- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
- Konu Sahibi Childgirlss
-
Bosanmaya yanasıyormu pekı kocanızBir ara güçlü ve güzel bir adam ilgimi çekti asla bunu ona belli etmedim şahsiyetsiz değilim çünkü nikahlıyken bi adım atacak yada sebep olacak kadar, sonra dedim ki real bu iş bitmiş bırak adamı gitsin en iyisi devamlı olan kavgalarımız vardı hep, en son netice ile bitti zaten yataklar baya bir süredir ayrı geldiği de yok bazen diyorum ki real yeni başlangıçlar lazım bir cacık olmaz bu işten cılkı çıktı bazen diyorum ki beyni kanasa herşeyi unutsak yeniden gelse ama elinde çiçekler bu kadın benim karım edasıyla sıkı sıkı yanımda olsa hep beni sevse saysa korusa kol kanat olsa, kendini gösterse elimden tutsa gerçekten ama fiziki hemde o da yok bizde çünkü, hatta iş yerime gelse herkesinki geliyor arada bir gelse yani ama yok ı ı böyle geldi böyle gider devam madem bitsin tatmin etmiyor ruhum çok boş
En sevdiğim kadın profiliHizlica bakindim geldim
Ogretmensin , cocuk var. Maasin meslegin var. Resmi nikahli kocaya asla asla ihtiyacin yok. Hakaret siddet kufur ve benzerleri varsa asla durma. Evi barki basini yesin. Evlilik bana sorarsan yasal seks muessesesi. Ha dersen ki seksin yasal olmasina ihtiyac var mi? En azindan senin yok. Niye,cunku meslek sahibi ayaklari yere basan bilgili ve kulturlu kadinsin. Gitsen bekarken birileriyle birlikte olsan kime hesap vermek zorundasin? Hic kimseye. Ailenin yanina donmek zorunda misin? Hayir. Yine seversin sevilirsin,canin ister tekrar evlenirsin,beraber de yasayabilirsin birileriyle.Eee.
Kafanda esinle ilgili ennnn kucuk bir soru isareti bile varsa gemileri yakmana deger. Seks lazimsa her yerde bulunur diyorum ben. Cok istersen eski kocani da cekersin iceriye ayol kim ne karisir?
Beni sakin yanlis anlama,senin yerine kendimi koyarak cevapladim. Sana uyar uymaz bilemem. Madem defalarca yuzgoz oldun bu herifle,ailene sigindin,mahkeme kagitlari onca gitti geldiyse dikis tutmayabilir evliligin. Insallah hakkinda hayirlisi olur. Dualarim seninle
Ayy ozaman bıtırın ya delımısınız oyle bı ortamda cocuk buyutulur mu soklardayım suanÇooook kez en son neden arkadaşının gelexeğini haber etmedin diye dövdü sövdü S***** G** (Defol) dedi kovdu vs hemde oğlumun önünde , sonra dedim ki real sen insan bile deilsin bu adam için ne duruyorsun
Bosanmaya yanasıyormu pekı kocanız
Şubattaki bir konunuzu okudum şu dinle ilgili olanı. Büyük konuşmayayım ama ben olsam o kavgada boşanmıştım. Görüşleriniz farklı olbilir ama saygı yok,sizi suçlayıp yobaz görüp hakaret eden birini hayatınızdan silmelisiniz,dahası şiddet. Ben sizi sevmediğini düşünüyorum. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsunEskiden ben yaklaşırdım son bir senede o yaklaşıyordu ama bu kez tamamen kabul etti ve çekildi köşesine yani maç ne zaman diye yazmış ben de son maçımızı mahkemede yapacağız evraklar hazırlanıyor üzgünüm bende bişeyler bitti yazdım o da allah rahmet eylesin yazdı akşamına yatwklar ayrıdı işte
Hemen bitir güzelim. Hayata bir kere geliyoruz.Güzel günlerin seni beklediğini düşünüyorum.Çooook kez en son neden arkadaşının gelexeğini haber etmedin diye dövdü sövdü S***** G** (Defol) dedi kovdu vs hemde oğlumun önünde , sonra dedim ki real sen insan bile deilsin bu adam için ne duruyorsun
Ayy ozaman bıtırın ya delımısınız oyle bı ortamda cocuk buyutulur mu soklardayım suanoyle adamla degıl yatakta aynı evde bıle yalnız kalmayın
Hemen bitir güzelim. Hayata bir kere geliyoruz.Güzel günlerin seni beklediğini düşünüyorum.
Yolun açık olsun..
Ayyyyyyy ıcım bı fena oldu. Bence aynı evde bıle kalmayın. Cık gıtsın ev esya heryerde bulursunuz
Konularınıza bi göz attım da kesinlikle sevgi değil sizinkisi. Okurken bile kötü oldum bunca şeyi yaşatan adama hiç yanaşmayın bence...
Şubattaki bir konunuzu okudum şu dinle ilgili olanı. Büyük konuşmayayım ama ben olsam o kavgada boşanmıştım. Görüşleriniz farklı olbilir ama saygı yok,sizi suçlayıp yobaz görüp hakaret eden birini hayatınızdan silmelisiniz,dahası şiddet. Ben sizi sevmediğini düşünüyorum. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun
Sana kotu davrandigi halde onu cekici etkileyici bulmanin psikolojide bir adi vardi sanirim , hatta rehinelerin rehin alan kisiye karsi duyduklari hayranlik falan bir seydi arastirin bi bence , ama cinsellik evliligi devam ettrmeye yeter mi bu kisiye gore degisir sen karar vericekSin Ona
Gelir güzelim gelir..Daha çok gençsin. Sen bu adamın kölesi değilsin. Hakim ol kendine bırak bu adamla cinsellik yaşamayı. .Gelir dimi güzel günler bir gün hayatta sevilirim dimi annem bile sevmedi ya beni bir kere sevilsem yeter
Gelir güzelim gelir..Daha çok gençsin. Sen bu adamın kölesi değilsin. Hakim ol kendine bırak bu adamla cinsellik yaşamayı. .
Zamanı gelince seversin sevilirsin..Ķıymetini bil canım.
Şu yazdığınızdan sonra hissettiğiniz şeyin cinsellik olduğunu bile düşünmüyorum. Doğru düzgün ne sevgi ne cinsellik yaşamışsınız. Sevişmeyi tartışma sonrasıyla bağdaştırmışsınız. Ve yanlış anlamadıysam “maç” mı diyorsunuz buna aranızda?Gelir dimi güzel günler bir gün hayatta sevilirim dimi annem bile sevmedi ya beni bir kere sevilsem yeter
Herhalde kızım yoksa bu manyakla aybı evı hala paylasıyo olmanın baska bı acıklaması olamaz, olmamalı!! Allah yar ve yardımcın olsun. Kenarda altının salkımın varsa eger bozdur gıtsın dıcektım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?