Burasi da Benim Evim Kalbi Olanlar Bakmasin:S

ilk tıkladıgımda gülmekten öldüm, espri olsun diye netten resım bulup yukedın sandım kaydirigubbakcemile3

sonra bi kaç yorumunu okudum dedım kı maşallah resımlerı saka olsun dıye koymus ama sankı kendı evıymıs gıbı cıddı cıddı bozuntuya vermeden devam edıyor dedım, bıraz daha okuyunca amanınnnnnnnnnnnnn kendı sahıcı evıymıs dedım...

du ben hemen yorum yazayım bu nasıl iş nasıl ev dıyım dedım....

yok yok once yorumları okuyım sonra yazıyım dedım....

amma cok sey demısım bee masallah :roflol:

veee işte o an verdıgın cevapları okuyunca vuruldum sana arkadasım :roflol:
pozitif şeker insan seni :1hug:

bu ne :lepi:
öldum gulmekten ya gercekmı bu allah askına saka deyın bana
sabah berı kemıklerım agrıdı evı sılıp süpğrmekten bu gercek degıl deyın banaakannehir
yoksa benmı hastayım tum gun yıkayıp sılıp süpruyomsempatiksalakcinni
ayyyy bana bıseler oluyııııkafamçokkarıştı

hehe saol cannniiim ev orjinal ve benim hic suphen olmasin o konuda

inanın böleisinide gördüm hehehehehhe eve ayakkabı ile girdiğim günleri biliyorum hiç abartmıyorum erkek arkadaşlarımızın evleri böleydi onlar mutlulardı hallerinden hatta bira şişelerindnen kule yapıolardı bizim de kızların evinde sigara paketinden kulmiz vardı bi oda paket doluydu : hiç unutmam ben bugüne bugün iki ütüyü birbirine bastırıp kahvaltıda tost yapmış ufo da köfte mangal yapmış insanım neler neler aklıma gelmioo kaydirigubbakcemile3

Ahh ahh üniversite yılları ! Üç kuruş para kazanayım diye gece gündüz çeviri yaptığım dönemler benim de böyle olurdu evim. Hele ilk evimde 2 ev arkadaşı, 2 kedi ve bir köpek vardı. Bir sabah uyanıp odamdan çıkınca salonun ortasında pis pis kokan bir sürü insan yatıyordu. Bizim okulun dağcılık kulübünü hem de kamp dönüşü misafir etmiş ev arkadaşım :)
Genelde silip süpüren ben olurdum ev arkadaşlarıyla kalırken. Artık gerçekten bunalmıştım bütün işlerin bana kalmasından.
Bir gün elektrikler kesildi. O zamanlar erkek arkadaşım şimdi eşim olan kişi bodruma inip sigortayı kontrol edeyim dedi. Eve geldiğinde her tarafını pireler sarmıştı. ( Bodruma sokak kedileri yuva yapıp yavrulamışlar) Düşünün beyaz t-shirt resmen simsiyah olmuş. Tabii evin her tarafına dağıldı pireler. Hemen üstümüze temiz birşeyler giyip küçük bir çanta hazırlayıp 1-2haftalığına memleketin yolunu tuttuk. Döndüğümde ev mis gibiydi :) İş başa düşünce oturup temizlemiş tembel hatunlar.

ben şoktayımmm :bbo: bu neee kızzzz nolmuş ögrenciysen hem evli hem çalışan hem çocuklu bi kadın olarak pess dedim ev işi işte yorulma çocuk dersi ütüsü yemegi şuyu buyu ama bir gün bile evimin bu hale geldigi olmadı . Ya sen çok rahatsın salmışın kendini yada ben çok pinpirikli kendime yapıyorum yani gece yarısı oluyo yatana kadar .

Toparlan bence biraz evinizde kurallar koyun kirli çamaşırlar makinaya yemek senin bulaşık benim gibi bölece bu kadar dagılmamış olursunuz delikafadulden

Canim bi donem cok yogunduk .. simdi duzeldi hersey ... devamli bole deiliz ki final donemi fln malum...

ay o ilk halleri ney di öyle iğrençççdelikafaduldenama şuan güzel olmuş canım aferin iğrenç dedim ama şakasına alınma sakın herkesin yaşadığı alan kendine sonuçta ama dağınıklık pek sevmem yanikaydirigubbakcemile5

selam ...gerçekten sizi çok iyi anlıyorum... dagınıklıgı bende pek sevmem ama sizin amacınız şu an hayatınızı kurtarmak için okumak .hem okuyup, hemde ev hanımı olmak kolay degil.bende çalışırken her işimi yetiştiremiyodum.... ...aman iş hiç bitmez valla bacım yapıyoz yapıyoz yine aynı oluyo ev ertesi günü.sanki afferim diyorlar...insan çok titiz oluncada kafayı sıyırıyo ...arada dagınık olmak iyidir...

yok canim nie alinayim cidden igrenc yani dogru soluosun... ben daginiklik konusunda asiri hassas biri deilim yani hersey kitap gibi olsn die hic bi zaman ugrasmam temizligi ayri tutuyorum ama tabi evin o hali cok rahatsiz ediyodu benide daginiklik sinirini asmis durumdaydi sukur artik o hale gelmeden el atiyorz...:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…