Bunun adı aşk olamaz...

sizde bende kk da bulunan bütün kadınlarda dişi köpek o halde?
sizde birine kuyruk sallasanız peşinize takılacak öyle mi?
veya bende..
biz sallamazsak erkeklerin aklına bile düşmez yani öyle mi?
biz erkekleri ayartan onlarda salak kanmaya müsait yaratıklar öyle mi?
gaza getireceğim diye ettiğiniz lafa bakın kendinizden başlayarak hepimizi aşağılıyorsunuz..
erkeği yücelten kadını düşüren nasıl bir açıklama bu
!

Ben arkadaşın kötü anlamda söylediğini zannetmiyorum
Derinss.
O kadar çok tahrik edici göze çarpan ve bundan zevk alan kadın var ki;
Arkadaş cümlenin başında 'bazı' ekini kullanabilseydi sanırım sizde alınmazdınız.
Bende katılıyorum arkadaşa hatta bazı kadınlar çok ısrarcı insanları baştan çıkarma konusunda.
(Sözüm meclisten dışarı)

Alınmak ... derken ?

Dünya iyi ve kötü insanlardan oluşuyor. Kadın da olabilir erkek de..
Bir erkek size hergün yanaşsa yaklaşsa benim ol dese yuvanı yık dese sizde örnek veriyorum bir yıl sabreder sonunda pess tamam seninim mi dersiniz?
Sanmıyorum.. Muhtemelen ikinci,üçüncü rahatsızlığında eşinize dostunuza polise herneyse şikayet edersiniz ve bir şekilde kurtulursunuz.
Konu sahibinin eşine düşen de buydu ama sohbet etmeyi yazışmayı vs istedi..
şu an dünyada fuhuş yapan kadınlarvar mesela bu işle para kazanıyorlar.
eşimiz bu kadınlara gitse ee o hayat kadını kuyruğunu sallamış parasını kazacak kocişim de gitmiş mi dememiz gerekir makul görmemiz gerekir bu durumda.
tahrik indirimi yani..
hiçbirimiz kabullenemeyiz..
ne zaman ki ihaneti yok sayacağız kocişlerimizi koynumuza alacağız işte o zaman hemcinsimiz çok çok afedersiniz işte o zaman o... oluyor. o... olabilir ayrıca ama bu ihanet gerçeğini değiştirmez.
evliliklerimiz her an bir kadın veya erkeğin kuyruk sallaması tehlikesine bağlı değil.

Derinss;
Alınmak derken sizin tepki gösterdiğinizi gördüğüm için cümleyi 'alınmak' kelimesiyle bağladım herşeyin altında bir art niyet aramayın.
Verdiğiniz örnekte benim yapacağım tek şey ikinci tacizi beklemeden eşime bildirmek ve ne yapacağımızıdüşünmek olurdu.Bir ikincisi olmazdı benim açımdan..Eşimin başına böyle birşey gelseydi
eşimde bir ikincisini beklemeden direk çözüme olaştırırdı böyle birşeyi.
Fakat sonuçta eşim erkek beni çok seviyor ve aşık ve çok sadık bir insan ama ben hiç bir zaman pamuk kalbe bürünüp eşim asla yapmaz demem mesela çünkü bir erkek.
Teşhirci kadınlar olduğu sürece her zaman radarlarımın açık olması gerektiğini düşünürüm.
Öyle kadınlar var ki yapmaz dediğim eşim bir bakmışım ki beni aldatıyor hemde hiç tahmin etmediğim konduramadığım basit bir kadınla.
Kendimden örnek vermek zorunda kaldım sizin verdiğiniz örnek karşısında herneyse umarım anlatabilmişimdir.

bu gibi durumlarda yapılacak tek şey vardır...şiddetle tavsiye ederim..karşı tarafı yani yuva yıkmaya çalışan şıllıgın adresine ve teline ulaşılacak....sonra erkek kardeşine yoksa yakın bir akrba dost neyse bi erkeğe bu o.....rspnun numarası ve adresi verilecek...herkese ve ailesine evli erkeklere kancayı atan kadın olarak duyurulup rezil edilerekten tabi bunlardan kocanın haberi olmayacak....eğer kocanın haberi olursa seninde ipini pazara çıkaracağım diyerektenn şirretlik yapılarak o pisliklerden kurtulmaya bakılacak.....o kadını taciz ettirin o yolun yolcusuymuş madem evine adam tutup salın adını çıkarın herkes tiksinsin onlardan..kocanda derki beni kandırdı falan der sonra ister boşan istersen ömür boyu koz olarak kullan ama sakın fakir ama gururlu ayaklarına yatma....kimse acımaz sana...hangi erkek olsa kanar..şimdiki zamanda dürüst erkek nerede

İşte düğüm noktası o.. Eşiniz sizi seviyor sayıyor kaybetmekten korkuyorsa potansiyel hiçbir tehtit sizi ilgilendirmez.Aksi durumda zaten kötü son gerçekleşir.
siz radarı açsanız da o adam aldatacaksa sonuç değişmez.yeter ki ihanet etmek istesin.
Yani mesele erkek,kuyruk sallayan kadın değil..
bir hırsızın ; ben hırsızlık yapmak istemedim ama kadın bileziklerini takmış gelmiş,suçlu kadın takmasaydı bileziklerini,çalma hakkım var takarsa demesi gibi..
Erkek istemiyorsa 17 senelik değil 117 senelik hadise olsun ne msnini verir ne telini..
ne mesajlaşır ne de gelen mesajı siler.. madem basit bir kadın böyle bir kadın için biricik eşini incitmez ..
Hem konu sahibi hem bazı arkadaşlar kadının ahlaksızlığına getirip meşrulaştırıyor.
Gerçi kk klasiğidir bu,birazcık eski üyeler bilir. Her konu böyle biter..
Pis kadın kocamı kandırmış..

O kadar hassas bir konu ki..
Ben çok kıskanç ve şüpheciyimdir.
Melek gibi bir kocam vardır ama ben bu konuda abartıyorum.
Bazı arkadaşlar belki derki insanın kendine olan güvensizliğinden kaynaklanıyor hiçte değil.
Son derece kendime güvenirim yüzüm vs çok güzeldir bana göre!Nerde ne konuşacağımı bilirim kısacası bu kendime olan güven meselesinden çok eşimi çokk sevdiğim için onu kaybetmek korkusu!
Belkide benim açımdan olan düğüm noktasıda şu!
Eşime aşığım ve onu kaybetme korkusu bana mantıktan çok iç güdülerimle hareket ettmemi sağlıyor.
Eşim ne kadar melek olursa olsun yapar!
İşte burda benim kocam bir melek ama asla yapmaz kadınlar kötüü böğğ demiyorum mesela.
Çok ısrarcı bakın sadece ısrarcı bir kadın diyorum.Güzel yada çirkin olması önemli değil.
Ya sakız gibi yapışıp ağzından girer burnundan çıkarsa kocamın yada bütün erkeklerin..
Erkeklik iç güdülerine kapılıp ya yaparsa diyebiliyorum.
Aslında ben hem melek kocamdan hep şirret kadınlardan korkuyorum içten içe durum bu...

17 sene öncesinden gelen kadın....
Yok,hiç inandırıcı değil.
Eski eşi sizi huzursuz etmeye çalışıyor olabilir.

Canım, eğer öyle olsaydı, konuyu açan arkadaşın eşi telefonda mesaj görününce panik olup tüm mesajları silip bir de üste çıkmaya çalışmazdı. Düşün, öyle bi durumda sen olsan ne yapardın? "aa bu ne ya, ne diyo bu?saçma sapan konuşuyo deli mi ne?" der, eşinin yanında arar, "sen ne diyosun, bana bak kadın, seni savcılığa veririm başın belaya girer" falan derdi...

doğru söylüyosun aslında cnm... fazla iyimser yaklaşmışım sanırım olaya. bayana kıyamadım sanırım(

canım bence herkezın dedıgı gıbı eşinle konuş olmadı o hatun yıne msj atar al numarasını arasende derdını ögren .eşinin böyle davranması zaten saçma ama sana mutlaka açıklama yapacaktır ..yok öyle kaçamak cvplar

Ya bi insan eşini seviyorsa ve ona gerçekten aşıksa dünyalar güzeli bile gelse o mesajı umursamaz,siler geçer.
Sonra konuşuruz vs.bilmem ne...
Nedir bunlar yaa.Hem de hamile bir bayana karşı yapılıyor Allah akıl fikir versin böylelerine.
İnsan gerçekten korkuyor elinde olmadan.
Benim eşim çok şükür bana bağlı melek gibi bir insandır
ama öyle olmasına rağmen hayat bu;
ben yine de etraftaki erkek avcısı kadınlardan korkmuyor değilim.
Yapmayacağından eminim ama ya yaparsa demekten de kendimi alamıyorum bazen....
Allah yardımcınız olsun..
Bi şekilde o kadını bulup saçını başını yoldursanız keşke(kusura bakmayın ama böyleleri hakediyor)...

valla konu sahibi esine toz kondurmuyor
yalniz tel dokumantlari aciga cikartir sanirim bu durumu
yada baska bir acik..

normalmi olurmu olacak ismi
bir kadin desin evli bir erkege "17 sene seni bekledim
hic bir sey beklemiyorum sadece bilmeni istedim "diye
hop damdan duser gibi..
bu adam bosandiktan sonra nerdeydin
hadi sozluyken nisanliyken ask-i ilan etse biraz yutulur
"is isten gecmeden" diyecegini dedi derdik
ama evli, cocugu olacak, esi var
bir capanoglu cikti cikacak
benide kaybedersin! demek ne demek
saygisi olsa demez
sende bizi kaybedersin deseydiniz
ama yok kotu bir gecmisi ve hassas bir insan
cunku magdur olan o hamile olan o sanki

ama bir yandan sasirtacak derecede sakin sabirli gordum sizi
buda iyi bir sey.. buyuk bombayi bekler gibi bir haliniz varmi desem
yokmu desem kestiremedim..

böyle kadınları anlamıyorum ya.bir arkadaşımın eşinin eski sevgilisi telefonuna mesaj atmış.sensiz yapamıyorum, yeniden biraraya gelelim,seni seviyorum falan diye.bunu da arkadaş tesadüfen görmüş.kocasının ilgisi bile yok yani.taaa arkadaşımla tanışmadan önce olmuş bitmiş.ama az kalsın boşanıyorlardı.şimdi peşini bırakmazsa diye aklına takıyor arkadaşım.yani ne hastalıklı kadınlar var.manyak bunlar vallahi!!! inan 17 sene sonra eşinin telefonunu buluyorsa seninle evli olduğunu hamile olduğunu da biliyordur.canım çok iyimser mi oluyorum bilmem ama belki de o mesajı sen okursan eşinle o kadının mesajlaştığını zannet diye atmıştır.ay bilmiyorum işte!!!çok tehlikeli kadınlar bunlar canım ya.eşinin üstüne gitme.biraz tatlılıkla anlat derdini bakalım eşinin tepkisi ne olacak?bir de eşinin davranışlarını sana olan tavırlarını takip et bakalım.inşallah tamamen o kadının manyaklığıdır da halledersiniz bu sorunu.

Ben o sözü değiştiriyorum;

Erkek kuyruk sallamadıkça kadın gelmez.

Lütfen gerçekçi olalım.

hiç kimse ne erkek nede kadın
bir umut ışığı görmese 17 yıl değil
17 dakika bile beklemez
bizim başımızdada vardı bu tarz birşey
ama biz eşiml eveli değildik o dönem
kız süekli arıyordu eşimin reddetmesine rağmen
evlendikten sonra bir gün msj çekti
aradan aylar geçti eşim evlendiğini ve bir daha aramamasını söyledi
o gün bugündür ses seda yok numarasıda aynıdır eşimin yıllardır değiştirmedi
demek istediğim bekarken bir umudu vardı arıyordu
ama evlendikten sonra eşimin tepkisinide görünce umudu kalmadı ve aramadı
eşim ılımlı yaklaşsaydı yine mesaj atar arardı adım gibi eminim
sadece kadın suçlu değil burda erkek kesin bir dille istemediğini belirtirse
hiçbir kadının ben ısrarcı olucağına inanmıyorum

üzgünüm ama Banu'nun konusunda da paylaştığım gibi
eğer şuan resti çekmezseniz üste çıkan eşiniz olacak.
eşiniz mesajlaşmaktan öteye geçmemiş olabilir ancak bi kere su yüzüne çıktıktan sonra alttan almamalısınız ki pişman olup bu ilişkiyi bitirsin.
yoksa göz göre göre katlanıcaksınız olanlara içinizi kemirse de kabul etmek istemeyeceksiniz ta ki ceketini alıp çıkana kadar.
umarım böyle olmaz tabi. ya eşinizin aklı başına gelir ya da siz gereken cesareti gösterirsiniz.

tekrar okudum da..
yapmayın arkadaşlar ya!
ben kendime bu kadar güvenmiyorum.
sevgilimle 3. yılımız doldu ama hala daha periyodik olarak herşeyini kontrol ederim.
ben yerinizde olsam ne yapardım?
hmmm o numara mesaj attığı anda alır telefonu arardım
derdim eşim bana herşeyini anlatır seni de söyledi yazık yıpranırsın böyle işlere girme derdim
msn e fln asla ekletmezdim.

diyelim olaylar geçti o son mesajı gördüm
evi ayağa kaldırırdım bu ne diye...
önceki eşi neyse ne. herkes ayrı insanlardır. sizde eşinizi kaybetme korkusu var bence. eşinizin boşanabileceğini biliyorsunuz (1. eşinden boşanmış olduğu için) ve bebeğiniz de olduğu için mahkum hissediyorsunuz süt liman olmaya
ancak bence çok yanlış böyle durumlarda o telefon duvarlarda kırılıp 5. kattan aşağı atılmalı demek seni kaybedicem denip kapı dışarı edilmeli adam
o zaman bakın nası kedi gibi kapıyı tırmalıyorlar içeri girmek için
tersi olsa biz kedi olurduk ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…