Dişi köpek kuyruk adam nereye kadar dayancak elbette bulusur bu boyle dewam ederse ama kocanı sıkboğaz etme bu sadece eşini o kadına yaklaştırmanı sağlar senden kaçar ona sığınır kadınla hallet işini
kadını bul saçını başını yol oturdugu mahalleye rezil et yoksa dahada kocanı kurtaramazsın bence
Dişi köpek kuyruk adam nereye kadar dayancak elbette bulusur bu boyle dewam ederse ama kocanı sıkboğaz etme bu sadece eşini o kadına yaklaştırmanı sağlar senden kaçar ona sığınır kadınla hallet işini
Ben arkadaşın kötü anlamda söylediğini zannetmiyorum
Derinss.
O kadar çok tahrik edici göze çarpan ve bundan zevk alan kadın var ki;
Arkadaş cümlenin başında 'bazı' ekini kullanabilseydi sanırım sizde alınmazdınız.
Bende katılıyorum arkadaşa hatta bazı kadınlar çok ısrarcı insanları baştan çıkarma konusunda.
(Sözüm meclisten dışarı)
Alınmak ... derken ?
Dünya iyi ve kötü insanlardan oluşuyor. Kadın da olabilir erkek de..
Bir erkek size hergün yanaşsa yaklaşsa benim ol dese yuvanı yık dese sizde örnek veriyorum bir yıl sabreder sonunda pess tamam seninim mi dersiniz?
Sanmıyorum.. Muhtemelen ikinci,üçüncü rahatsızlığında eşinize dostunuza polise herneyse şikayet edersiniz ve bir şekilde kurtulursunuz.
Konu sahibinin eşine düşen de buydu ama sohbet etmeyi yazışmayı vs istedi..
şu an dünyada fuhuş yapan kadınlarvar mesela bu işle para kazanıyorlar.
eşimiz bu kadınlara gitse ee o hayat kadını kuyruğunu sallamış parasını kazacak kocişim de gitmiş mi dememiz gerekir makul görmemiz gerekir bu durumda.
tahrik indirimi yani..
hiçbirimiz kabullenemeyiz..
ne zaman ki ihaneti yok sayacağız kocişlerimizi koynumuza alacağız işte o zaman hemcinsimiz çok çok afedersiniz işte o zaman o... oluyor. o... olabilir ayrıca ama bu ihanet gerçeğini değiştirmez.
evliliklerimiz her an bir kadın veya erkeğin kuyruk sallaması tehlikesine bağlı değil.
Derinss;
Alınmak derken sizin tepki gösterdiğinizi gördüğüm için cümleyi 'alınmak' kelimesiyle bağladım herşeyin altında bir art niyet aramayın.
Verdiğiniz örnekte benim yapacağım tek şey ikinci tacizi beklemeden eşime bildirmek ve ne yapacağımızıdüşünmek olurdu.Bir ikincisi olmazdı benim açımdan..Eşimin başına böyle birşey gelseydi
eşimde bir ikincisini beklemeden direk çözüme olaştırırdı böyle birşeyi.
Fakat sonuçta eşim erkek beni çok seviyor ve aşık ve çok sadık bir insan ama ben hiç bir zaman pamuk kalbe bürünüp eşim asla yapmaz demem mesela çünkü bir erkek.
Teşhirci kadınlar olduğu sürece her zaman radarlarımın açık olması gerektiğini düşünürüm.
Öyle kadınlar var ki yapmaz dediğim eşim bir bakmışım ki beni aldatıyor hemde hiç tahmin etmediğim konduramadığım basit bir kadınla.
Kendimden örnek vermek zorunda kaldım sizin verdiğiniz örnek karşısında herneyse umarım anlatabilmişimdir.
İşte düğüm noktası o.. Eşiniz sizi seviyor sayıyor kaybetmekten korkuyorsa potansiyel hiçbir tehtit sizi ilgilendirmez.Aksi durumda zaten kötü son gerçekleşir.
siz radarı açsanız da o adam aldatacaksa sonuç değişmez.yeter ki ihanet etmek istesin.
Yani mesele erkek,kuyruk sallayan kadın değil..
bir hırsızın ; ben hırsızlık yapmak istemedim ama kadın bileziklerini takmış gelmiş,suçlu kadın takmasaydı bileziklerini,çalma hakkım var takarsa demesi gibi..
Erkek istemiyorsa 17 senelik değil 117 senelik hadise olsun ne msnini verir ne telini..
ne mesajlaşır ne de gelen mesajı siler.. madem basit bir kadın böyle bir kadın için biricik eşini incitmez ..
Hem konu sahibi hem bazı arkadaşlar kadının ahlaksızlığına getirip meşrulaştırıyor.
Gerçi kk klasiğidir bu,birazcık eski üyeler bilir. Her konu böyle biter..
Pis kadın kocamı kandırmış..
arkadaşlar bütün yorumları ve sorunu ince ince okudum.ve hiç birinizle aynı düşünmüyorum.bir düşünsenize adama kafayı takmış bu kadın. bu evliliğin nasıl bozulabileceği konusunda da epey kafa patlatmıştır. kadın eşinizle konuşmuş gibi alakasız bir mail attı bence. sizin mesajı göreceğinizi aranızın bozulacağını da adı gibi biliyordu. yapmayın lütfen, o kadının ekmeğine yağ sürmeyin. oturun sakin sakin konuşun eşinizle.
Canım, eğer öyle olsaydı, konuyu açan arkadaşın eşi telefonda mesaj görününce panik olup tüm mesajları silip bir de üste çıkmaya çalışmazdı. Düşün, öyle bi durumda sen olsan ne yapardın? "aa bu ne ya, ne diyo bu?saçma sapan konuşuyo deli mi ne?" der, eşinin yanında arar, "sen ne diyosun, bana bak kadın, seni savcılığa veririm başın belaya girer" falan derdi...
Ben o sözü değiştiriyorum;
Erkek kuyruk sallamadıkça kadın gelmez.
Lütfen gerçekçi olalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?