- Konu Sahibi yoygun0891
-
bence erkek..kadınlar böyle konuşmaz bu bir ikinciside aylar önce meraktan yada kız arkadaşını takip için açmıştır şimdi faarklı amaçlara yönelik kullanıyodur veya da birinin hesabını hacklemiştir..ama bence kesinlikle erkeksin...kusura bakma buda bi fikir..bak hakaret falan etmeden yazdım
haydaaaaa böyle bi dusunce nereden cıktı allah aşkına ne erkegı ya valla bende sızın bı bayanım bılemıyorum benım bu zamana kadar yaptıgım yorumlarımı gorebılırmısın yada kendıme aıt acdıgım topiği okuyabılırmısın sahsen üüzüldüm benım kandırıkcı bı ınsan olarak gördüğünü ama bende bayanım daha nedeyimki ama gercekden üzüldüm(
:))komiğime gitti konunun 'erkeksin sen yok kadınsın'a dönüşmesi:))meraktan bakan bi erkeğe yada girene şahit olduysa arkadaş ondan demiştir size..yoksa yalancı muamelesi yapmak için olacağını sanmam..sizde bu şekilde erkek değilim kadınım diye ispat yerine konunuzla iigilenin bence..size yardım eden çok var gördüğünüz gibi..ikinizde haklısınız tartışmaya dönebilecek bi konu ondan fikrimi paylaşmak istedim..bu arada bi yerde bayağı beğenilen oldu demişsiniz ya;o sizin yazdıklarınızı beğendiklerinden dolayı oluyor..tıklayın beğenilen bölümüne orada bakın hangi dedikleriniz seçiilmiş diye ve o konuya gidin..ya aslında bilmiyor olmanız banada garip geldi..yani o arkadaşa ondan hak verdim..buraya gelen üye olanlar doğuştan üye değildiki herkes kendi başına öğrendi aynı ortak fikir paylaşanlar arkadaş oldu falan..sizde yaparsınız tak başınıza..yapılmıcak ne varkiİ???arkadaş sayınızı artırdınızmı bu arada??moraliniz nasıl bu konu
saolsunlar bana cok yardımcı oldular buradan arkadaşlar hepsıne tek tek teşekkur ederım arkadaş cevrem baya cogaldı guzelde arkadaşlar edındıgıme ınanıyorum ama iş yerınden pekde gırmeye fırsatda bulamıyorumda acıkcası eve komık bı yorumlaşma oldu benı erkek sanan arkadasla ama olur boyle yanlıs anlasılmalar oda kendınce haklıdırki ben galıba alınganlık yaptım üzülerek sitenın ıcerıgınıde dedıgını gıbı karıstırarak anlamıs durumdayım artık ama iş yerındekı yogun tempodan pekde fırsat bulamamısdım bu zaman kadar o yuzden ogrenmeyede şimdilerde kısıtlı da olsa zamanım oluyor
Bende burada henüz yeniyim ve arkadasim yok.
Cok ihtiyacim var sanal alemde olsa baskalariyla dertlesmeye.
Yanlis anlamasin kimse ama esinden ayrilip nasil tekrar hayata baglanan hanimlarla dertlesmeye hele daha cok ihtiyacim var.
Cevremde var olmasinada ben kendimi icime kapattim.
Galiba düsenin cok nadiren dostu oluyor.
öyle malesef..dost değil arkadaşa bile güvenebilmek zor oldu..ben ilk yorumumdada buna benzer isyan eder olmuştum yani..benimde arkadaşım dediğim kişiler çok var ama hepte istekleri yada işleri düşünce genelde yanımdalar..yada birini bulursa yada sevgili bulursa araya mesafeyi koyuveriyorlar kaldıki düşenin dostu olsun..yok valla güven yada yanında olacak kişi gibi..kendini sıkma bu kadar..kapanmak çözüm olmuyo daha kötü yapıyor insanı hatta..kendini düşün..
arkadaşım sen burada istiyosun bende ne istiyorum biliyormusun; güvenebileceğim kardeşmişiz gibi hissedeceğimiz eski bi arkadaşım gibi birini istiyorum yanımda göreceğim sürekli biri..çıkarcı olmayacak ondan zarar asla gelmicek adım gibi bileceğim işte GÜVENEBİLECEĞİM biri(bak benimki daha zor olacak bişey (sen burada arkadaş iste herkes sana konu açar yada sana fikir verip yorum yapar ama bana yardım yok ((arkadaşlarım var konuştuğum çok ama arkadaş işte..bi baksam varlar bi baksam telden öte yoklar..
benim böyle bir arkadaşım vardı..her iyi günümde önce o yanımda olurdu.kötü zamanımda hemen kapımı çalardı..ben onu aramayı unutup imal bile etsem o asla gücenmez kızmaz..aramakla kalmaz hemen bana gelirdi..uzak sehire okumaya gittiğimde evdekiler kadar oda üzülüp ağlamıştı.benim ilkokuldan beri dostumdu..ama hayat öyle bir duruma soktuki bizi konuşmamak durumund kaldık..şimdiyolda karşılaşınca birbirimize bakarız içliiçli ama bi selam bile veremeyiz..
sen böyle yazınca paylaşmak istedim
Sen evli misin,yasin kac?
evlilerle konuşmak istediğini dile getirmişsin oyüzdenmi sordun anlamadım..yani kusura bakma sadece fikrimi dile getirmek istemiştim..evli değilim de..
bizim aramızda bir kavga anlaşmazsızlık yada bir olayda olmadı aslındaa...ama öyle bir sey oldukii o saatten sonra konuşmamız zordu..
şimdi elim tele gidiyor..bir mesaj yazıyım diyorum ama yapamıyorum..ama onda bulduğum o dostluğu çok arıyorum...kardeşim diye kayıtlıydık birbirmizin telinde ...(
gercekten çok yazık oldu bu devirde böyle bir dost bulmak zor..acaba bir mesaj yazsam nasıl tepki verir merak ediyorum
temmuzda evleniyorum ve başka bir sehre yerleşeceğim yanii iki ayım var yeniden barışabilmek adına..hem mesaj cekip hede düğünüme davet etmek istiyorum..kaybedecek bir sey yok aslında ama cesaret edemiyorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?