Bunun adı ne ? Cinsellik mi sevmek mi?

Bosanmaya yanasıyormu pekı kocanız

En sevdiğim kadın profili

Çooook kez en son neden arkadaşının gelexeğini haber etmedin diye dövdü sövdü S***** G** (Defol) dedi kovdu vs hemde oğlumun önünde , sonra dedim ki real sen insan bile deilsin bu adam için ne duruyorsun
Ayy ozaman bıtırın ya delımısınız oyle bı ortamda cocuk buyutulur mu soklardayım suan oyle adamla degıl yatakta aynı evde bıle yalnız kalmayın

Şubattaki bir konunuzu okudum şu dinle ilgili olanı. Büyük konuşmayayım ama ben olsam o kavgada boşanmıştım. Görüşleriniz farklı olbilir ama saygı yok,sizi suçlayıp yobaz görüp hakaret eden birini hayatınızdan silmelisiniz,dahası şiddet. Ben sizi sevmediğini düşünüyorum. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun

Çooook kez en son neden arkadaşının gelexeğini haber etmedin diye dövdü sövdü S***** G** (Defol) dedi kovdu vs hemde oğlumun önünde , sonra dedim ki real sen insan bile deilsin bu adam için ne duruyorsun
Hemen bitir güzelim. Hayata bir kere geliyoruz.Güzel günlerin seni beklediğini düşünüyorum.
Yolun açık olsun..

Konularınıza bi göz attım da kesinlikle sevgi değil sizinkisi. Okurken bile kötü oldum bunca şeyi yaşatan adama hiç yanaşmayın bence...

Ayyyyyyy ıcım bı fena oldu. Bence aynı evde bıle kalmayın. Cık gıtsın ev esya heryerde bulursunuz

Seven biri böyle yapabilir mi zaten ne mümkün

Sana kotu davrandigi halde onu cekici etkileyici bulmanin psikolojide bir adi vardi sanirim , hatta rehinelerin rehin alan kisiye karsi duyduklari hayranlik falan bir seydi arastirin bi bence , ama cinsellik evliligi devam ettrmeye yeter mi bu kisiye gore degisir sen karar vericekSin Ona

Stokholm sendromu evet bence de artık o durumdayım ama çıkmam gerek bilseniz beni kahkahayı gülmeyi güldürmeyi şamatayı seven çok da delidolu hareketli bei fırlamayım ona bile gıcık oluyor gerizekalı imişim ben herkese gülen bir dangalakmışım

Gelir dimi güzel günler bir gün hayatta sevilirim dimi annem bile sevmedi ya beni bir kere sevilsem yeter
Gelir güzelim gelir..Daha çok gençsin. Sen bu adamın kölesi değilsin. Hakim ol kendine bırak bu adamla cinsellik yaşamayı. .
Zamanı gelince seversin sevilirsin..Ķıymetini bil canım.

Herhalde kızım yoksa bu manyakla aybı evı hala paylasıyo olmanın baska bı acıklaması olamaz, olmamalı!! Allah yar ve yardımcın olsun. Kenarda altının salkımın varsa eger bozdur gıtsın dıcektım

Gelir güzelim gelir..Daha çok gençsin. Sen bu adamın kölesi değilsin. Hakim ol kendine bırak bu adamla cinsellik yaşamayı. .
Zamanı gelince seversin sevilirsin..Ķıymetini bil canım.

Gece gece. Ne iyi geldiniz bana ama ya. Her biriniz . Ne güzel insanlarsınız siz var olun . Haftasonum yatak odamda sınav kağıtları okuma ve uyku ile geçmişti çok iyi geldi bana bu

Gelir dimi güzel günler bir gün hayatta sevilirim dimi annem bile sevmedi ya beni bir kere sevilsem yeter
Şu yazdığınızdan sonra hissettiğiniz şeyin cinsellik olduğunu bile düşünmüyorum. Doğru düzgün ne sevgi ne cinsellik yaşamışsınız. Sevişmeyi tartışma sonrasıyla bağdaştırmışsınız. Ve yanlış anlamadıysam “maç” mı diyorsunuz buna aranızda?
Aklınızda bir soru işareti bile olmadan bitirin. Sevilirsiniz. Kadınlığınızı böyle insan olmayan bir erkek tarafından tekrar keşfedersiniz. İşte o zaman yaşadığınız şeyin nasıl farklı bir duygu olduğunu keşfedince keşke daha önceden ayrılsaymışım diye düşünürsünüz.

Bana evlenirken ölen annesinin gelinleri için yaptığı 3 bilezikten başka takmadılar üstüne düğün gecesi aldılar onlar yadigar diye daha o gün bu gün bir şey de görmedim bir de teyze kızının bilezik takmıştı ha bir de nışanlanırken bir bilezik vardı , kalan hepsini bozdurup düğün masrafını kapamışlar zaren , görmedim bile bende onları geçen sakladığı yerden buldum. Haberi yok olursa dövecek yine muhtemelen haberi olmadan imzalatmam lazım protokolü ardından da döverse evden uzaklaştırırım en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…