- 4 Mart 2012
- 15.984
- 37.198
- 798
- Konu Sahibi Childgirlss
-
Boşan onunla borçların bitene kadar aynı evde yaşamayı teklif et.Borcun 1 yıldı galiba sonra ev tutar tamamen kurtulursun.Ah öyle dilden çıktığı gibi olsa 500 tl kalıyor cebime nereye gideyim borçla harçla bir anda bu havada o gitsin evleri var onun neden ben
En sevdiğim kadın profili
Şu yazdığınızdan sonra hissettiğiniz şeyin cinsellik olduğunu bile düşünmüyorum. Doğru düzgün ne sevgi ne cinsellik yaşamışsınız. Sevişmeyi tartışma sonrasıyla bağdaştırmışsınız. Ve yanlış anlamadıysam “maç” mı diyorsunuz buna aranızda?
Aklınızda bir soru işareti bile olmadan bitirin. Sevilirsiniz. Kadınlığınızı böyle insan olmayan bir erkek tarafından tekrar keşfedersiniz. İşte o zaman yaşadığınız şeyin nasıl farklı bir duygu olduğunu keşfedince keşke daha önceden ayrılsaymışım diye düşünürsünüz.
Boşan onunla borçların bitene kadar aynı evde yaşamayı teklif et.Borcun 1 yıldı galiba sonra ev tutar tamamen kurtulursun.
Bir tanıdığımız öyle anlaşmıştı.Allahtan eski eşi en azından bu konuda destek oldu.
Şimdi ka
Ya konusmalardan anladıgım kadarıyla ogretmen mısınız? Ayyy beynım uyustu. Ben daha dogmamıs evladımı dusunurken telef oluyorum evladımın onunde bıde o pozısyonda naparım dıye dusundum resmen sıgara yakasım geldı. Allahın cezası kocanız ınsallah kendı basını yer en kısa zamanda da sıze artık zarar veremezBana evlenirken ölen annesinin gelinleri için yaptığı 3 bilezikten başka takmadılar üstüne düğün gecesi aldılar onlar yadigar diye daha o gün bu gün bir şey de görmedim bir de teyze kızının bilezik takmıştı ha bir de nışanlanırken bir bilezik vardı , kalan hepsini bozdurup düğün masrafını kapamışlar zaren , görmedim bile bende onları geçen sakladığı yerden buldum. Haberi yok olursa dövecek yine muhtemelen haberi olmadan imzalatmam lazım protokolü ardından da döverse evden uzaklaştırırım en azından
Ya konusmalardan anladıgım kadarıyla ogretmen mısınız? Ayyy beynım uyustu. Ben daha dogmamıs evladımı dusunurken telef oluyorum evladımın onunde bıde o pozısyonda naparım dıye dusundum resmen sıgara yakasım geldı. Allahın cezası kocanız ınsallah kendı basını yer en kısa zamanda da sıze artık zarar veremez
Canım çok üzüldüm şimdi. .Branşın neydiGece gece. Ne iyi geldiniz bana ama ya. Her biriniz . Ne güzel insanlarsınız siz var olun . Haftasonum yatak odamda sınav kağıtları okuma ve uyku ile geçmişti çok iyi geldi bana bu
O kocanızın basına felsefe tası dussun ınsallah. Rezıl ya. Acız. Karaktersız. Gucu sana mı yetıyo.Ben küçük evlendim yılmadım okudum özelde öğretmenim evet tüm okulun neşeli real hocası en çatlak ve en eğlenceli deli felsefeciyim ben dayak yiye yiye okula giden ama çaresiz
İyi düşünmüşsün canım bu formül daha iyi .Hakkında hayırlısı olsun.Yok istemem öyle ben ına dedim ki evi bana 12 seneliğine kirala ama elden tamamını aldım diye sözleşme yapalım imzalat babana tamam dedi şimdi evi satarlwrsa haklarımdan olmayım diye yarın avukatla konuşacağım işte ne yapabiliriz diye sonra imzalasınlar sonra da kolay gerisi
Canım çok üzüldüm şimdi. .Branşın neydi
Keşke devlete atanabilsen maddi anlamda daha iyi olursun.Özel okullar insanın emeğini sömürüyor.
Keşke kpss'ye hazirlansan.
Kardeşim olsan seni nasıl sarıp sarmalardım
Evli değilim ama çok kötü zamanlar geçirdim. Kimseye güvenemiyordum. Kimse artık beni sevmez diye düşünürken biriyle tanıştım. Tabi bu süreçte önce kendimi ve yalnızlığımı sevmeyi öğrendim. Şu an yaşadığım şey o kadar güzelki bir gün bitse bile bana saygılı insanların hala var olduğunu gösterdi.Gerçekler çat çat geliyor yüzüme yüZüme en sevdiğim yönü bu buranın kendime getiriyor beni , öyle olur dimi bu yaşadığım şey değil çünkü gerçek evlilik dimi
O kocanızın basına felsefe tası dussun ınsallah. Rezıl ya. Acız. Karaktersız. Gucu sana mı yetıyo.
Evli değilim ama çok kötü zamanlar geçirdim. Kimseye güvenemiyordum. Kimse artık beni sevmez diye düşünürken biriyle tanıştım. Tabi bu süreçte önce kendimi ve yalnızlığımı sevmeyi öğrendim. Şu an yaşadığım şey o kadar güzelki bir gün bitse bile bana saygılı insanların hala var olduğunu gösterdi.
Şu an size bu yaşadıklarınız sevme, sevişme biçimi normal geliyor olabilir ama değil. Bütün bunlar bittikten sonra sizde sağlıklı bir ilişki yaşadığınızda bunu anlayacaksınız. Dilerim ki en kısa zamanda olur bu :)
Sabir canım sabır.İnşallah atanır burdan bize yazarsın :)Demeyin öyle ben şu saatte tarafınızdan sarılıp sarmalanıyorum zaten branşım felsefe devlet baba 6 sene ataman yok dedi elim mahkum
Aılene de yuh dıyorum. Herkes aıle ana baba olamıyo ama sen nasıl sevıyosun evladını ona sıkı sıkı tutun. Insallah tez zamanda bosanır sefanı surersın de o kocan olacak karaktersız de yaprak gıbı ordan oraya savrulurO ona da küfür eder anlamaz ki evet annem de sevmedi beni hemen everdi babam da annemden aşağı değil baktı kimsesiz iyice eZdi
Ben sadece sevmediğim değil, saygı duymadığım, sevilmediğim biriyle olamam. Bana şefkatinden merhametinden emin olmalıyım. Ama bence siz sevgiye açsınız. Başkasını sevemem, başkası beni sevmez, hayatımı yoluna sokamamcılardan sınız. Ama ne yazik ki, sizin gibi bir çok kadın ayrılır ayrılmaz hemen başka bir erkekle oluyor.
Ailenizle nasıl bir ilişkiniz vardı evlenmeden? Çok iyi değildi sanki..
Bence her hangi bir karar almadan terapi görün.
Var tabiiki de. Yalnız bu süreçte de hemen kendinizi birine bırakmayın. Öncelikle kendinizi iyileştirin. Kafa dinleyin. Bir psikologla görüşün. Size sadece zaman lazım. Sonrası zaten kendiliğinden geliyor.Gerçekten normali bu değil dimi var yani güzel şeyler hayatta dimi
Aaaaaamiiiiiin inşallah yazmammıSabir canım sabır.İnşallah atanır burdan bize yazarsın :)
Annem hiç sevemedi beni oysa evin küçük kadını gibi yemek yatwk açma toplama yemek kardeşime bakma yükü bendeydi günlük 1 liram yetmezdi bişi almaya diye toplar 33 tl sabit gelen elektrik faturasını öderdi. Lisede hayatımda hep elin getirdiklerini giyerek büyümekle geçti ama sevmedi işre bilmiyorum nedenini ha bir de hep sınıf birincisi okul derecesiydim ama yine de sevemedi olmadı şimdi eş de sevmiyorAılene de yuh dıyorum. Herkes aıle ana baba olamıyo ama sen nasıl sevıyosun evladını ona sıkı sıkı tutun. Insallah tez zamanda bosanır sefanı surersın de o kocan olacak karaktersız de yaprak gıbı ordan oraya savrulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?