Bunun adı aşk olamaz...

ne yani eski eş fena kadın da eşiniz süt dökmüş kedi mi?kadın da durduk yere kıskançlık krizine girmiyordur herhalde ayrıca ateş olmayan yerden duman çıkmaz

sizin imtihanınızda çok büyükmüş Allah yar ve yardımcınız olsun...dediğiniz gibi inşallah bir hapishane görürde yaptıklarından vazgeçer...

bu kadar zahmet edip yazdığınız ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim...

Bence bu yorumları yapmadan önce eşinizle ikinizin de sakin olduğu bir anda konuşmanız gerekir. Kendisi de durum her neyse bir anda panik olmuş olabilir. Ne olursa olsun çok merhametli bi insan olduğunu söylemişsiniz. Dediğim gibi durum ne ise en kötüsünü düşünsek bile siz onun çocuğunun annesisiniz ve size bir açıklama yapması gerektiğinin farkındadır kendisi de düşününce bu durumu anlayacaktır. Siz de aldığınız cevaba göre kararınızı verirsiniz

kusura bakmayın kafama birşey takıldı sormak istiyorum??
bu kadın 17 yıldır eşimi seviyormuş dedinizya....
benim anlamadığım kısmı 17 yıl öncesinden olan bir kişi
nasıl olurda eşinizin tel numarasını ve msn adresini bilir???
neyse biliyor diyelim
msnde arkadaşlık davetini kabul etmeden konuşulmaz
demekki kabul edilmiş
farkında olmadan yada yanlışlıkla kabul edildi diyelim
sonra böyle bi konuşma geçti aradan
peki niye eşiniz onu engellemedi????

suan aklımdan aynı sorular gectı ınanır mısınız msn dedıgın sey kabul etmessen konusamazsn kı baska bır sosyal paylasım sıtesı gıbı ısımle bulunan bişey degıl

bu kişi eşimi güya ailelerinde katıldığı bir gezide görmüş kayınvalidemde oradaymış hatta...ama olay büyümesin diye kimselere şimdilik söylememe karakı aldığımız için kayınvalideme söyleyemiyoruz...

müşterek tanıdıklar varmış ve onlardan öğreniyormuş hayatında neler olup bittiğini hatta eşimin ilk evliliğinde de kahrolmuş ve boşandığını öğrenince hem üzülmüş hem sevinmiş miş...

ve sıkı sıkı tembih ediyor kimseden beni araştırma diye,eşimle ikimiz etrafa mahçup olmamak adına üzerinde durup araştırmamayı uygun görmüştük

msn adresini telefon mesajıyla göndermiş ve lütfen bir kez konuşalım bir dahada konuşmayız ekle beni demiş...eşim benim yanımda ekledi biz o zamanlar birinin şaka yaptığını sanıyorduk ve onu öğrenelim demiştik ve konuşmanın bazı yerlerini ben yazdım harfi harfine neler konuşulduğunu biliyorum...

msn konuşmaları devam ettimi bilmiyorum ben o günden sonra o kızın yazdığı sadece 1 mesaj gördüm dün akşam...

Bence eşiniz bu kadınla yıllardır görüşüyor ve o msn konuşmaları telefonlar falan hepsi sizin şüphelenmenizi engellemek amacıyla ikisi arasında kararlaştırılmış bir oyun.

Umarım yanılıyorumdur...

Arkadaşım ne demek 1 kez konuşalım ekle beni? Eşinize madem bu kadar güveniyorsunuz işte burada sorun var. Aile huzurunun kaçacagından çekinse sizin yanınızda dahi olsa eklemez.

ne kadar karışık bir durum
umarım eşin masumdur ama bana pek öyle gelmedigözünü aç dikkatlice eşini izle canım
kaldı ki ona gelen mesajla ilgili sana tatmin edici bir açıklama bile yapmamış
tuhaf bir durum

Benim anlamadığım şey neden altının kurcalandığı.Bana ya da eşime böyle bir sms gelecek "bir 17 yıl beklemiş, bir 17 yıl daha beklesin gerizekalı" der numaralarımızı değiştirirdik.Aralamalar, msne eklemeler, mesajlaşmalar çok çirkin.

Hadi msnden konuştun ettin (ki ne gerek var?) daha canımlı cicimli ne diye mesaj atılan o numarayı hala neden kullanırsın?

Evlilik kolay olmuyor hele de ortada hamile bir kadın var."Kalk, git, evi terket, boşan, atıl kurt" hesabı fevrilikler yanlış olur ama çirkinliği de görmek lazım.

Hadi sorup, anlamak için msnde konuşuyorsun sonra niye ondan "ben de çıktım canım, eve gidiyorum" diye mesajlar alacak kadar işi mesajlaşmaya götürüyorsun?

Bence önce konuşmalı, daha sonra bir şekilde bu dökümlere ulaşılmalı.Kaç kez mesaj atılmış, neler yazılmış, ne zaman aranmış, aramış falan filan.

Madem iş bu kadar uzadı, artık "amaaan bir 17 yıl daha beklesin salak" modu işe yaramaz çünkü ortada merak eden bir koca var.Ayrıca gene yazmayayım diyorum ama bir eşin var, bebeğin olacak ee be adam ne gerek? Yok kimmiş? Yok eşim beni deniyormuş mu? Yok belki eski eşidir?

Öfff isterse anamdan doğduğum günden beri aşığım sana diye biri mesaj atsın "banane" der geçerim, deliden, manyaktan, fesattan bol ne var dünyada? Neden merak edeyim? Neden prim vereyim bu manyağa? Bırakayım bir 17 yıl daha beklesin beni salak!

Umarım herşey bir saçmalıktır, umarım sağlıkla ve huzurla bebeğiniz ve bu işten gereksiz meraka kapılmaması dersini almış sadık, size değer veren eşinizle uzun, mutlu bir evliliğiniz olur.

ayrıca bu kız 17 yıl boşuna beklememiştir demek eşin bi yeşil ışık yakmış.17 yıldır devam ediyor belkide bu ilişki

hamile oldugunuz halde
"ustume gelme beni kaybedersin" demesine
ve mesajlari silmesine
ve sizi azar etmesinedemi iyi niyetle yaklasiyorsunuz gercekten?

ateş olmayan yerden duman çıkmaz.. o mesajın gerisi mutlaka araştırılmalı... masum olduğuna inanmıyorum...

Bir de benim anlamadıgım bu kadın eşinizin uzaktan akrabası falan mı?

17 yıldır cep telefonu vs her şeyden haberi var maşallah...

Son düzenleme:
Bir de benim anlamadıgım bu kadın eşinizin uzaktan akrabası falan mı?

17 yıldır cep telefonu vs her şeyden haberi var maşallah...

eşine söyle telefonunu değiştirsin bakalım buna cesaret edebilecek mi... aralarında neler olup olmadığını anlaman için bence bunu teklif et...ama eşinin cevabı büyük ihtimalle üstüme gelme beni kaybedersin olacak...

İçler acısı ama hayatın taa içinden en gerçek yerinden yazmışsınız.
Yüreğim dağlandı masum kadınlara yapılan haksızlıkları düşününce.
Allah hepimizi şu yılan kadınların şerrinden korusun.
Gel diyip sonra insanları parmağında kukla gibi oynatan kadınları Allah
yer yüzünden silsin İnşAllah.

İlk defa bu tür bir konuya ''aldatmamıştır'' diyebiliyorum.. İçimden bir ses, anlatıldığı kadarıyla böyle bir durum olmadığını gösteriyor..

Eski eşi yahut o eski eşin ailesi, kardeşi v.s olabilir bu kişi ki kuvvetle muhtemel bir durum.

Eşiniz tamamiyle ortaya çıkarabilmek için sizden sonra mesajlaşmaya devam etmiş belliki.. Demek ki karşılıklı soru-cevap şeklinde konuşmuşlarki öyle bir cevap atmış mesajla..

''Karşıdaki kişinin ''canım'' diye mesaj atması ilişkilerinin olduğunu göstermez..Malesef ki sen yazmasan bile ısrarla bu şekilde yazanlar var..Buradaki tek şey , ''canım diye hitap etme bana '' diye sert bir tepki verirsek bakalım tekrar yazabiliyorlar mı ? Ama erkekler bunu yapmayı grurlarına yediremiyorlar ya da egoları için yapmıyorlar..Hanımlarına gelse böyle bir mesaj !

Bu eşinizi yinede masum kılmaz bana göre.. Çünkü sizin birlikte mailleştiğiniz o kadınla, sizden sonra tekrar gizlice SÖZDE kendince olayı çözme çabası göz ardı edinmeyecek kadar olumsuz..

Sizin yapacağınız en önemli şey ; sert bir şekilde fakat ses çıkarmadan olgunca bu konuyu onunla konuşmanız.. '' Kafamdaki soru işaretlerini gidermek zorundasın..ben herşeyden önce bir anne adayıyım.. Evet kıskançlık kötüdür fakat buna MEYİL VERMEK daha kötü bir durumdur'' v.s v.s

Sonrasında hala şüpheci , kızgın, konu kapatıcı konuluyorsa işte bu sefer sizi kaybedebileceği izlenimini verin ona..

MALESEF Kİ bu ikinci evliliklerde , ÖZELLİKLE kötü bir evlilik durumu yaşayarak ayrılmışsa, ikinci evlendiği kişi çok sıkıntı çekiyor.. Nedense hep en tecrübeli sözde o olduğunu düşünür..

BİRSEY DAHA ; bu tür oyunlardan nefret ediyorum ama deneyebilirsiniz fakat bu konuşmalardan sonra çözüm bulamazsanız...Gidin isimsiz bir hat alın..

Sonrasında çok güvendiğiniz birine(bu zamanda zor ama ), kardeşiniz olabilir, verin..Akşam siz mutfaktayken tlf.nunuz odada olsun, eşinizin yanında , ve o numaradan size mesaj atılsın..

'' Numaranızı çok zor buldum ama sizi tanımak istiyorum, aylardır bunun hayalini kuruyorum. '' diye bir mesaj olabilir.. 17 yıla göre , ay az gelir ama..

Baksın o zaman kıskançlık yaşandığı zaman, yada ŞÜPHEYE MEYİL VERİLDİĞİ ZAMAN , dediği kadar olgun davranılabiliniyormuymuş..

Tepkisine göre '' bu işi çok kurcalama yoksa beni kaybedersin'' kapağını bu sefer siz ona vurursunuz.

Umarım eşinizin şiddet eylemi yoktur..

Ay ne yazdım ben .. :78:

Sadece fikir..Yapıp yapmamak tercih meselesi.. Amacım karşımızdakinin aynı durumu yaşadığında
verdiği sözde davranışları ve nasihatları kendi yapabiliyor mu.? O durumu tatması şart. !

Evet çünkü siz öğrenmemeniz gerekeni öğrendiniz. Soru sordunuz. Ya doğruyu söyleyip altınızda ezilecekti ya da böyle suç bastırmak için sizi susturacaktı. Bunu daha önce benzer konudaki arkadaşa da yazmıştım. Emin olun siz bunları görmeseydiniz şu anda yine mutlu gidecekti evliliğiniz. Boşanma konusu açılmayacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…