- Konu Sahibi yoygun0891
-
ay hepınıze cok tesekkur ederım bana hıc yanlızlık hıssettırmedıgınız ıcın cok saolun ama bana nolur bı yol gosterın arkadaslar bana gelen arkadaslık teklıflerının hepsını kabul ettım degısıklıklerıde kaydet dedım ama su anda mesaj sayım sanırsam 80 buldu ama ben sızınle nasıl ozelden gorusurcem hepnızle tek tek tanısmak ıstıyorum ende olsa tipik terazi kadınıyım :)))
üyeliğiniz çok eski erkek olsaydınız şimdiye belli eder atılırdınzburdan arkadaşlar edinip özelden konuşmak için can atan bir bayan bana ilginç geldi bir de herkesle tek tek tanışmak... açık konuşmak gerekirse bayan olduğunuzdan şüpheliyimn
bu zamana bır derdım var bolumune yaptıgım yorumları gorebılıyomusunuz bılmıyorum ama bende bı bayanım sagdece burda vakıt gecırmeyı cok sevıyorum sevmekden zıyade yenı tecrubeler ve arkaşlar eıdnmek benı mutlu edıyor sözlerım konusunda yanlıs anlasıldıysam gercekden uzulurum ama bende bı bayanım
tüh ya merakla takıp ettıgım netıcesın bekledıgım bı konu vardı kapatılmıs cokda ilgi cekmısdı http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/438115-kizkardesimin-dolabinda-gebelik-testi-bulduk.html hanı netıceden haberı olan varsa bana da bıldırın
konu tekrardan acılırmı konu kapatılması ne demek yanı sıstemmı kapatıyor yoksa konu sahıbımı kapatıyor
Çok aktif olmasamda ben de eski bir üyeyim.Bu sene biraz daha fazla katılıyorum aranıza.Kendini yalnız hissetme arkadaş olabiliriz :)
cnm benhala arkadlık teklıfı buradan nerden nasıl yapılıyor ogrenemedımde bana bı tarıf edermısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?