Burada benim hiç arkadaşım yok

yoygun0891

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
366
0
96
44
Konya
kızlar slm bende cok eskı uyelerdenım ama bu zaman kadar bu sıteye hakettıgı degerı veremıyenlerdenım malesefkı ıs guc derken yıllar cabuk gectı sımdılerdeysede her gunum sabahtan akşama burada gecıyor devamlı bı elım burada ama benım hıc arkadasım yok acıkcası zamanı vaktındede cok ılgılenemedıgımden dolayıda bu sıtenın kullanımı nasıl onuda bılmıyorum hata yapa yapa anlamaya cozmeye calısıyorum ha benım sıkıntım hıc arkadasım yok bı bakıyorum mıllet muhabbetın en koyusundayken ben daha bı kısıye bıle slm verememıs durumdayım halbukı nne ınsanlar var yorumlarından dıkkatımı cekıpde tanısmak ıstedıgım konusmak ıstedıgım dostluk kurmak ıstedıgım ama yapamıyorum bırturlu lutfen aban yol gosterın yorumlarında hemfıkır oldugum ınsanlarla bende muhabbet etmek ıstıyorum cok optum.......

canım merhaba bende uzun zamandır üyeydim 3-4 aydır çok aktifim daha yeni arkadaş ediniyom sende mesaj yaz sohbetlere girmeye çalış mesaj sayında az bak hem arkadaş ola biliriz kendinden bahset

ben sana gönderdem cnm yukarda bildileriniz çıkcakonu tıkla arkadaşlık isteğimi kabul et kutucağa işaret koyama ok.

hehe galıba oldu teşekkur ederım
ben 30 yasında bekar 5 yıldır super otesı bı ılışkı aysayan ama tıpık terazı kadını oldugum ıcınde sureklı gelgitlerım olan bı care ınsanım

mrb cnm kendini yalnız hissetme bende arkadaşın olabilirim senin bende yeni sayılırım

ben 30 yasında bekar 5 yıldır super otesı bı ılışkı aysayan ama tıpık terazı kadını oldugum ıcınde sureklı gelgitlerım olan bı care ınsanım

merhaba canım bende eskı uyelerdenım bende bu sene buraya taktım sevıyorum degısık ınsanlar gormeyı onlarla yazısmayı ,hem terazı burcları konuskan olur sıcacıkdırlar

bende terazi burcuyum cnm burç adaşı sayılırız

hadi bakalım hoşgeldin aramıza bende 24 yaşında 3 yıllık evliyim gelcek ay 2 yaşında olcak cadım var :)

konus tabi slm diye dal her konuya ama ne özelini anlat ne kimsenin özelini dinle buda bana senden bir tavsiye sanaldan dost dostluk olmaz

arkadaşım sen burada istiyosun bende ne istiyorum biliyormusun; güvenebileceğim kardeşmişiz gibi hissedeceğimiz eski bi arkadaşım gibi birini istiyorum yanımda göreceğim sürekli biri..çıkarcı olmayacak ondan zarar asla gelmicek adım gibi bileceğim işte GÜVENEBİLECEĞİM biri(bak benimki daha zor olacak bişey(sen burada arkadaş iste herkes sana konu açar yada sana fikir verip yorum yapar ama bana yardım yok((arkadaşlarım var konuştuğum çok ama arkadaş işte..bi baksam varlar bi baksam telden öte yoklar..

benim uyeligim bir sene'lik olacak.. ilk baslarda ben sadece guzellik baki bolumunde dolasirdim simdi ise her konuda konusabiliyorum, fikirlerimi soyluyorum, konuyu begenmiyorsam cikiyrm......... Bazen oyun bolumune giriyorum orda acayipp egleniyorsun
arkadaslik derken sadece bir konu hakkinda fikrini soylersin, kimi hak verir, kimi karsi cikar, kimi karsi ciktigini guzellikle ifade eder, kimi ise kaba seklinde vurgular....... boyleleri icin bazen sabir gerek ;-)

canım senin beklentin ne siteden bence önce onu dürüstçe sor kendine. eğer konularda takılıp geyik çevirmekse, onu rahatlıkla yapabilirsin. sana bişey diyen yokki, niye çekiniyosun.ama dersen ki ben gerçekten dostluk etmek istiyorum, o zaman insanların derdini dinle, sorunlara ortak olmaya çalış, kendince acılarını, sevinçlerini paylaş kk kadınlarının. o zaman daha gerçekçi olur,daha samimi olursun..

bir de fikrini söylemekten çekinme.zaten sürekli amamn elalem ne der diye yetiştiriliyourz, burda gerçek seni özgür bırak, özgürce fikrini söyle. samimiyetle. samimi bi şekilde yazanı herkes sevmek zorunda değil, ama herkes saygı duyar, bunu unutma..

aramıza tekrardan hoşgeldin:)

Yanliz yorum yaparken kullandigim kelimelere kavramlara titizlik ile kullan canim. Burasi bir forum ve ne kadar kadin varsa okadar cok fikir farkliligi var. Bazi birbirimizi anlamaya biliriz. Fikrini soyle ama atlama

ay hepınıze cok tesekkur ederım bana hıc yanlızlık hıssettırmedıgınız ıcın cok saolun ama bana nolur bı yol gosterın arkadaslar bana gelen arkadaslık teklıflerının hepsını kabul ettım degısıklıklerıde kaydet dedım ama su anda mesaj sayım sanırsam 80 buldu ama ben sızınle nasıl ozelden gorusurcem hepnızle tek tek tanısmak ıstıyorum ende olsa tipik terazi kadınıyım :)))

noraz kullanıcısından alıntı
canım senin beklentin ne siteden bence önce onu dürüstçe sor kendine. eğer konularda takılıp geyik çevirmekse, onu rahatlıkla yapabilirsin. sana bişey diyen yokki, niye çekiniyosun.ama dersen ki ben gerçekten dostluk etmek istiyorum, o zaman insanların derdini dinle, sorunlara ortak olmaya çalış, kendince acılarını, sevinçlerini paylaş kk kadınlarının. o zaman daha gerçekçi olur,daha samimi olursun..

bir de fikrini söylemekten çekinme.zaten sürekli amamn elalem ne der diye yetiştiriliyourz, burda gerçek seni özgür bırak, özgürce fikrini söyle. samimiyetle. samimi bi şekilde yazanı herkes sevmek zorunda değil, ama herkes saygı duyar, bunu unutma..

aramıza tekrardan hoşgeldin:)

evet haklısın başdada dedıgım gıbı bu sıteye hakettıgı degerınce yeterınce veremedım zamanında malum iş guc derken hıc fırsatım olmadı ama bgunlerde acayıp bı sekılde yogunlasmıs durumdayım en cokda bır derdım var bolumunde cok aktıfım gerek ınsanlara elımden geldıgınde yardımcı olmaya calısmak gerekse ınsanları tanımasan bıle bı destek vermek nede olsa kadınız su hayattakı derdımızde tasamızda herkesden daha cok nede olsa hayat bızım omuzumuza daha cok basıyor...
bide ınsandır hayatta hata yapar hayatıda hata yapa yapa ogrenır yanlısı dogruyu ama bence ısın yanlısını dogrusunu gorebılmek ıcınde ıllaki senın basına gelmesınede gerek yok sagdece etrafına bakman ınsanlar nerede nasıl hata yapıyor deyıp o gozle bakman yeterlı tanımasanda bı ınsana destek olmak benıde mutlu edıyor ayrıca senın ettıgın ıkı kelıme bıle o ınsanın yanlız olmadıgını ona hıssettırmıs olursun

saol cnm bak bunu ogrendıgım ıyı oldu :)
bu arada gelen arkadas teklıflerınıde kabul etmemde umarım bı hata yoktur ben hepınızle arkadaş olmak ıstıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…