Burada benim hiç arkadaşım yok

burdan arkadaşlar edinip özelden konuşmak için can atan bir bayan bana ilginç geldi bir de herkesle tek tek tanışmak... açık konuşmak gerekirse bayan olduğunuzdan şüpheliyimn

Olalım tabi canım burda herkese yetecek kadar yerimiz var, ama dostluk başka sanal arkadaşlık başka. ne kimliğini ele ver nede yorumların dozunu aş. bazen farklı görüşte insanlar olabiliyor okuyup yazdıkçada öğrenirsin siteyi

Son düzenleme:
burdan arkadaşlar edinip özelden konuşmak için can atan bir bayan bana ilginç geldi bir de herkesle tek tek tanışmak... açık konuşmak gerekirse bayan olduğunuzdan şüpheliyimn

bu zamana bır derdım var bolumune yaptıgım yorumları gorebılıyomusunuz bılmıyorum ama bende bı bayanım sagdece burda vakıt gecırmeyı cok sevıyorum sevmekden zıyade yenı tecrubeler ve arkaşlar eıdnmek benı mutlu edıyor sözlerım konusunda yanlıs anlasıldıysam gercekden uzulurum ama bende bı bayanım

üyeliğiniz çok eski erkek olsaydınız şimdiye belli eder atılırdınz ben şüphelenmedim o yüzden sizden

üyeliğiniz çok eski erkek olsaydınız şimdiye belli eder atılırdınz ben şüphelenmedim o yüzden sizden

teşekkür ederım burada yanlıs anlasılmaya uzuldugum kadar dogru anlaşıldıgım ıcınde mutluyum su anda evet uyelıgım eskı ama basından da dedıgım gıbı ıs güç derken bu sıteye hakettıgı degerı veremedım malum cok uzun yıllar cok yogun bi işim vardı şimdilerdede durmaksızın calıyorum ama şimdiki işim eskısıne nazaran daha rahat ole olunca bende anca fırsat bulabıldım ama devamlı yorumlarınız okur soyle bı göz gezdırır ama cokda kalamazdım o yuzden hıc aktifleşemedım burada eh hal ole olunca sıtenın içeriğini öğrenmekde bu zamana kaldı :)

genelde konu sorumluları kapatıyor ama konu sahibi istemişte ola bilir ozamanda kapanıyor neden kapanmışki bende merak ettim bakıyım bir

yav arkadaslar ben burayı çözene kadar accık basınızı agrıtıcam ama bana sureklı yeni beğeniler diye mesaj gelıyor 28 oldu bu nedemek bıde benım mesajım 100 gectı ben artık özelden mesaj atabılırmıyım

Çok aktif olmasamda ben de eski bir üyeyim.Bu sene biraz daha fazla katılıyorum aranıza.Kendini yalnız hissetme arkadaş olabiliriz :)

saol cnm elbetkı arkadasın olurum bende cok ısterım ama ben ıstedıgım kısıye nasıl arkadaslık davetı gonderıcem bılmıyorum bıde onu bana öğretsen tarif etsen bende sana teklif gondersem :))

Aynen ben de çok aktif olmasam da artık bu yıl aktifim ve ben de arkadaş olmayı teklif ediyorum.farklıinsanlarla görüşmeyi seviyorum.kendimi tanıtayım ben öğretim görevlisiyim ve 10 aylık dünya güzeli bir kızım var.sizleri de tanıyabilir miyim?

bende konyada aılemle yasıyorum canım özel sektorde asıstanlık yapıyorum cıddı bı ılışkım var ve yakın zamandada nısanlanmayı dusunuyoruz onun harıcınde malesefkı ısden gucden fırsat bulupda ole cok aman aman bı hayat tarzı olusturamıyorum kendıme malum iş yorgunlugu bende yıllar yılı once kaydoldum ama bugunlerde anca fırsat bulabıldım burayı keşfetmene sevındım gercekden guzel bı sıte derdı olan bırısıne bıle hıc tanımasakda elımızden geldıgınde derdını paylaşıyoruz mutlulukları yenı heyecanları aklına ne gelırse guzel vakıt gecırecegınden emınım yanlız bende daha arkadas teklıfı gondermeyı bılmıyorum ogrenınce sana teklıfımı gonderırım kızıda maşallah allahım bagıslasın sımdı en tadlı zamanlarıdırda eeeeeee sende hayat nasıl gıdıyor

Çok aktif olmasamda ben de eski bir üyeyim.Bu sene biraz daha fazla katılıyorum aranıza.Kendini yalnız hissetme arkadaş olabiliriz :)

cnm benhala arkadlık teklıfı buradan nerden nasıl yapılıyor ogrenemedımde bana bı tarıf edermısın

arkadaş olmak istediğin kişinin profiline gir hemen solda resminin altında arkadaşlarıma ekle var orayı tıkla ve istek gönder canım

bende burdayim. 25 yasindayim, almanya´da yasiyorum evliyim ve haziranda 2 olacak sevmli veyaramaz bi oglum var. baskalarinin yazdiklarini okumayi seviyorum farkli yorumlar, farkli bakis acilari , ayrica cok farkli konulari bulabiliyorum bi sitede, sorularma da cevap bulabiliyorum cogu zaman:)

Teşekkür ederim yoygun aynı şehirdeymişz,yüzyüze bile görüşebiliriz.ben buradayım canım.konyada nerede yaşıyorsun?merkez mi?

bence erkek..kadınlar böyle konuşmaz bu bir ikinciside aylar önce meraktan yada kız arkadaşını takip için açmıştır şimdi faarklı amaçlara yönelik kullanıyodur veya da birinin hesabını hacklemiştir..ama bence kesinlikle erkeksin...kusura bakma buda bi fikir..bak hakaret falan etmeden yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…