Burasi da Benim Evim Kalbi Olanlar Bakmasin:S

denef öncelikle şunu söylemek isterim
seni gerçekten tebrik ederim
yani senin yerinde başka bi arkadaş olsaydı çoktan bu konu kapatılmıştı
herkese öylesine sabırla ve saygıyla cevap vermişin ki
ilk baktığımda evine pis die düşünmedim fotolar zaten küçüktü
çok net göremedim sadece dağınıklık gördüm
dağınıklık ve pislik ayrı şeylerdir
kimi insan temizdir ama aldığı eşyayı aldığı yere koyamaz hal öyle olunca heryer heryerde olur
demek sana gaz gerekiyormuş ne güzel toplamışın evini işte
benimde annemden kalma bi hastalığım var mesela klozetin yanına domestos koyarım
her kullanımdan sonra döker sifonu çekerim
sonra asla tezgah üstünde birşey bırakmam annemden kalma bu huylar
bekarken su bile içseniz bardağı makineye yerleştirin derdi
10 aylık evliyim ve aynı zamanda çalışıyorum dediğin gibi zor gerçekten
sana hak veriyorum ama yinede sen aldığını aldığın yere koymaya çalış
eğer süpüremiyorsan halının üzerine kilim ser 2 güne bi silkele
fazla eşya koyma işini kolaylaştır
umarım kısa zamanda okulunuzu bitirir mis gibi yeni eşyalarınızla cici evinize yerleşirsiniz
kaydirigubbakcemile5

tsk ederimm a.s.
Benim annem de cok titizdir bende aslinda yaptigimda en ince ayrintisina kadar yaparim o resimleri ekledigim zaman inanin evde yemek bile pismiyodu ikimizinde en onemli sinavlari ayni doneme denk gelmisti ve bizim durum biraz tehlikeli okulu uzatma fln gibi bisey olursa mahvoluruz sempatiksalakcinni uyku bile uyumuyoduk baya da zarari oldu aslinda stresten 10 gunde 6-7 kilo verdim uyku duzenim tamamen bozuldu 3ten 4 ten once uyuyamiyorum 8 de hemen uyaniyorum haliyle devamli yorgunluk var sinav gunu acillik oldum bu tempoda ev o hale gelmisti normalde de cok titizim hersey yerli yerinde fln diemem:kedi: ama bu hale de gelmez ev.. Neyse ki atlattik .. ins bi kac ay sonra buraya yeni evimin rsimlerini koycamm

evi geçtim nasıl bu kadar sabırlı olabiliyorsun, maşallah.. :1closedeyes:

Çalışmayıp evde oturan bayanların sanki evleri hiç böyle olmuyor, dürüst olun birazcık :)
Boşver canım sen dersine çalış okulda temizlikten değil dersten sınav yapılıyor :)
Cesaretin için de tebrik ederim, foto eklemek için temizlik yapanlar, evini gösterirken toplayanlar filan konuşurken daha adil olsun..
Hayatında başarılar diliyorum:)

Ellerine sağlık öncelikle.kaydirigubbakcemile3
Hani evlerde yaparlar, bu öncesi , bu sonrası diye, seninkide o hesap olmuş. Bir öncekine baktım, bir sonraki haline.
Güle güle , huzurla otur inş.

canım benim evin içi eşyası okkaaa önemli değil.gönüller hoş olsun gün ola harman ola ammaaaaaaaaaa vaziyet içler acısı yaniii.temizlesen okkaa kötü görünmez doğuda köyler de yaşasan ne olur halin bilmemm dua et okul bitince ücra bir yere tayinin çıkmasın...ammma sen mutluysan diyecek bişey yok hayırlı olsun..

tmmm canım kolay gelsin sana.şaşırt herkesi temiz ve düzenliliğinle bizde bak öğrenci evi böyle olmalı diyelim.yeni evinde şimdiden hayırlı olsun.

helal olsun kız sana
olduğun gibisin valla ben çok samimi buldum sana
ben de sıkılmıştım düzenli evlere bakmaktankaydirigubbakcemile2
hoşuma gitti cesaret işi
arada dağılır arada toplanır ne olacak ki gönüller hoş olsun yeteropuyorumnanaktan

he he saol canim de mi yani sinir stres yapmaya ne gerek var espri olsn die koydm zatenn yine batmisti-cok fazla deil- temizlik vardi bugun bitti mis gibim oldu iste bu kadarrrhihoyyyt

Boş ver sen kötü yorumları nasıl rahat ediyorsan öyle yaşa. Gözünü rahatsız etmediği sürece öncelik gerçekten yapman gerekenlerdedir. Bazı insanların ev toplamaktan daha önemli işleri olabiliyor. Biz de mesela akşam 8'e kadar dağınıklık toplamıyoruz. Oğlumuzla vakit geçirmeyi tercih ediyoruz. Açıkçası o da zaten pek hoşlanmıyor annesinin babasının hızlı hızlı birşeylerle uğraşmasından. Onu salona bırakıp mutfakta işlenmek de benim hoşuma gitmiyor. Akşam 8 olduğunda mutfak tezgahında artık yer kalmamış oluyor. Onu yatırdıktan sonra hem salonu hem de mutfağı rahat rahat topluyoruz. Evime gelenlere de tembihledim habersiz gelmeyin en az 45 dk önce haber verin diye oldu bitti. Sabahın köründe kalkıp vıjj vıjj temizlik yapan kadınları hiç anlamamışımdır zaten.

denef cim sen haline şükret canım ben öğrenciyken eve ayakkabı ile giriyoduk o günlerden kalan bi kaç foto eklemek istiyorum nasıl hayatta kalmışım bilemiyorum çok titiz bi insanım aslında ama işte eve gelen arkadaşlarla bazen 14 kişi oluoduk ama eğlence tavana vuruyodu temizlik mi hehehe temizlikten eser yok tu buyurun size o zamanlardan kalan bazı fotolar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…