Burasi da Benim Evim Kalbi Olanlar Bakmasin:S

esimin saclari uyandiginda hala yerinde olmazsa beni de bi evim olmayacak sanirim artik hatta ben bile olmayabilirim toptan rahat olacam yani eyvahedigeldismile

sabah acile gidin canım resmi tatil diye poliklinikler olmaz en iyisi bi cildiyeye göstermek :teselli: umarım bişey olmaz

:çok üzgünüm:nası yüklicem

gelismis cevaptan yazi tipleri boyut fln yazan sira da bole atas isareti gibi bisey var ona tikla
gozata bas resim bilgisayarinda nerde kayitliysa sec yukleye bas yuklenince orayi kapat tekrar atas isaretine bas yukledgn resimin adi orta cikacak ona bas cevapla de bu kadarrr

Bu kiyafetler buyuk sorun olusturuyo :) valla bi ara bas edemiyodum 4-5 gunde topluyodm yine ayni saldim gitmisti en son ama artik duzenliyim bende bu topicte baya bi korkuttular beni eyvahedigeldismile

bi resimde arkadaşım epilasyon aleti ile bacaklarını alıo hatta ıyyyyyyyğğğğğğğğğ bu ne biçim rezalet allahım ben nasıl hala hayattayım hala yaşıorum

o yıllar nasıl geçmiş ama çok güzeldi yaaaaaaa öğrenciliğimi hiçbişeye değişmem evlenip gidiyorz eşyalara hizmet ediyoruz ömrümüz aldığımız eşyaların gönlünü etmekle temizlikle geçipppp gidiyo evde yemek varmı eşyaların tozu kiri derken yıllarrr gidiyo bunlar da benim yanıma kar kalmış gençlik gibisi yok valla eşyalar bize hizmet etmek için alınıo ama daha çok biz onların gönlünü hoş etmekle temizlemekle geçiriyoruz zamanımızı aman misafir gelcek aman misafire mahçup olmiyim die die ömür bitti asıl şu dünyada biz misafiriz kimse bunun farkında değil yemeğin tadı evin tozu derken yıllar geçsin dursun bakalım gideceğimiz yine 2 metre mezar hayat çok garip ...... yemekte yenmek üzere dolmayı sarmak için vaktini harcarsın o yapraklarla uğraşırsın didinirsin pişer 1dk da yenir biter nasıl bi zaman hilesi bu aklım almıo hanımlarrrr:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
ay evet ya simdi farkettimmmm gazete bile sermemis niahahah :roflol: kimsede bisey dememis heralde herkesin keyfi yerinde... :teytey:

cok haklisin benim annem titizlik hastasi abartmiyorum hergun koca koca koltuklari kaldirir silerdi altlarini toz bezini 4 kosesinden 4 defa 16 kere cirpardi lavabonun basinda 3 tane bez olur o bezi bu bezi tezgah bezi lavabo ici bezi... sonuc esyalr misss kac senelik seyler bile alindigi gibi duruyor ama annem agir derece bel fitigi ve eklemlerinde sorun var... tamam pis olmak savunulamaz ama kendini paralayacak derece temiz olmak ya da bunu hayatinin onceligi haline getirmek dogru deil... ben o donem dersi birakip bulasik yikasaydim sagi solu kazisaydim bi senem bosa gidecekti kil payi gectim bu sene.. 10 gun pislik icinde yasadim ama hic bi yerim eksilmedi hasta da olmadim tam tersi kendime iyilik ettimm yine olsa yine yaparim pisman deilim :roflol:

Ben evinin iki görüntüsü içinde pek yorum yapmak istemiyorum çünkü hepimizin ev hali bunlar ev bazen böyle savaş alanı gibi olur arkasındanda bize toplamak düşer.Keşke bende senin gibi arada evi toplamayı bırakıp ders çalışa bilsem kpss ye gireceğim ve ben zamanımın çoğunu ders çalışmaya ayıracağıma yemek yapıp,ev temizlemeye harcıyorum.Bende 2 çocuk olduğu için ev işini aksatamıyorum eşimde aman dur bir işin ucundanda ben tutayım demez.O yüzden boşversen ders çalış bak ben temizliyorumda neoluyor madalya verip beni kraliçemi yapıyorlar boşver söylenenleri önce kariyerine bak çocukta yaparım,kariyerde diyenler olabilir ben bu laflara kandım diplomalı ev hanımıoldum.

çok doğru bende çok tiitz biriyim ama üni yıllarımı kızlarla kavga edip temizlik delisi olarak geçirseydim derslere konsantre olamazdım insanlara laf anlatamazsın herkes siz gibi olmuo ve başkasının pisliğini temizlemek istemezsiniz onlarla uğraşsaydım şimdi mesleğim olmazdı ve uygun bi eş seçemezdim seçici olma özelliğim olmazdı aza kanaat getirmek durumunda kalırdım birileri beni kumada eder bende tuşuna başılınca çalışırdım ii ki okumuşum hala daha da okuyorum bence bu dünyada herşeyden önce gelen sağlık ve herşeyden önce gelen kişinin kendisi çocuğu ailesi sevdikleri başta eşidir eşyalar evler boooooşşşş bi mal mülk anla toz duman olabiliyo bi afete gidebiliyo ama sağlığın gitmesi gibi önemli bişi olamaz ev mal mülk önemli deil içindeki huzur önemli size saçma gelebilir fakat bi örnek vermek istedim benim annem 30 yıl boyunca evlendiğinden beri sabah ezanlarına kadaar temizlik yapar babamla babamın işlerine koşardı eve ekmek gelsin die yıllarca çalıştı babamda yıllarca çalıştı ikiside ama evde huzur yoktu bizler aile şevkati ile büyümedik sürekli çalışan bi baba ve yemeyen biriktiren bi baba annem sürekli çalışır temizler didinir bizler böle aile içinde büyüdük ama biz onlar gibi yapmadık kendimizi de düşündük noldu nitekim boşandılar hayat çabası yüzünden biriktirdiklerini yemeden ayrıldılar ve birikimleri mahkeme kapısında toz duman oldu 10 milyarı sadece avukata yatırdılar 40 milyar toz duman oldu gitti bu gibi neler gitti sayamam bile ama kendimi hep geçmişe bakıp gördüğümde aile şevkati olmadan çabalayan okuyan elinde bi valiz sürekli bi yuva kurmaya çabalayan biri olarak gördüm elime ne geçti hiçççç şimdi ,ise bi yuva kurcam kendimi işe güce helak edip eşimi kaybetmek istemiyorum sağlığımı da bence manevi duygular herzaman önce gelmiştir ben kişiye değer veririm karşımdaki ne olursa olsun eşimede çooook değer veriyorum

1. samimiyetin, kibarlığın ve doğallığından dolayı kutluyorum seni.

2. okumak zordur, bir de bölüm ağırsa.. buna bir de evlilik eklenmiş. zaman zaman dağılabilir dee, toparlanır da..

3.okulunda ve yaşamda başarılar diliyorum.

4. evliliğinde de mutluluklar dilerim. huzurun ve aşkın hep seninle kalsın.

:lepi: tamamen katiliyorum. Bi de benim evlilik durumum var esimde ogrenci (bu sene bitti)
yani cok daha zordu tamamen derse konsantre olmamiz gerekiyodu yoksa bu iskence ii ce uzayacakti evlendik ne yeni esya ne yeni ev hic bisey yoktu... bazi arkadaslar demis hic mi zamanin olmuyodu diye gercekten olmuyodu 24 saat ders calismiyodm tabi ama dinlenme zamanimi da is yaparak gecirseydim 10 saat uyurdum ve bu sene kalirdim yemek yapmayi birakin yemeye bile zamanim olmuyodu dersin basinda biskuvi fln atirtisiydm o kadar kg verdim ki :lepi: benim annem ve babamda cok tartismistir temizlik yuzunden bizim ev hep ayakta olurdu oraya basma buraya basma orasi yas oturma tuvelete girme ilacli... adam kriz geciriodu ole sert tartismalari olmustur ki bu yuzden ama bazi insanlar bu konu da takintili iste istereyek yapmiyolar o yuzden burda bana yapilan negatif yorumlara da tepki vermedim basindan biliodm zaten.. simdi hersey yoluna girdi esim bitirdi okulu ben son sinifa gectim yurtdisi isimiz oldu evimizi alicaz ins gercekten camasirla bulasikla utuyle ugrassaydimm esimin basinin etini yeseydim onu oraya atma bunu buraya koyma die su an bunlarin hic birini basaramazdiim ne ben ne o. diyorum ya kil payi gectim gunde 1 saat bile az ders calisip temizlik yapsaydm 2 soru eksik yapip bi sene bosa harcayabilirdiim...:bbo:

bende bu guzel yorumun ve iyi dileklerin icin cook tesekkur ediorum a.s.

edaykin süpersin hiç böylesini görmemiştim aman allahım
bakteri yuvası ohaoldumsmile
ama söylediklerinde haklısın biz eşyalara hizmet ediyoruz malesef artık
o yılların tadı bambaşka insan özlüyo
tabi sürekli böyle olmadığını düşünerek söylüyorum bunları
yoksa yaşanırmı orda yavvvvvv opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…