ilk tıkladıgımda gülmekten öldüm, espri olsun diye netten resım bulup yukedın sandım kaydirigubbakcemile3
sonra bi kaç yorumunu okudum dedım kı maşallah resımlerı saka olsun dıye koymus ama sankı kendı evıymıs gıbı cıddı cıddı bozuntuya vermeden devam edıyor dedım, bıraz daha okuyunca amanınnnnnnnnnnnnn kendı sahıcı evıymıs dedım...
du ben hemen yorum yazayım bu nasıl iş nasıl ev dıyım dedım....
yok yok once yorumları okuyım sonra yazıyım dedım....
amma cok sey demısım bee masallah :roflol:
veee işte o an verdıgın cevapları okuyunca vuruldum sana arkadasım :roflol:
pozitif şeker insan seni :1hug:
Bulasiklarla birlikte yikanan insanlar bu kadari biraz fazla ama de mi :sinifsinif:
Eki Görüntüle 45155
Denef Hem öğrencisiniz hem de evli misiniz? işiniz zor hakkaten...
oh be gözüm gönlüm açıldı
ben şoktayımmm :bbo: bu neee kızzzz nolmuş ögrenciysen hem evli hem çalışan hem çocuklu bi kadın olarak pess dedim ev işi işte yorulma çocuk dersi ütüsü yemegi şuyu buyu ama bir gün bile evimin bu hale geldigi olmadı . Ya sen çok rahatsın salmışın kendini yada ben çok pinpirikli kendime yapıyorum yani gece yarısı oluyo yatana kadar .
Toparlan bence biraz evinizde kurallar koyun kirli çamaşırlar makinaya yemek senin bulaşık benim gibi bölece bu kadar dagılmamış olursunuz delikafadulden
ay o ilk halleri ney di öyle iğrençççdelikafaduldenama şuan güzel olmuş canım aferin iğrenç dedim ama şakasına alınma sakın herkesin yaşadığı alan kendine sonuçta ama dağınıklık pek sevmem yanikaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?