Burada benim hiç arkadaşım yok

bende yalnızımm bak şimdi okuuynca dank etti
ama dostluk dersen emek ister güven ister zaman ayırmak ister
kendini yalnız hissetmene üzüldüm,bana da oluyor bazı bazı ama geçiştirmeyi öğrendim artık
bu haykırışına bir parçada destek benden seni arkadaş olarak ekledim

eveeettt ben cesaret ettim ve mesaj attım. ama o kadar pişman oldumkii..sanki suçlu benmişim gibi onca aradan sonramı aklına geldim diye yazdı..ben de peki ben sucluysam özür dilerim madem dedim..onca zamandan sonra artık çok zor dedi... pekii dedim...

arkadaşıma cesaretimi toplayıp özür dilememe rağmen verdiği tepki çok üzdü bitirmiş o çooktann...sen nerden çıktın gibi bir tavır aldı

benim de hoşlandığım üyeler var ama özelden mesajlaşmıyorum, açık başlıklarda yazmak yeterli geliyo bana

gir başlıklara yorumlar yap, illaki benzer enerjideki üyeler birbirini çekiyo, günlük sohbet arıyorsan, geyik bölümü sana göre olabilir mesela

malesef kk da özel zevlere hitap eden başlıklar pek dolu değil

bende kalabalık nerdeyse oraya gidiyorum bu yüzden

Son düzenleme:
Ama sen görevini yaptin!yani davat ettin...

öyle olmasaydi ilerde kendini suclayabilirdin.simdi rahat olabilirsin

aynen öyle aramasaydım hep içimde kalacaktı..arasaydım düzelirmiydik dicektim şimdi vicdanım rahat..
oda bana demişki vicdanını rahatlatmak içinmi mesaj attın o halde?? öyle sinir oldumki..

Evet bir yerde sahiden cekiyorlar birbirini,hele birde ortak dertler veya sevincler,ilgiler olunca

aynen öyle aramasaydım hep içimde kalacaktı..arasaydım düzelirmiydik dicektim şimdi vicdanım rahat..
oda bana demişki vicdanını rahatlatmak içinmi mesaj attın o halde?? öyle sinir oldumki..

tabi ki sirf vicdanini rahatlatmak icin degil vicdan azabi niye cekriz?karsidakini sevdigimiz icin hatamiz olmasada bazi konularda yinede deriz ki ben ellimden geleni yapmaliyim bu iliski icin,cünkü sevgi vardir karsimizdakine.

o yüzden sen en dogrusunu yaptin canim!!!
ileride kendini suclaman icin pek sebebin olmiyacak!!!

bizim arkadaşlığımızın bu boyuta gelmesinin nedeniydi oydu..ben öyle olduğu halde dedim arıyım düzeltelim şu ölümlü dünyada küs gitmeyelim..hatta özür bile diledim suçum olmadığı halde..onun böyle bi tavır alması beni şaşırttı..ufak bi şans bile vermedi..hanii buluşalım konuşalım diyebilirdi..ama hiç bi tepki vermek istemedi..10tane sms attım yarısına cvp verdi diğerlerine yazmadı bile..
vee artık eminim su hayatta hiç dostum yok

Canim sanki beni anlatmissin!
yani bende aynen senin gibiyim.hayat gecici deyip ne haksizliklari kabullenebiliyorum.

ve inan dostluga bende cok önem veriyorum ayni senin gibi,bir tane icten dostum olsun bintane icten olmayan insan olacagina etrafimda!

aynen öyle cnm ya..ben artık arkadaşlıktan yana ümidimi kaybettim..gercek bi dostum olacağını zannetmiyorum..kimsenin aradığı sorduğu yok ben arayınca aaa cnm çok özledim bende seni arayacaktım oluyor hemen..yapmacık laflara tahammmülüm yok.. işte maksat zaman gecsin düşüncüsiyle hareket ediyorum bazen..

Bu devırde gercekten samimi seni iyi ve kötü zamanında yanlız bırakmayacak dost bulmak ımkansız gıbı gelıyor bana da kızlar.Bayan oldugumuz ıcındır sanırım bır cekememezlık bır kıskanclık cok guvendıgım ıste bu benım tam aradıgım dost dedıgım kısıler bıle benı sırtımdan vurdu..

Aaah ah,halbu ki ne güzel birsey böyle candan bir dostunun olabilmesi,iyi ve kötü gününde birlikte yürümek,cikarsiz!!!

fakat bakiyorsun ya sen insanca yaklasiyorsun cünkü karsindakinide kendin gibi görüyorsun ama o orali degil...ama zor günü olsa o insanin yine sen kosarsin!

Sanal ortam bile olsa insanin arkadasinin olmasi iyi imis anladim...yani belkide insani yakindan tanimamasi kendini anlatmayi daha kolay kiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…