- Konu Sahibi yengeckadini7896
-
- #1.201
Mune'nin en sevdiği üye olunca, profilini gizleyebiliyorsun.Valla koskocaman bı hayal kırıklığı olsun o zaman çünkü öyle bı amaç gutmedim
Abla sen benden ne istiyon bir şey yapmayacaktim profiline tıkladım öyle diyince hesabı sildi sandım hesabı sildigini düşündüğüm anda da tekrar yorum attı onu nasıl yapıyor anlayamadım onu sordum valla billa yaa
Tamam da n'apacan?
Bildiği gibi ne, ne yapacak?Allah'ta beni bildiği gibi yapsın ne diyeyim artık
İnsta adresi ver, canlı yayın aç gelelimŞu an yan binada gelin kaynana kavgası var sizden daha ekşınlı.
Sokrat mısın mübarek? Sordun sordun cevap gelmiyorBildiği gibi ne, ne yapacak?
konuda olmayan bana da kart denmiş.tam yolunmalıkk
Örf kadın sinirden şiveye geçti anlamıyorumİnsta adresi ver, canlı yayın aç gelelim
hacıı senin yaş 18 sankiii.ama benim saçlarım bile 18 çatlaaaaaNe kadanda kabasın ben yaşlı demek istemiştim halbuki
Sen de Allahın bağcılarında otur monte kıristo kontu neyin oku dahaŞu an yan binada gelin kaynana kavgası var sizden daha ekşınlı.
Kızıııımmmm ben Çamlıca dan düştüm buralara. Neden yarama tuz basıyorsunSen de Allahın bağcılarında otur monte kıristo kontu neyin oku daha
düşmüşsün bir kere.geçmişe değil geleceğe bak sennnKızıııımmmm ben Çamlıca dan düştüm buralara. Neden yarama tuz basıyorsun
Daha bitmedi amaaa n'apacaaaakkSokrat mısın mübarek? Sordun sordun cevap gelmiyorPes et hatun, buradan bilgi çıkmıyor işte.
Beni seviyor musun doğru söyle jajajsj
Tanıdığım tek choco bizimArkadaşlar bu aralar sizlere yaklaşmaya çalışan yeni üyelere dikkat edin choco nun ruhu olabilir
Doğru büyüdüğümüz topraklar önemli bak ben hiç bozuyo muyum GOP çocuu çizgimiKızıııımmmm ben Çamlıca dan düştüm buralara. Neden yarama tuz basıyorsun
25 den gün aldımhacıı senin yaş 18 sankiii.ama benim saçlarım bile 18 çatlaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?