- Konu Sahibi yoygun0891
-
hehe galıba oldu teşekkur ederım
ben 30 yasında bekar 5 yıldır super otesı bı ılışkı aysayan ama tıpık terazı kadını oldugum ıcınde sureklı gelgitlerım olan bı care ınsanım
hehe galıba oldu teşekkur ederım
ben 30 yasında bekar 5 yıldır super otesı bı ılışkı aysayan ama tıpık terazı kadını oldugum ıcınde sureklı gelgitlerım olan bı care ınsanım
hadi bakalım hoşgeldin aramıza bende 24 yaşında 3 yıllık evliyim gelcek ay 2 yaşında olcak cadım var :)hehe galıba oldu teşekkur ederım
canım senin beklentin ne siteden bence önce onu dürüstçe sor kendine. eğer konularda takılıp geyik çevirmekse, onu rahatlıkla yapabilirsin. sana bişey diyen yokki, niye çekiniyosun.ama dersen ki ben gerçekten dostluk etmek istiyorum, o zaman insanların derdini dinle, sorunlara ortak olmaya çalış, kendince acılarını, sevinçlerini paylaş kk kadınlarının. o zaman daha gerçekçi olur,daha samimi olursun..
bir de fikrini söylemekten çekinme.zaten sürekli amamn elalem ne der diye yetiştiriliyourz, burda gerçek seni özgür bırak, özgürce fikrini söyle. samimiyetle. samimi bi şekilde yazanı herkes sevmek zorunda değil, ama herkes saygı duyar, bunu unutma..
aramıza tekrardan hoşgeldin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?