- Konu Sahibi yoygun0891
-
rica ederim..yani bu durumda etmelisin sende..valla keşke herkes böyle düşünse..ilk cesaret toplama ihtiyacı duydun fakat arkadaşlığa çok önem verdiğin burdayken bile inanılmaz huzur verdi bana bile..ben mutlu olduysam bu kadar güzel düşüncene arkadaşın hayda hayda barışır zaten..ilk yorumda dedim ya bende dost istiyorum anlattığım gibi ya(
FUNDAAAA sana deyomm uyannnnnnnn.neden ben araadan aramıyon bu aralar????.itirafımıda sıkışırayım
Ama sen görevini yaptin!yani davat ettin...
öyle olmasaydi ilerde kendini suclayabilirdin.simdi rahat olabilirsin
benim de hoşlandığım üyeler var ama özelden mesajlaşmıyorum, açık başlıklarda yazmak yeterli geliyo bana
gir başlıklara yorumlar yap, illaki benzer enerjideki üyeler birbirini çekiyo, günlük sohbet arıyorsan, geyik bölümü sana göre olabilir mesela
malesef kk da özel zevlere hitap eden başlıklar pek dolu değil
bende kalabalık nerdeyse oraya gidiyorum bu yüzden
aynen öyle aramasaydım hep içimde kalacaktı..arasaydım düzelirmiydik dicektim şimdi vicdanım rahat..
oda bana demişki vicdanını rahatlatmak içinmi mesaj attın o halde?? öyle sinir oldumki..
bizim arkadaşlığımızın bu boyuta gelmesinin nedeniydi oydu..ben öyle olduğu halde dedim arıyım düzeltelim şu ölümlü dünyada küs gitmeyelim..hatta özür bile diledim suçum olmadığı halde..onun böyle bi tavır alması beni şaşırttı..ufak bi şans bile vermedi..hanii buluşalım konuşalım diyebilirdi..ama hiç bi tepki vermek istemedi..10tane sms attım yarısına cvp verdi diğerlerine yazmadı bile..
vee artık eminim su hayatta hiç dostum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?