebilirdi eşiniz.. zaten gördüğünüz mesajda (canım eve gidiyorum sonra konuşuruz vs...) hiç masum değil bence...

bunları yaparkende tlfnu sezsize almayı unutmayın sonra gelen mesajları falan silersiniz...UNUTMAYIN!

unutmam inşallah,sağolun

evet kadının yazdığından önce zaten bir diyalog var bunu bende anladım ama onunki gibi yılışık ve aynı niyette olmayabilir...kadını günah keçisi olarak görmekle nerdeyse ona haksızlık ettiğimi söyleyeceksiniz...ne diyeyim bilmemedim!!!

eşim inanın feleğin çemberinden defalarca geçmiş kimselere sıkıntı vermemek için hep kendinden ödün vermiş biri ve son derece merhametli...ona olan yoğun sevgimdenmidir bilmem ama beni aldatmış olabileceğine inanmak istemiyorum...ben önceden beri kıskanırdım belki bunu benim yaptırdığımı bile düşünüyor olabilir...

fevri davranmamaya ve işleri dahada karmaşık hale getirmemeye gayret ediyorum...öneriniz ve dualarınız için size ve bütün arkadaşlara teşekkür ederim...

bir şey sormak istiyorum arkadaşlarımızın hepsi kendi düşüncelerini paylaşıyor yorum yapıyor peki siz ne düşünüyorsunuz bu konuda yani ortada kızla ve eşiniz arasında birşey varmı diyorsunuz yoksa hayır ben eşime güveniyorum mu diyosunuz?

eşinizin size tavır yapması qerçekten acaip saçma qeldi bana açıklama yapması qerekmezmıydı alın karşınıza konuşmayı deneyın sor ona.. başka aqızlardan duyma aldatıldıqını ... bu daha çok koyar ınsana hamileymişsin birde ALLAH korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…